Személy- és kishaszon gépjármű finanszírozás

A CIB Lízing a magyar finanszírozási piac egyik meghatározó szereplőjeként, számos finanszírozási konstrukciót kínál Önnek személygépkocsik és legfeljebb 3,5 tonna össztömegű kisteherautók, valamint rendszámozható motorkerékpárok finanszírozásához.
 CIB Forint Fix Pénzügy Lízing

Nem engedjük, hogy havi részletei elszálljanak!

  • Fix futamidő
  • Fix lízingdíj forintban
  • Fix kamatozás a teljes futamidő alatt*


LÍZING ONLINE KALKULÁTOR SZEMÉLY- ÉS KISHASZONGÉPJÁRMŰVEK VÁSÁRLÁSÁHOZ

Szeretné gyorsan megtudni, mennyi lesz a fizetendő lízingdíja? Vagy kíváncsi arra, hogyan alakulna havi lízingdíj-fizetési kötelezettsége különböző futamidők mellett? Online elérhető, személy- és kishaszongépjármű lízing kalkulátorunk segítségével egyszerűen és könnyedén készíthet előzetes kalkulációt új vagy használt gépjárművásárlás tervezésekor, és a számítógépe előtt ülve azonnal választ kaphat ezekre a kérdésekre. A felhasználóbarát kezelőfelületet használva néhány kattintással személyre szabott kalkulációt kaphat, illetve akár visszahívást is kérhet szakértőinktől.


Számítsa ki most!

 Keressen bennünket!

Gépjármű finanszírozási konstrukcióinkat a velünk szerződött márka- és használtautó kereskedésekben, illetve közvetlenül Online ügyfélszolgálatunkon keresztül is igényelheti. Finanszírozási feltételeink általában gyors hitelbírálatot tesznek lehetővé, amely azt jelenti, hogy egy átlagos gépjármű esetén a lízing igénylés helyén, akár aznap megköthető a finanszírozási szerződés.
A pénzügyi lízing finanszírozás sajátosságairól a Kisokosban olvashat. A szerződéskötés ügymenetére vonatkozó, valamint az egyéb gyakran felmerülő kérdéseket és válaszokat a Gyakori kérdések menüpontban találja. További részletes információkat az Ügyfélszolgálat/ Nyomtatványok, dokumentumok menüpont alatt talál.


További információk


Kapcsolódó anyagok