Tehergépjármű finanszírozás

 

A CIB Lízing a haszongépjármű-értékesítésben résztvevő kereskedések jelentős részével szoros együttműködést alakított ki. A kiválasztott gépjármű és konstrukció, valamint az összeállított dokumentáció alapján kiemelt figyelmet fordítunk a gyors döntéshozatalra, a szerződéskötési folyamat gördülékeny lebonyolítására.

Folyamatosan dolgozunk olyan megoldásokon, amelyek biztosítják szolgáltatásaink magas színvonalát, hozzájárulnak ügyfeleink elégedettségéhez.Tervezzen előre, és kezdje lízing előkalkulációval a tehergépjármű-vásárlást is!

Szeretné megújítani vállalkozása haszongépjármű flottáját? Nagyot lendítene vállalkozása működésén egy új teherautó beszerzése? Válassza cége finanszírozási partneréül a CIB Lízinget, mely a magyar lízingpiac meghatározó szereplőjeként számos finanszírozási konstrukciót kínál ügyfeleinek új és használt járművekre is! Építsen pénzügyi szakértelmünkre, és vegye igénybe kiszámítható, forint és euró alapú finanszírozásunkat zárt vagy nyílt végű pénzügyi lízing formájában!

Miért érdemes a CIB Lízinget választania?

Finanszírozási megoldásainkat

•    fix és változó kamatozással,
•    euro és forint alapon,
•    gyors hitelbírálattal,
•    a teljes folyamat alatt szakértői támogatással,

nyújtjuk.

Használja online kalkulátorunkat, és azonnal megtudhatja, körülbelül mekkora havi lízingdíj mellett vásárolhatja meg a kiválasztott haszonjárművet!


Számítsa ki most!


Keressen bennünket!

Tehergépjármű finanszírozási konstrukcióinkat a velünk szerződött kereskedésekben, vidéki irodáinkban illetve közvetlenül Online ügyfélszolgálatunkon keresztül is igényelheti.

  •  

    Kapcsolódó anyagok