CIB MasterCard Standard Hitelkártya

 • Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a MasterCard Standard Hitelkártyák értékesítését 2012. március 22-én felfüggesztettük.

Bizonyára már Önnel is előfordult, hogy vásárolni szeretett volna, de éppen nem volt a pénztárcájában megfelelő mennyiségű készpénz. A CIB Hitelkártyával bármikor, akár hó végén is szabadon vásárolhat, hiszen nem a saját pénzét, hanem személyre szabott hitelkeretét költi, melynek összege az igazolt nettó jövedelem akár háromszorosát is elérheti.

Egy hagyományos bankkártya a folyószámlán elhelyezett összeg erejéig használható. A CIB Hitelkártyával viszont a bank pénzét használhatja akár 45 napig kamatmentesen1. Ráadásul, amíg Ön hitelkártyájával vásárol, megtakarított pénze befektetéseiben kamatozhat.

1Tájékoztatjuk, hogy a 45 napos kamatmentesség kizárólag azon vásárlási és átutalási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján hajt végre, feltéve, hogy a kártyabirtokos fordulónapon fennálló tartozás összegét határidőre teljes mértékben rendezi. Ettől kezdve a kamatmentes periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken.


Minden részletében kedvező!

  • Nem szükséges bankszámlát nyitnia, sem a CIB Bankhoz utalnia fizetését.
  • Rugalmas visszafizetési lehetőséget biztosít, hiszen választása szerint fizethet egy összegben vagy havonta - legalább a fennálló tartozás 5%-át, de minimum 3000 Ft-ot elérő - változó összegű részletekben is.
  • Vásárlásai után visszatérítést kap! 
  • A vásárlásra elköltött összeg akár 45 napig kamatmentes, azaz a vásárlások összegére a Bank nem számít fel kamatot, ha a fordulónapon fennálló tartozás2 összegét határidőre teljes mértékben rendezi.
  • Közüzemi számlák díjmentes rendezése: A CIB Hitelkártya kerete terhére akár csoportos beszedési megbízást is adhat, ennek összege a vásárláshoz hasonlóan szintén akár 45 napig kamatmentes, ha a fordulónapon fennálló tartozás összegét határidőre teljes mértékben rendezi. A csoportos beszedési megbízások teljesítése ráadásul díjmentes.
  • Lehetősége van társkártyát igényelni. A társkártya-, és a fôkártyabirtokos egyazon hitelkeretet használják! Minden főkártyához 3 darab társkártya igényelhető.

2 Tájékoztatjuk, hogy a tartozásba a kártyabirtokos által igénybe vett összege(ke)n felül a bank által felszámított kamatok, díjak, költségek is beleszámítanak, ha ilyen kamatok, díjak vagy költségek felmerültek. A készpénzfelvétel nem kamatmentes tranzakció.CIB Hitelkártyával az utazás is biztonságosabb!

Külföldi utazásaira egyszeri, alacsony összegű éves díj ellenében Utazási Védelem Szolgáltatást (poggyász-, utazási és balesetbiztosítást) igényelhet, amely egy teljes éven keresztül tetszőleges számú külföldi utazásra érvényes.  


Kondíciók és díjak


THM: MasterCard Standard: 45,69%

A CIB Hitelkártya és a kamatmentesség részletes feltételeit a Lakossági Üzletág Általános Szerződési Feltételek, és a CIB Hitelkártyákra vonatkozó kondíciós lista tartalmazza. A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A feltüntetett THM érték számítása 500 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. Elszámolási időszak hossza: 30 nap.

Felhívjuk szíves figyelmét a "Hasznos tanácsok hitelfelvétel előtt" elnevezésű tájékoztatónkra, mely a kapcsolódó dokumentumok között érhető el.