Elektronikus számlázás a CIB Lízing Csoportban

Belépés regisztrált felhasználóknak

Amennyiben még nincs regisztrálva itt megteheti.
Jelszó, e-mail cím módosításásához kérjük, lépjen be!

Kivágjuk?

Egy egyszerû, sárga-csekk elõállítása hatalmas terhet ró a természetre, ezáltal az emberre is, hiszen környezetünk pusztulása az életfeltételeink romlását jelenti.

Egy kilogramm papír készítéséhez 2-3 kg oxigént adó fa, 350-700 liter víz és 8 kilowattóra energia szükséges. A papírgyártás a világ energiafelhasználásának 4 százalékáért felelõs, elõállítása ezen kívül mintegy 2 ezer segédanyagot, többek között mérgezõ vegyszereket igényel.

A CIB Lízing elektronikus számlaügyintézése, az e-számla rendszer nem jár papírfelhasználással, így a környezetet sem terheli.

Sõt, az Ön mindennapjait is kényelmesebbé teszi, hiszen bárhonnan, bármikor elintézheti lízingszámla-ügyeit néhány kézmozdulattal!

Ne õrizze postaládáját! A számlák érkezésérõl e-mail-ben tájékoztatjuk, interneten keresztül pedig bárhonnan elérheti azokat.

Rendet teremtünk az Ön számára! Nincs több lefûzni való lízingszámla, jelszóval védett weboldalunkon rendszerezve tároljuk azokat Önnek.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat, védje környezetét kényelmesen!

Az e-számla rendszer segítségével Ügyfeleink a számláikat elektronikus formában, interneten keresztül tekinthetik meg, amelyek megfelelnek az elektronikus számlára vonatkozó jogszabályi elõírásoknak: elektronikus aláírással és a kiállítás idõpontját hitelesítõ idõbélyeggel rendelkeznek, elektronikus formában hitelesek.

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó részletes szerzõdési szabályokat a Megállapodás elektronikus számlázásról címû nyomtatvány (Megállapodás) tartalmazza.

Néhány érv az elektronikus számlabemutatás mellett >>

Az e-számla szolgáltatás igénybevételéhez kétszintû regisztráció szükséges. Bõvebben >>

A regisztrációt követõen munkatársaink 2 munkanapon belül elvégzik az azonosítást, amennyiben ez sikeres, e-mailen visszaigazolást küldünk az Ön által megadott e-mail címre.

Azonosítójával lépjen be az e-számla felületre! Kérjük, ne felejtse el kiválasztani azt a szerzõdést, melyre szolgáltatásunkat igénybe kívánja venni (a szolgáltatás valamennyi szerzõdéséhez beállítható). Ehhez az Ügyletek számlázási módja menüpontba kell belépnie.

A fenti módon történõ bejelölés után kiállított számlák már ezen a felületen lesznek elérhetõk. Rendszerünk egy új számla elkészültekor e-mail üzenetet küld Önnek.

Az elektronikus számlákat megtekinteni a CIB Lízing e-számla megtekintése menüpontban.

Az e-számla szolgáltatás igénybe vétele esetén papír alapú számlát az adott szerzõdésre nem állítunk ki. Amennyiben a késõbbiekben mégsem kíván élni ezen szolgáltatásunkkal, úgy visszatérhet a papír alapú számlázáshoz.

Bõvebb információval munkatársaink állnak rendelkezésére ügyfélszolgálati telefonszámunkon: (+36 1) 4 242 242.

* Az internetes kommunikáció 128 bites SSL titkosítással védett - környezetben történik. Mûködésének lényege, hogy a küldõ fél kódolja a küldendõ adatokat, átküldi az interneten, a fogadó pedig visszafejti, megakadályozva ezzel a küldött adatok "lehallgatását”.