Elektronikus számlázás a CIB Lízing Csoportban

Belépés regisztrált felhasználóknak

Amennyiben még nincs regisztrálva itt megteheti.
Jelszó, e-mail cím módosításásához kérjük, lépjen be!


Kivágjuk?

Egy egyszerű, sárga-csekk előállítása hatalmas terhet ró a természetre, ezáltal az emberre is, hiszen környezetünk pusztulása az életfeltételeink romlását jelenti.

Egy kilogramm papír készítéséhez 2-3 kg oxigént adó fa, 350-700 liter víz és 8 kilowattóra energia szükséges. A papírgyártás a világ energiafelhasználásának 4 százalékáért felelős, előállítása ezen kívül mintegy 2 ezer segédanyagot, többek között mérgező vegyszereket igényel.

A CIB Lízing elektronikus számlaügyintézése, az e-számla rendszer nem jár papírfelhasználással, így a környezetet sem terheli.

Sőt, az Ön mindennapjait is kényelmesebbé teszi, hiszen bárhonnan, bármikor elintézheti lízingszámla-ügyeit néhány kézmozdulattal!

Ne őrizze postaládáját! A számlák érkezéséről e-mail-ben tájékoztatjuk, interneten keresztül pedig bárhonnan elérheti azokat.

Rendet teremtünk az Ön számára! Nincs több lefűzni való lízingszámla, jelszóval védett weboldalunkon rendszerezve tároljuk azokat Önnek.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat, védje környezetét kényelmesen!

Az e-számla rendszer segítségével Ügyfeleink a számláikat elektronikus formában, interneten keresztül tekinthetik meg, amelyek megfelelnek az elektronikus számlára vonatkozó jogszabályi előírásoknak: elektronikus aláírással és a kiállítás időpontját hitelesítő időbélyeggel rendelkeznek, elektronikus formában hitelesek.

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó részletes szerződési szabályokat a Megállapodás elektronikus számlázásról című nyomtatvány (Megállapodás) tartalmazza.

Néhány érv az elektronikus számlabemutatás mellett >>

Az e-számla szolgáltatás igénybevételéhez kétszintű regisztráció szükséges. Bővebben >>

A regisztrációt követően munkatársaink 2 munkanapon belül elvégzik az azonosítást, amennyiben ez sikeres, e-mailen visszaigazolást küldünk az Ön által megadott e-mail címre.

Azonosítójával lépjen be az e-számla felületre! Kérjük, ne felejtse el kiválasztani azt a szerződést, melyre szolgáltatásunkat igénybe kívánja venni (a szolgáltatás valamennyi szerződéséhez beállítható). Ehhez az Ügyletek számlázási módja menüpontba kell belépnie.

A fenti módon történő bejelölés után kiállított számlák már ezen a felületen lesznek elérhetők. Rendszerünk egy új számla elkészültekor e-mail üzenetet küld Önnek.

Az elektronikus számlákat megtekinteni a CIB Lízing e-számla megtekintése menüpontban.

Az e-számla szolgáltatás igénybe vétele esetén papír alapú számlát az adott szerződésre nem állítunk ki. Amennyiben a későbbiekben mégsem kíván élni ezen szolgáltatásunkkal, úgy visszatérhet a papír alapú számlázáshoz.

Bővebb információval munkatársaink állnak rendelkezésére ügyfélszolgálati telefonszámunkon: (+36 1) 4 242 242.

* Az internetes kommunikáció 128 bites SSL titkosítással védett - környezetben történik. Működésének lényege, hogy a küldő fél kódolja a küldendő adatokat, átküldi az interneten, a fogadó pedig visszafejti, megakadályozva ezzel a küldött adatok "lehallgatását”.