CIB Kártyázó Számlacsomagok

A CIB Kártyázó Minimum, Médium, Maximum Számlacsomag értékesítése megszűnt, tehát új CIB Kártyázó Minimum, Médium, Maximum számla 2018. január 1-től nem nyitható. A 2018. január 1. előtt megnyitott számlák a továbbiakban is fennmaradnak a mindenkor hatályos kondíciós listában foglaltak szerint.


Ismerje meg a CIB Kártyázó Számlacsomagok havi, illetve éves díj nélkül igényelhető szolgáltatásait!


Mekkora díjvisszatérítést érhet el havi számlavezetési díjából?

Bankkártyás vásárlások száma havonta

Díjvisszatérítés mértéke

legalább 10 darab

25%

legalább 20 darab

50%

legalább 30 darab

75%Miért előnyös?


Minél többször használja a betéti- és hitelkártyáit vásárlásra, annál magasabb (akár 75%-os) havi számlavezetésidíjkedvezményt ér el.

A számlavezetésen túl a CIB Kártyázó Számlacsomagok számos további, választható szolgáltatást tartalmaznak.

A számlacsomagokban foglalt szolgáltatásokat havi, illetve éves díj nélkül veheti igénybe.

Jövedelem- vagy megtakarítási feltétel teljesítése nélkül csökkentheti banki költségeit.
Kinek ajánljuk?

  • Aki vásárlásait rendszeresen bankkártyával fizeti.

  • Aki a bankszámla szolgáltatásokon felül további banki termékeket is igénybe kíván venni, de szeretné, ha a termékek kiválasztásának terhét bankja levenné a válláról.

  • Aki jövedelem- vagy megtakarítási feltétel teljesítése nélkül szeretne kedvező havi számlavezetési díjat elérni.


Letölthető dokumentumok


1 THM CIB MasterCard Gold Hitelkártya esetén: 34,03%

A feltüntetett Teljes Hiteldíj Mutató (THM) számítása 750 000 forint hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. A THM kizárólag a CIB Kártyázó Maximum Számlacsomagban történő igénylés esetén irányadó.

Reprezentatív példa (Maximum): CIB MasterCard Gold Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 750 000 Ft hitelösszeg, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 0 Ft összegű főkártya díj, 0 Ft havi zárlati díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 199 472 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 949 472 Ft. A hitelkamat típusa változó.

2 A "Hitelkártya" megnevezés alatt a CIB Hitelkártya, CIB Café Hitelkártya, CIB Generali Hitelkártya, CIB Aranykor Hitelkártya, valamint a CIB Bevásárlókártya értendő. A kedvezmény a meglévő, de már nem értékesített hitelkártyákra is vonatkozik, amelyek a következőek: CIB Hitelkártya, CIB Aranykor Hitelkártya, CIB Generali Hitelkártya, CIB Bevásárlókártya.

THM CIB Café Hitelkártya esetén: 34,02%

A CIB Café Hitelkártya esetén a feltüntetett THM érték 375 000 forint hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. A THM kizárólag a CIB Kártyázó Médium és Maximum Számlacsomagban történő igénylés esetén irányadó.

Reprezentatív példa (Médium és Maximum): CIB Café Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 375 000 Ft hitelösszeg, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 0 Ft összegű főkártya díj, 0 Ft havi zárlati díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 100 144 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 475 144 Ft. A hitelkamat típusa változó.


3 Az utasbiztosítás igénybevételéhez az igénylőnek teljesíteni kell a biztosítás igénylési feltételeit. A CIB Kártyázó Médium Számlacsomag esetén a dombornyomott forint főkártyákhoz igényelt biztosítás éves díjára 100% kedvezmény jár. A CIB Kártyázó Maximum Számlacsomag esetén a CIB MasterCard Gold Betéti és/vagy Hitelkártya díjmentesen tartalmazza a CIB Utazási Védelem biztosítási szolgáltatást. A CIB Utazási Védelem biztosítási szolgáltatást az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe nyújtja.

4 THM CIB Kártyázó Minimum Számlacsomagban igényelt CIB Folyószámlahitel esetén: 25,41%

THM CIB Kártyázó Médium Számlacsomagban igényelt CIB Folyószámlahitel esetén: 30,06%

THM CIB Kártyázó Maximum Számlacsomagban igényelt CIB Folyószámlahitel esetén: 38,61%

A feltüntetett THM értékek számítása 375 000 forint hitelkeret, 1 éves futamidő és az egyes CIB Kártyázó Számlacsomagok 12 havi, díjvisszatérítés nélküli számlavezetési díjának figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. A THM kizárólag a CIB Kártyázó Számlacsomagokban történő igénylés esetén irányadó.

Reprezentatív példa

Minimum esetén: CIB Folyószámlahitelre vonatkozó reprezentatív példa 1 éves futamidőre: 375 000 Ft hitelösszeg teljes, egész éves kihasználtság esetén, 16,99% mértékű éves hitelkamat, 0 Ft összegű hitelbírálati díj, 1 760 Ft havi számlavezetési díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 85 717 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 460 717 Ft. A hitelkamat típusa változó. Törlesztőrészlet összege (kamat): 5 383 Ft

Médium esetén: CIB Folyószámlahitelre vonatkozó reprezentatív példa 1 éves futamidőre: 375 000 Ft hitelösszeg teljes, egész éves kihasználtság esetén, 16,99% mértékű éves hitelkamat, 0 Ft összegű hitelbírálati díj, 2 920 Ft havi számlavezetési díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 99 637 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 474 637 Ft. A hitelkamat típusa változó. Törlesztőrészlet összege (kamat): 5 383 Ft

Maximum esetén: CIB Folyószámlahitelre vonatkozó reprezentatív példa 1 éves futamidőre: 375 000 Ft hitelösszeg teljes, egész éves kihasználtság esetén, 16,99% mértékű éves hitelkamat, 0 Ft összegű hitelbírálati díj, 4 960 Ft havi számlavezetési díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 124 117 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 499 117 Ft. A hitelkamat típusa változó. Törlesztőrészlet összege (kamat): 5 383 Ft

5 A CIB Kártyázó Számlacsomagokban elérhető 5% kamatkedvezmény a CIB Folyószámlahitelre irányadó, mindenkor hatályos kondíciós lista szerinti éves kamatból érvényesíthető.

A CIB Kártyázó Számlacsomagok lakossági ügyfelek által igényelhetőek. A kedvezményt a bank díjvisszatérítés formában nyújtja a számlacsomagok kötelező részét képező forint számla havi számlavezetési díjából a betéti és/vagy hitelkártya vásárlási tranzakciók számától függően.

Az egyes számlacsomagok keretében díjmentesen vagy kedvezményesen igénybe vehető termékeket az ügyfél választása szerint veheti igénybe vagy mondhatja le. Az egyes számlacsomagok keretében igényelhető hitelkártyák és folyószámlahitel esetében a Bank fenntartja a hitelbírálat jogát. A tájékoztatás nem teljes körű, a számlacsomagokra vonatkozó részletes feltételeket a számlacsomagok kondíciós listája, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint az Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban.