Nyugdíjasoknak szóló szolgáltatásaink

2013. június 03-tól a Bank a CIB Nyugdíjas Bankszámla és CIB Nyugdíjas Bankszámla Plusz termékeket nem értékesíti, így ezt követően CIB Nyugdíjas Bankszámla és CIB Nyugdíjas Bankszámla Plusz forint bankszámlák megnyitására új szerződést nem köt.

Elérve a nyugdíjkorhatárt meglepően sok új lehetőség nyílik meg Ön előtt. Elutazhat régóta vágyott helyekre, élhet a hobbijának, és törődhet többet a családjával, unokáival is. Akárhogyan dönt is, biztosan segítséget jelent majd némi támogatás.

CIB Nyugdíjas Bankszámla Plusz

  • Számlavezetési díj csupán havi 549 forint
  • CIB Orvosi tanácsadó vonal: telefonos egészségügyi tanácsadás
  • Kedvezményes díjú átutalás CIB Banknál vezetett bankszámlára
  • Díjmentes közüzemi beszedés

CIB Nyugdíjas Bankszámla 

  • Számlavezetési díj csupán havi 549 forint


Kiemelt ajánlat a CIB Nyugdíjas Bankszámla Plusz ügyfélkörének!

  • CIB Nyugdíjas Folyószámlahitel

A megfelelő választás, amennyiben hitelre van szüksége előre nem tervezett
kiadásaihoz! Az életkori megkötés nélküli hiteltermékünk a nyugdíja legfeljebb kétszereséig igényelhető, amennyiben CIB Nyugdíjas Bankszámla Plusz számlával rendelkezik. Az igénylés további feltételei, árazása megtekinthető a Magánszemélyek hitelei – Folyószámlahitelek, betétőrző- és lombard hitelek kondíciós listában, ahol a „CIB Folyószámlahitel” termék kondícióit tekintse át!

  • CIB Orvosi tanácsadó vonal

A CIB Nyugdíjas Bankszámla Plusz tulajdonosai számára a nemcsak pénzügyeikben, de az élet más, alapvető fontosságú területén is kiemelkedő szolgáltatást bocsátunk rendelkezésre. Mostantól egészségügyi területen is élvezhetik bankunk támogatását! A CIB Orvosi tanácsadó vonal keretei között különleges orvosi szaktudásra támaszkodhatnak: a nap 24 órájában, az év 365 napján helyi tarifával hívható kék számunkon kérhetnek tanácsot orvosi call centerünktől, ahol mindig gyakorló orvosok várják hívásukat a 06 40 200 901-es számon!


A CIB Nyugdíjas Termékcsomag termékeit az öregségi/özvegyi nyugdíjra jogosult magánszemélyek vehetik igénybe, illetve akik 62. életévüket betöltötték.
Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a termék részletes feltételeit a Lakossági Üzletág Általános Szerződési Feltételek és az aktuális kondíciós listák tartalmazzák.

Jelen hirdetés a CIB Bank részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése.