2019-es sajtóközlemények, közzétételek

CIB Bank hivatalos közzétételek

2019-es társasági jogi változások (közlemények) - CIB Bank

CIB Befektetési Alapkezelő közleményei

Tulajdonosi adatok, valamint a bankkal szoros kapcsolatban álló személyek köre a Hpt.122. § (4) a) pontjában előírt adatokkal Jogszabályok megsértése miatti felügyeleti határozatok

Lassuló növekedést és emelkedő inflációt tartogat az idei év

• Ugyan várhatóan veszít a 2018-ra jellemző lendületéből a hazai gazdaság, de a növekedés így is az előző öt év átlagához közel alakulhat – áll a CIB Bank legfrissebb elemzésében. - 2019. május 16.

Négy forintból egyet adókra utalnak a legkisebb cégek

• Miközben a hazai kisvállalkozások összességében fejlődnek, árbevételük meghatározó részét továbbra is közterhekre fordítják – derül ki a CIB Bank adataiból. Már van arra digitális megoldás, hogy ezeket a jelentős számú befizetéseket teljesen díjmentesen tegyék meg. - 2019. május 6.

Franco Baresivel nyit a CIB Italia Focitábor - Júniusban olasz trénerek edzik és tesztelik a gyerekeket Budapesten

• Folytatódik a CIB Italia Focitábor, az idén már harmadjára érkeznek olasz toptrénerek Magyarországra június közepén, hogy felmérjék a kiskamasz magyar focisták képességeit, és oktassák őket a labdarúgás fortélyaira – jelentette be Budapesten Franco Baresi világbajnok labdarúgó, a tábor egyik nagykövete. A 81-szeres olasz válogatott futballista az esemény sajtótájékoztatóján elmondta: a Magyarországon kiválasztott legígéretesebb játékosok Olaszországban folytathatják a tréninget. - 2019. április 29.

Új vezérigazgató a CIB Lízing élén

• Április közepétől új vezérigazgató irányítja a CIB Lízinget. Fekete Csaba főként a banki keresztértékesítésen és a vendorfinanszírozáson keresztül erősítené tovább a cég pozícióit. - 2019. április 15.

Új vezető a CIB Bank kkv-üzletágának élén

• Régi-új szakember irányítja év elejétől a CIB Bank kis- és középvállalati üzletágát. A pályáját a bankban kezdő, oda néhány éves kitérőt követően visszatérő Győr Tamás egyik fő csapásiránynak a digitális átalakulást tekinti. - 2019. április 8.

Újgenerációs bankfiókot nyitott a CIB a WestEndben - A fióki kiszolgálást a teljes hálózatban átalakítják

• Újgenerációs bankfiókot nyitott a CIB Bank a WestEnd City Centerben. Az ügyfelek igényeihez igazodva a fióki kiszolgálás formája a teljes hálózatban átalakul, ezzel párhuzamosan egyre több fiók arculata is megváltozik: amellett, hogy a személyes tanácsadás és a digitális megoldások egységéé lesz a főszerep, a bankfiókok közösségi térként is működnek majd. - 2019. április 2.

Március harmadik hétvégéje helyett két áprilisi hétvégén lesz szolgáltatáskiesés a CIB Banknál

• Időpontváltozás: szerverparkjának költöztetése és fejlesztése miatt online és a bankkártyás szolgáltatásokat érintő kiesés lesz a CIB Banknál április első és harmadik hétvégéjén a korábban meghirdetett március harmadik hétvégéje helyett. A bankkártyás tranzakciók mindössze egyszer egy kétórás időtartamban nem lesznek elérhetőek az éjjeli órákban. - 2019. március 12.

Az átlagos felhasználó kétnaponta mobilbankol - Már több mint kétszázezren használják a CIB Bank mobilalkalmazását

• Közel Debrecen méretű felhasználótáborral ünnepli harmadik születésnapját a CIB Bank mobilalkalmazása, amelyet továbbra is egyenleglekérdezésre és eseti átutalásra használnak a leggyakrabban. A felhasználók havonta átlagosan 13-14 alkalommal lépnek be az alkalmazásba, amely a 2016-os indulás óta rengeteg funkcióval bővült. - 2019. március 11.

Újra rekordévet zárt a CIB Bank faktoring üzletága

• Őrzi dobogós helyét, és változatlanul a vevőkövetelések finanszírozásának egyik legnagyobb hazai szereplője a CIB Bank, amelynek faktoring üzletága eddigi legjobb évét zárta 2018-ban. - 2019. március 4.

Kétfaktoros azonosítás a még biztonságosabb online fizetésért

• Március 1-től a CIB Bank bevezeti az internetes vásárlást megerősítő kód (3D Secure) használatát. A szolgáltatás az online bankkártyás fizetéseket teszi még biztonságosabbá. - 2019. február 15.

Idén negyvenéves a CIB Bank

• Bankolás bárhol, bármikor internetbankban vagy okostelefonon, online személyi kölcsön akár hét perc alatt, átutalás telefonszám alapján – a CIB ügyfelei számára már megszokott szolgáltatások futurisztikus elképzelésként hatottak volna 1979-ben, amikor a bank megkezdte működését. Az idén negyvenéves CIB Bank jövőbe mutató megoldásokkal és izgalmas meglepetésekkel ünnepli a kerek évfordulót. - 2019. február 6.

Kártyás és online szolgáltatáskiesés lesz márciusban két hétvégén a CIB Banknál

• Március első és harmadik hétvégéjén az online és a bankkártyás szolgáltatásokat érintő kiesés lesz a CIB Banknál a bankcsoport szerverparkjának költöztetése és fejlesztése miatt. A bankkártyás tranzakciók mindössze kétórás időtartamban nem lesznek elérhetőek az éjjeli órákban. - 2019. február 1.

Bízik a részvénypiaci emelkedésben a CIB Alapkezelő - Népszerű marad a tőke- és árfolyamvédelem

• Idén már emelkedhetnek a részvénypiacok, főleg az Egyesült Államokban és a fejlődő térségben, miközben erős maradhat a kereslet a tőkeés árfolyamvédett konstrukciók iránt – vélik a CIB Alapkezelő szakértői. A társaság jó évet zárt: piaci részesedése tavaly év végén 7,6 százalékhoz közelített. - 2019. január 22.

A rajttól elérhető a CIB Banknál az MNB NHP Fix hitel és lízing

• Személyes, helyszíni tanácsadással igazítja útba a beruházási célzatú és rendkívül vonzó kamatú MNB NHP Fix hitel vagy lízing iránt érdeklődő kis- és középvállalkozásokat, mikrovállalatokat és egyéni vállalkozókat a CIB Bank, amely az év első napjaitól hozzáférhetővé teszi a konstrukciót. - 2019. január 7.

2019-es hivatalos közzétételek - CIB Bank

2019. április 23. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása
2019. április 3. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása
2019. március 28. CIB Bank éves jelentés 2018

2019. március 18. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása
2019. február 27. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása
2019. február 1. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása a befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos közzétételi helyéről
2019. január 9. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása

2019-es társasági jogi változások (közlemények) - CIB Bank

Erre az évre még nincs közlemény.

2019-es hivatalos közzétételek - CIB Befektetési Alapkezelő >>

Archívum