CIB Forint Fix Pénzügy Lízing

NEM ENGEDJÜK, HOGY HAVI RÉSZLETEI ELSZÁLLJANAK!

 • Szeretné autóját jobbra, korszerűbbre cserélni, de nem szívesen venne igénybe deviza alapú finanszírozást, mert attól tart, hogy lízingdíjai elszállhatnak?
 • Fontos Önnek a biztonság?

Vegye igénybe a CIB Lízing Zrt. új finanszírozási termékét, a forint alapú, fix kamatozású
CIB Forint Fix Pénzügyi Lízinget!

LÍZING ONLINE KALKULÁTOR SZEMÉLY- ÉS KISHASZONGÉPJÁRMŰVEK VÁSÁRLÁSÁHOZ

Szeretné gyorsan megtudni, mennyi lesz a fizetendő lízingdíja? Vagy kíváncsi arra, hogyan alakulna havi lízingdíj-fizetési kötelezettsége különböző futamidők mellett? Online elérhető, személy- és kishaszongépjármű lízing kalkulátorunk segítségével egyszerűen és könnyedén készíthet előzetes kalkulációt új vagy használt gépjárművásárlás tervezésekor, és a számítógépe előtt ülve azonnal választ kaphat ezekre a kérdésekre. A felhasználóbarát kezelőfelületet használva néhány kattintással megkaphatja személyre szabott kalkulációnkat, vagy akár visszahívást is kérhet szakértőinktől.


Számítsa ki most!

Miért érdemes a CIB Forint Fix Pénzügyi Lízinget választania?

 • Fix futamidő 
 • Fix lízingdíj forintban 
 • Fix kamatozás a teljes futamidő alatt*

A forint alapú finanszírozás kiszámítható, hiszen nem kell tartania az árfolyamok ingadozásából eredő devizakockázatoktól, valamint a konstrukció egyedi jellemzője, hogy kamatozása is fix a teljes futamidő alatt.*


A CIB Forint Fix Pénzügyi Lízing jellemzői

 • Finanszírozott eszközök: személygépjármű, kishaszon-gépjármű, motor
 • Konstrukció: zártvégű pénzügyi lízing (csak új szerződéskötéssel)
 • Futamidő: kizárólag 36, 48 vagy 60 hónap
 • Finanszírozott tárgy maximális életkora: a finanszírozott eszköz a futamidő végén nem lehet idősebb mint 15 év személygépjármű esetén, illetve nem lehet idősebb, mint 12 év kishaszon-gépjármű és motorok esetén.
 • Finanszírozás bázisa: forint (mind a szerződés, mind a számlázás devizaneme)
 • Minimum biztosíték: a futamidő alatt a tulajdonjog a lízingbeadót illeti meg
 • Minimális önerő (bruttó): a gépjármű (motor) piaci értékének 20%-a
 • Irányadó kamatláb: futamidőtől függően a folyósításkor jegyzett 2 vagy 3 éves BIRS (Budapest Interest Rate Swap)
 • Emelt utolsó lízingdíj nem lehetséges a konstrukcióban, visszlízing nem köthető CIB Forint Fix Pénzügyi Lízing esetén, változó kamatozású szerződés átalakítása CIB Forint Fix Pénzügyi Lízingre nem lehetséges.

Kapcsolat

További információért kérjük, hogy hívja a CIB24 éjjel-nappal hívható telefonos ügyfélszolgálatunkat a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon, ahol munkatársaink készéséggel állnak rendelkezésére.


Kérdezze szakértőinket!


* Fogyasztónak minősülő ügyfél esetén a Forint Fix kamatozású lízingszerződés a teljes futamidő alatt fix (rögzített) kamatozású, tehát a teljes futamidő alatt azonos az ügyleti kamat mértéke. Fogyasztónak nem minősülő ügyfél esetén Társaságunk az ügyleti kamatot csak abban esetben módosíthatja egyoldalúan, ha az Általános Szerződési Feltételek IX.45.1.a),b),c) pontjaiban meghatározott körülmények bármelyike bekövetkezik, vagy olyan hatósági rendelkezés, jogszabályváltozás esetén, melynek eredményeképpen a CIB Lízing Zrt.-nek igazolható többletköltségei származnak és ezeket továbbháríthatja az ügyfélre. Mind fogyasztónak mind nem fogyasztónak minősülő ügyfél esetén a lízingdíjak abban az esetben is változhatnak, ha maga az ügyfél kíván a fizetési ütemezésen módosítani (ebben az esetben a konstrukció referencia-kamatlábhoz kötött változóFelhívjuk szíves figyelmét, hogy jelen tájékoztatásunk nem minősül a ajánlattételnek, kötelezettségvállalásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A pénzügyi lízingre vonatkozó szerződéses feltételek a személy és kishaszongépjárművek finanszírozására vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket tartalmazó Üzletszabályzatban (ÁSZF) találhatóak. A lízingtermékek díjait, kondícióit az ÁSZF részét képező, "Személy- és kishaszongépjárművek vásárlásához nyújtott kölcsön, a személy- és kishaszongépjárművek  pénzügyi lízing és visszlízing ügyletek esetén alkalmazandó díjakról és költségekről" elnevezésű hirdetmény tartalmazza.