2014-es sajtóközlemények, közzétételek

Sajtókapcsolatok:

Telefonszám: 1/423-2624

e-mail:


Sajtóközlemények

A kisvállalkozások vezetőinek jól jön a pénzügyi szakértő

  • Pénzügyi tanácsadóval a hátuk mögött szívesebben fejlesztenek és növekednek a hazai kisvállalkozások vezetői, derült ki a CIB Bank megbízásából készített friss kutatásból - 2014. december 10.

Háztartásonként akár 67 ezret is költünk karácsonyi ajándékra

  • A megkérdezettek közel harmada novemberben kezdi el a karácsonyi ajándékok beszerzését, és áltagosan 7 személyt ajándékoznak meg – derül ki a CIB Bank megbízásából készített friss kutatásból. - 2014. december 2.

195 tonna tartós élelmiszert gyűjtött a Magyar Élelmiszerbank a CIB Bank főtámogatásával

  • Eredményesen zárult a Magyar Élelmiszerbank Egyesület országszerte közel 140 városban, 257 helyszínen zajló hétvégi tartósélelmiszer gyűjtése. A kétnapos akció során összesen mintegy 195 tonna tartós élelmiszert gyűjtött 3500 önkéntes, ez a szám pedig 55 tonnával meghaladja a 2013-as értéket. - 2014. november 30.

Ritmusterápiával a fogyatékkal élő gyermekekért

  • A fogyatékkal élő gyermekek kezelését lovas terápiával segítő Paci Doki Alapítvány működésének támogatásához a CIB Bank szervezett jótékonysági koncertet dolgozói összefogással. A jótékonysági est bevételéből a lovasterápia feltételeinek biztosítása válik lehetővé. - 2014. november 20.

10% visszatérítés CIB hitelkártyával az elektronikai áruházakban történt vásárlások után

  • Kiemelkedő akcióval készül a CIB a karácsonyi időszakra: a CIB hitelkártyákhoz kapcsolódó visszatérítés mértéke az elektronikai áruházakban történt vásárlások után december végéig 10%. - 2014. november 11.

35 éves a CIB Bank

  • 35 évvel ezelőtt, 1979-ben jött létre a CIB Bank jogelődje, a Közép-európai Nemzetközi Bank. A pénzintézet közel egy évtizedig dolláralapon működő devizabankként üzemelt, a rendszerváltás közeledtével azonban belföldi banki szolgáltatásokkal egészült ki palettája. Az elmúlt három és fél évtizedben a CIB a hazai piac egyik meghatározó szereplőjévé vált, jelentős piaci részesedéssel a lakossági, KKV és nagyvállalati szektorban. - 2014. november 10.

5+1 tipp, ha személyi kölcsönre van szüksége

  • Az élet sokszor hozhatja úgy, hogy viszonylag rövid időn belül van szükségünk pénzre céljaink megvalósításához. Ezekben a helyzetekben jó választás lehet a személyi kölcsön, amely szabadon felhasználható bármilyen célra. A CIB Bank szakértői 5+1 tippet gyűjtöttek össze, amelyet érdemes megfontolni, ha személyi kölcsön felvételét tervezzük. - 2014. november 5.

CIB Stafétabot Kutatás: tudatosabbak a hazai kkv-k

  • Egyre több cégvezető gondolkodik távlatokban és készít stratégiai tervet. A vezetők közel kétharmada 1-2 évre előre tekint és egyre több kérdés eldöntésébe vonja be munkatársait. - 2014. október 29.

Megfontoltan, de újra mernek előre tervezni a kisvállalkozások

  • Megfontolt, kisebb lépések mentén, de újra előre tekintenek és üzleti fejlesztésekben, beruházásokban gondolkodnak a kisvállalkozások – derül ki a CIB Bank megbízásából, a 250 milliós nettó éves árbevétel alatti vállalkozások és egyéni vállalkozók körében végzett reprezentatív kutatásból. - 2014. szeptember 17.

Megújul a CIB Bank arculata
Különleges TV reklámmal mutatkozik be az új márkastratégia

  • Idén ősszel új, országos kampánnyal debütál a CIB Bank megújult márkastratégiája: a pénzintézet Kártyázó Számlacsomagjai az új vizuális arculatot bemutató print, online és kültéri megjelenések mellett speciális technikával készült reklámfilmben mutatkoznak be szeptember 7-től a főbb országos és kábelcsatornákon. Az arculat mellett a bank szlogenje is megújult. - 2014. szeptember 8.

Szívesebben fizetünk bankkártyával, mint készpénzzel

  • A bankkártyával rendelkezők több mint kétharmada a kártyás fizetést részesíti előnyben a készpénzhasználattal szemben - derült ki a CIB Bank bankkártya-használati szokásokat vizsgáló kutatásából. - 2014. szeptember 2.

Stratégiájának köszönhetően javultak a CIB Csoport üzleti számai 2014 első félévében 

  • A CIB Csoport 2013-ban elfogadott, fenntartható növekedésen alapuló stratégiájának köszönhetően az idei első félévében a növekvő bevételek mellett kimagaslóan, 14 milliárd forintra csökkentette a normál működésből származó veszteségét. - 2014. augusztus 1.

A CIB Bank elemzői a legpontosabbak a Consensus Economics szerint

  • A CIB Bank elemzői, Trippon Mariann és Jobbágy Sándor nyerték a Consensus Economics legpontosabb prognózisért járó díját Magyarországon. - 2014. július 3.

Így használd a bankkártyád külföldön - 6+1 tipp a nyaraláshoz

  • Bár a belföldi úti célok a népszerűbbek, egy friss felmérés szerint  a bankkártyával rendelkező nyaralók közel fele, 45 százaléka utazik határainkon túlra is. Köztük többen vannak olyanok, akik inkább készpénzzel fizetnek, pedig a bankkártya használat számos előnnyel jár. A CIB Bank összegyűjtött 6+1 tippet a külföldön nyaralóknak, amelyek segítségével a vakáció alatti bankkártya használat még kényelmesebb és biztonságosabb lehet. - 2014. július 1.

Itthon kártyával, külföldön készpénzzel fizetnek a nyaraló magyarok

  • Külföldi nyaraláskor a magyarok inkább készpénzzel fizetnek, míg belföldi utazáskor népszerűbb a bankkártyás fizetés honfitársaink körében – derül ki a CIB Bank bankkártyával rendelkezők megkérdezésével készült kutatásából . A felmérés szerint a legtöbb itthon nyaraló a Balatonra készül, míg a leggyakoribb külföldi célpont Horvátország. - 2014. június 18.

CIB Alapkezelő: Van még befektetési lehetőség a tőkepiacokon

  • A több mint másfél éve folyamatosan csökkenő alapkamat egyre nagyobb nyomás alatt tartja a betéti kamatokat is, így a biztos hozamra vágyók számára egyre szűkebb a tér a választást illetően. A szakemberek szerint a kamatok csökkenése továbbra is a befektetési alapok felé tereli a megtakarítókat, akik jellemzően biztonságos eszközökbe szeretik fektetni pénzüket. - 2014. április 23.

Ügyfelei és munkatársai figyelmét is felhívja a CIB a klímavédelemre

  • Idén is csatlakozott a CIB Csoport a WWF nemzetközi klímavédelmi kezdeményezéséhez, a Föld órájához. - 2014. március 28.

Trendforduló előtt a CIB Bank

  • A CIB Csoport, fenntartható növekedésen alapuló stratégiájának köszönhetően 2013-ban javítani tudott adózás utáni eredményén és 10%-kal csökkenteni tudta veszteségét az előző évhez képest. - 2014. március 28.

CIB Alapkezelő: kedvező hozampotenciált tartogathatnak az online piac nagyágyúi

  • Az internetes kereskedelem és szolgáltatások világgazdaságban betöltött szerepe napról napra jelentősebb, az amerikai e-kereskedelem az elkövetkező négy évben átlagosan 14%-al növekedhet évente - 2014. február 25.

Az Intesa Sanpaolo Strohmayer Jánost nevezte ki a CIB Bank új vezérigazgató-helyettesének, igazgatósági tagnak

  • Az Intesa Sanpaolo örömmel jelenti be, hogy 2014 márciusától Strohmayer János új igazgatósági tagként, vezérigazgató-helyettesi pozícióban csatlakozik a CIB Bankhoz. Strohmayer a megbízatása során a vezérigazgató munkáját segítve általános, keresztfunkcionális feladatot fog ellátni. - 2014. február 21.

Intesa Sanpaolo: Ignacio Jaquotot, a Nemzetközi Leányvállalatok Divíziójának vezetője Budapestre látogatott és találkozott Matolcsy Györggyel, a Magyar Nemzeti Bank elnökével

  • Ignacio Jaquotot, az Intesa Sanpaolo Nemzetközi Leányvállalatok Divíziójának vezetője első alkalommal látogatott Budapestre és találkozott Matolcsy Györggyel, az MNB elnökével, annak érdekében, hogy újra kifejezze az Intesa Sanpaolo elkötelezettségét Magyarország iránt és megerősítse hosszú távú befektetési szándékát a CIB Bankon keresztül. - 2014. február 20.

Az Intesa Sanpaolo dr. Simák Pált nevezi ki a CIB Bank igazgatósági elnökévé és vezérigazgatójává

  • Az Intesa Sanpaolo 2014. áprilisban Dr. Simák Pált nevezi ki a bankcsoport magyarországi érdekeltségének, a CIB Bank igazgatósági elnökévé és vezérigazgatójává. Fabrizio Centrone, a Bank igazgatóságának jelenlegi elnöke és vezérigazgatója a jövőben az Intesa Sanpaolo Csoporton belül fog új, felelősségteljes vezető pozíciót betölteni. - 2014. február 6.

Olaszországban először írtak alá fiatalok foglalkoztatását célzó hitelmegállapodást

  • Az EIB és az INTESA SANPAOLO 240 millió eurós kölcsönt nyújt fiatalok KKV-kban, innovatív induló vállalkozásokban és szociális projektekben történő foglalkoztatásának elősegítéséhez - 2014. január 30.

Az Intesa Sanpaolo szerződést írt alá ukrán leányvállalata, a Pravex Bank 100%-ának, valamint a Union Life kínai biztosítótársaságban fennálló 19,9 százalékos üzletrészének eladására

  • Az Intesa Sanpaolo ma írta alá a szerződést, melynek alapján az ukrán leányvállalata, a Pravex Bank 100%-os tulajdonát eladja a CentraGas Holding Gmbh-nak 74 millió euróért. - 2014. január 23.

Surányi György távozik a CIB Banktól

  • 2014. január végén több mint tizenhárom, a Banknál eltöltött év után Surányi György távozik a CIB Banktól, ahol legutóbb a felügyelő bizottság elnöki pozícióját látta el. - 2014. január 17.


2014-es hivatalos közzétételek - CIB Bank

2014. december 31. A CIB Bank Zrt. közleménye a 2015. január 10. napi befektetési szünnapról
2014. december 17.
A CIB Bank Zrt. tájékoztatása
2014. december 5. A CIB Bank Zrt. közleménye a 2014. december 31. napi részleges befektetési szolgáltatási szünnapról
2014. december 1. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása szavazati jogokról
2014. november 18.
A CIB Bank Zrt. közleménye a 2014. december 13. napi befektetési szünnapról
2014. november 4.
A CIB Bank Zrt. tájékoztatása szavazati jogokról
2014. október 27.
A CIB Bank Zrt. tájékoztatása
2014. október 16.
A CIB Bank Zrt. tájékoztatása
2014. október 1. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása
2014. október 1.
A CIB Bank Zrt. tájékoztatása szavazati jogokról
2014. szeptember 25. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása
2014. szeptember 24. A CIB Bank Zrt. közleménye a 2014. október 18. napi befektetési szünnapról
2014. szeptember 17.

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása részvényesi határozatról

2014. szeptember 8.

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása

2014. szeptember 1.

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása szavazati jogokról

2014. augusztus 12.

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása részvényesi határozatról 

2014. augusztus 1. 

CIB Csoport féléves jelentés 2014

2014. augusztus 1.

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása CIB Ingatlanlízing Zrt-ről

2014. augusztus 1.

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása CIB Faktor Pénzügyi Szolgáltató Zrt-ről

2014. augusztus 1.

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása szavazati jogokról

2014. július 30.

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása részvényesi határozatról  

2014. július 21.

Rendkívüli tájékoztatás a CIB Bank Zrt. 20 Mrd Ft céltartalék képzéséről a fogyasztói devizakölcsönökkel kapcsolatos árfolyamrés korrigálására

2014. július 1.

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása szavazati jogokról

2014. június 2.

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása szavazati jogokról

2014. május 19.

BASEL2 - 3. PILLÉR – NYILVÁNOSSÁGRA HOZATAL A KOCKÁZATKEZELÉSRŐL ÉS A TŐKEMEGFELELÉSRŐL - módosítás

2014. május 13.

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása

2014. május 9.

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása befektetési szolgáltatási tevékenységének irányítójáról

2014. május 6.

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása szavazati jogokról

2014. április 29.

A CIB Bank Zrt. közleménye a 2014. május 10. napi  befektetési szünnapról

2014. április 14.

BASEL2 - 3. PILLÉR – NYILVÁNOSSÁGRA HOZATAL A KOCKÁZATKEZELÉSRŐL ÉS A TŐKEMEGFELELÉSRŐL

2014. április 11.

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása leányvállalatairól

2014. április 8.

A CIB Bank Zrt. közleménye a 2014. április 18. napi befektetési szünnapról

2014. április 1.

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása szavazati jogokról

2014. március 28.

CIB Bank éves jelentés 2013

2014. március 4.

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása szavazati jogokról

2014. február 4.

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása szavazati jogokról

2014. január 13.

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása részvényeseiről

2014. január 2.

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása szavazati jogokról


2014-es hivatalos közzétételek - CIB Kötvényprogram

2014. december 5.
A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2016/A kötvény kamatáról 

2014. november 7.

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2015/A kötvény kamatáról 
2014. november 6.
A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic Euró 2016/A kötvény kamatáról
2014. november 3.
A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2015/B kötvény kamatáról
2014. október 22. CIB 2014-2015-es Kötvényprogram közzététel
2014. október 22. A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2015/D kötvény kamatáról

2014. október 15. 

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2015/C kötvény kamatáról 
2014. szeptember 15.

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Euró Classic 2017/A kötvény kamatáról

2014. szeptember 15.

CIB Euró Classic 2017/A-001 Kötvények - aukció eredménye

2014. szeptember 12.

CIB Euró Classic 2017/A-001 Kötvények - Végleges Feltételek

2014. szeptember 5.

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2016/A kötvény kamatáról

2014. augusztus 8.

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB EUR Classic 2015/A kötvény kamatáról

2014. augusztus 8.

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2015/A kötvény kamatáról

2014. augusztus 1.

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2015/B kötvény kamatáról

2014. július 24.

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2015/D kötvény kamatáról

2014. július 16.  CIB Euró FIX2 2016/A-001 Kötvény aukció eredménye (javított) 
2014. július 16.  CIB Euró FIX3 2017/A-001 Kötvény aukció eredménye (javított) 

2014. július 16. 

CIB Euró FIX2 2016/A-001 Kötvény aukció eredménye 

2014. július 16.  

CIB Euró FIX3 2017/A-001 Kötvény aukció eredménye  

2014. július 15. 

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2015/C kötvény kamatáról  

2014. július 14.  

CIB Euró FIX2 2016/A-001 Kötvény végleges feltételek 

2014. július 14. 

CIB Euró FIX3 2017/A-001 Kötvény végleges feltételek

2014. június 5.

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2016/A kötvény jegyzési eljárás eredményéről

2014. június 5.

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2016/A kötvény kamatáról

2014. május 30.

CIB Classic 2016/A-001 Kötvény végleges feltételek

2014. május 15.

CIB Classic 2015/D-002 Kötvény aukció eredménye

2014. május 15.

CIB Classic Euró 2016/A-002 Kötvény aukció eredménye

2014. május 13.

CIB Classic 2015/D-002 Kötvény végleges feltételek

2014. május 13.

CIB Classic Euró 2016/A-002 Kötvény végleges feltételek

2014. május 8.

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2015/A kötvény kamatáról

2014. május 6.

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic Euró 2016/A kötvény kamatáról

2014. április 30.

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2015/B kötvény kamatáról

2014. április 30.

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2014/B kötvény kamatáról

2014. április 24.

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2015/D kötvény kamatáról

2014. április 15.

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2015/C kötvény kamatáról

2014. március 6.

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2014/A kötvény kamatáról

2014. február 7.

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2015/A kötvény kamatáról

2014. február 7.

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB EUR Classic 2015/A kötvény kamatáról

2014. február 3.

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2015/B kötvény kamatáról

2014. január 24. 

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2015/D kötvény kamatáról 

2014. január 15.

A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Classic 2015/C kötvény kamatáról


2014-as hivatalos közzétételek - CIB Befektetési Alapkezelő >>


Archívum