Díjmentes számlafizetési szolgáltatás a CIB Internet Bankon keresztül

Egyszerű megoldás magánszemélyek és vállalati ügyfelek számára

Budapest, 2010. január 19.

Egyre népszerűbb a CIB Internet Bank ügyfelei körében az elmúlt év végén bevezetett, új szolgáltatás, amelynek révén online felületről is rendezhetik a Díjnet Zrt. rendszeréhez csatlakozott közüzemi szolgáltatók által kibocsátott számláikat. Az új szolgáltatás célja, hogy tovább egyszerűsödjön az elektronikus úton történő számlakezelés, és kiegyenlítés. Nem kell külön felületen kezelni a számlákat, mindezt a Díjnet szolgáltatással a CIB Internet Bankon keresztül egy felületen megtehetik. Ez az ügyfelek számára díjmentes, ugyanakkor gyors és kényelmes megoldást biztosít.

A szolgáltatás minden ügyfélkör, azaz lakossági és vállalati ügyfelek számára egyaránt elérhető a CIB Internet Bankban, használata könnyen átlátható.

A Díjnet szolgáltatását használó ügyfeleink megtekinthetik esedékes és korábbi közüzemi számláik adatait (fizetendő összeg, határidő, számlakibocsátó, befizető azonosító, státusz stb.), továbbá megbízást adhatnak azonnali vagy halasztott átutalással történő számlakiegyenlítésre is.

A regisztráció menete két egyszerű lépésből áll:

  • fizetőeszköz regisztráció a Díjnet szolgáltatás felületén
  • a regisztráció során kapott egyedi azonosító megadása a CIB Internet Bank megfelelő menüpontjában.

A Díjnet Zrt. partnerei közé jelenleg az alábbi számlakibocsátók tartoznak:

  • Díjbeszedő Holding Zrt. (Főgáz, FCSM, FKF, FVM)
  • ELMÜ Nyrt.
  • ÉMÁSZ Nyrt.
  • UPC Magyarország Kft.
  • Szegedi Vízmű Zrt.

A Díjnet számlavezetési szolgáltatás részletes leírása megtalálható a bank weboldalán, valamint bővebb tájékoztatás kapható a CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton.

A havonta érkező sárga csekkek rendezésére továbbra is kényelmes megoldást kínál a CIB Internet Bank az eseti vagy értéknapos átutalás, illetve a csoportos beszedési megbízás lehetőségével. Az esedékes beszedések teljesítés előtt megtekinthetőek, módosíthatóak, a limit feletti összegek engedélyezhetők.