Eurizon EasyFund Befektetési alapok

A CIB BANK ZRT. ÁLTAL FORGALMAZOTT EURIZON EASYFUND ALAPOK BEMUTATÁSA

A CIB Bank által forgalmazott  Eurizon EasyFund alapok kedvező  euró alapú befektetési lehetőséget kínálnak kötvény, részvény és vegyes alapok formájában.

Az Eurizon EasyFund részalapok a nemzetközi alapkezelői piac egyik meghatározó szereplője, az Eurizon Capital S.A. Alapkezelő kezelésében állnak. A Luxemburgban bejegyzett  Eurizon Capital S.A  az Intesa SanPaolo bankcsoport kiemelkedő szereplője.


Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy az Eurizon EasyFund (EEF) befektetési alapok esetében 2017. szeptember 30. napjával megszűnik az EEF alapok közötti átváltás lehetősége. Átváltásra vonatkozó megbízást szeptember 29-én 16:00-ig lehet megadni. Az ezen időpontig megadott átváltási megbízások a szokásos rendben teljesülnek.
Az EEF alapok forgalmazására ezt követően csak vételi és eladási megbízás útján van lehetőség.
Kérdés esetén forduljon bizalommal kollégáinkhoz a CIB Bank bármely bankfiókjában vagy éjjel-nappal hívható CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkon a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon.

2017.09.26.


Fontos tájékoztatás az „Eurizon EasyFund” befektetési jegyeinek tulajdonosai számára az alapok összeolvadásáról (2017. február 17. – 2017. február 24.)

Értesítő a luxemburgi jogszabályok szerint alapított kollektív befektetési vállalkozás, az „Eurizon EasyFund” befektetési jegyeinek tulajdonosai számára

 


 


Segíthetünk? Keressen bennünket! 

(+36 1) 4 242 242
Online ügyfélszolgálatunk >>
Bankfiókjaink >> 

Foglaljon időpontot most!   Időpontfoglalás

 


Az Eurizon EasyFund részalapjait az Intesa Sanpaolo csoporthoz tartozó EURIZON CAPITAL S.A luxemburgi székhelyű befektetési alapkezelő kezeli. A bemutatott Eurizon EasyFund Részalapok létrehozására, kezelésére, illetve a Részalapok Befektetési Jegyeinek kibocsátására a luxemburgi jog anyagi jogi szabályai, így különösen a kollektív befektetési formákról szóló, 2002. december 20-ai luxemburgi törvény az irányadó. A tájékoztatás nem teljeskörű. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, kizárólag a figyelem felkeltése a célja. Kérjük, hogy a részalapokkal kapcsolatos kockázati tényezőket olvassa el az Eurizon EasyFund alap tájékoztatójában! A befektetési jegyek forgalmazási költségeit, az alap tájékoztatóját, az Eurizon EasyFund-hoz tartozó részalapok befektetési jegyeinek magyarországi forgalmazására vonatkozó szabályokat, a részalapok portfólió jelentéseit, éves, féléves jelentéseit a www.cib.hu internetes oldalainkon tesszük elérhetővé. A befektetési jegyek forgalmazása tekintetében a Bank mindenkor hatályos Befektetési Szolgátatásokra vonatkozó Üzletszabályzata és Díjjegyzéke az irányadó.