2019-es sajtóközlemények, közzétételek

CIB Bank hivatalos közzétételek

2019-es társasági jogi változások (közlemények) - CIB Bank

CIB Befektetési Alapkezelő közleményei

Tulajdonosi adatok, valamint a bankkal szoros kapcsolatban álló személyek köre a Hpt.122. § (4) a) pontjában előírt adatokkal Jogszabályok megsértése miatti felügyeleti határozatok

Sajtóközlemények

Március harmadik hétvégéje helyett két áprilisi hétvégén lesz szolgáltatáskiesés a CIB Banknál

• Időpontváltozás: szerverparkjának költöztetése és fejlesztése miatt online és a bankkártyás szolgáltatásokat érintő kiesés lesz a CIB Banknál április első és harmadik hétvégéjén a korábban meghirdetett március harmadik hétvégéje helyett. A bankkártyás tranzakciók mindössze egyszer egy kétórás időtartamban nem lesznek elérhetőek az éjjeli órákban. - 2019. március 12.

Az átlagos felhasználó kétnaponta mobilbankol - Már több mint kétszázezren használják a CIB Bank mobilalkalmazását

• Közel Debrecen méretű felhasználótáborral ünnepli harmadik születésnapját a CIB Bank mobilalkalmazása, amelyet továbbra is egyenleglekérdezésre és eseti átutalásra használnak a leggyakrabban. A felhasználók havonta átlagosan 13-14 alkalommal lépnek be az alkalmazásba, amely a 2016-os indulás óta rengeteg funkcióval bővült. - 2019. március 11.

Újra rekordévet zárt a CIB Bank faktoring üzletága

• Őrzi dobogós helyét, és változatlanul a vevőkövetelések finanszírozásának egyik legnagyobb hazai szereplője a CIB Bank, amelynek faktoring üzletága eddigi legjobb évét zárta 2018-ban. - 2019. március 4.

Kétfaktoros azonosítás a még biztonságosabb online fizetésért

• Március 1-től a CIB Bank bevezeti az internetes vásárlást megerősítő kód (3D Secure) használatát. A szolgáltatás az online bankkártyás fizetéseket teszi még biztonságosabbá. - 2019. február 15.

Idén negyvenéves a CIB Bank

• Bankolás bárhol, bármikor internetbankban vagy okostelefonon, online személyi kölcsön akár hét perc alatt, átutalás telefonszám alapján – a CIB ügyfelei számára már megszokott szolgáltatások futurisztikus elképzelésként hatottak volna 1979-ben, amikor a bank megkezdte működését. Az idén negyvenéves CIB Bank jövőbe mutató megoldásokkal és izgalmas meglepetésekkel ünnepli a kerek évfordulót. - 2019. február 6.

Kártyás és online szolgáltatáskiesés lesz márciusban két hétvégén a CIB Banknál

• Március első és harmadik hétvégéjén az online és a bankkártyás szolgáltatásokat érintő kiesés lesz a CIB Banknál a bankcsoport szerverparkjának költöztetése és fejlesztése miatt. A bankkártyás tranzakciók mindössze kétórás időtartamban nem lesznek elérhetőek az éjjeli órákban. - 2019. február 1.

Bízik a részvénypiaci emelkedésben a CIB Alapkezelő - Népszerű marad a tőke- és árfolyamvédelem

• Idén már emelkedhetnek a részvénypiacok, főleg az Egyesült Államokban és a fejlődő térségben, miközben erős maradhat a kereslet a tőkeés árfolyamvédett konstrukciók iránt – vélik a CIB Alapkezelő szakértői. A társaság jó évet zárt: piaci részesedése tavaly év végén 7,6 százalékhoz közelített. - 2019. január 22.

A rajttól elérhető a CIB Banknál az MNB NHP Fix hitel és lízing

• Személyes, helyszíni tanácsadással igazítja útba a beruházási célzatú és rendkívül vonzó kamatú MNB NHP Fix hitel vagy lízing iránt érdeklődő kis- és középvállalkozásokat, mikrovállalatokat és egyéni vállalkozókat a CIB Bank, amely az év első napjaitól hozzáférhetővé teszi a konstrukciót. - 2019. január 7.

2019-es hivatalos közzétételek - CIB Bank

2019. március 18. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása
2019. február 27. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása
2019. február 1. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása a befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos közzétételi helyéről
2019. január 9. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása

2019-es társasági jogi változások (közlemények) - CIB Bank

Erre az évre még nincs közlemény.

2019-es hivatalos közzétételek - CIB Befektetési Alapkezelő >>

Archívum