ISMÉT BANKÁRADÁS

Banki rockzenekarok újra együtt zenélnek, most a gyermekmentésért

2011. március 23.

A tavalyi első Bankáradás jótékonysági koncerten vált először ismertté a nyilvánosság számára, hogy több hazai banknál is összeállnak olykor a kollégák, és együtt zenélnek a saját és kollégáik szórakoztatására. Az együtteseknek a közszereplés valójában sosem volt céljuk: a munkahelyi zenekarok tagjai olyan banki dolgozók, akik munkaidő után szívesen zenélnek együtt.

A CIB Bank zenekarának kezdeményezésére elindult Bankáradáson tavaly több mint egymillió forint adomány gyűlt össze, amit az árvíz sújtotta Edelény egyik óvodai játszóterének felújítására fordítottak.

Idén március 25-én újra összefognak az együttesek: a ReCIBrock (CIB Bank), az ERST'N'GO (Erste Bank), a BankáRock (OTP Bank), a VolksBand (Magyarországi Volksbank Zrt.) és a Melody Bank nevű formáció. A koncert célja, hogy a belépődíjakból származó bevétellel a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány új mentőautójának üzembe állítását támogassa.

A közös koncert teljes mértékben civil kezdeményezés, amely független a bankok hivatalos jótékonysági tevékenységétől. Igazi örömzenélésről van tehát szó. A „bankközi” összefogással megvalósuló esemény bevételét a szervezők a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak továbbítják, amely az összeget a mentési feladatainak elvégzéséhez fogja felhasználni.

A március 25-én 20 órakor kezdődő koncertre belépőjegyek 1000 forinttól a helyszínen kaphatók, amelyre a bankos kollégák, azaz a "rajongótábor" mellett a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. A koncert helyszíne a Népligetben, a Planetárium mellett található Diesel Club. A 70-es, 80-as, 90-es és a 2000-es évek legnagyobb rock- és popslágerei lesznek repertoáron, a jó hangulat kockázatmentes és garantált!


  További információk a Facebook-on a „Bankáradás” alatt.