CIB Bevásárlókártya

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a CIB Bevásárlókártyák értékesítését 2012. március 22-én felfüggesztettük. A döntés a meglévő Bevásárlókártyákat nem érinti, azok a hatályos kondíciós listáknak megfelelően, változatlan feltételekkel használhatóak. 

  • 100 000 - 200 000 Ft-os vásárlási keret, amit bármikor, bármire elkölthet!
  • Mindig kihasználhatja a kedvező vásárlási lehetőségeket!
   • Csak mágnescsíkkal ellátott MasterCard Electronic Bevásárlókártyájával Magyarországon közel 50 000 helyen vásárolhat, minden MasterCard Electronic bankkártyát elfogadó üzletben.
   • Chip-pel elátott Bevásárlókártyáját viszont nem csak Magyarországon, hanem már külföldön is használhatja, minden MasterCard bankkártyát elfogadó üzletben. A bank a külföldi vásárlásai után sem számít fel díjat. Sőt, Interneten történő vásárlásokhoz is biztonságos megoldást nyújt.
  • Ráér havonta rendezni a számlát és akár 45 napig kamatot sem kell fizetnie!*
  • Vásárlásai után visszatérítést kap! 
  • Rugalmas visszafizetési lehetőséget biztosít, hiszen választása szerint fizethet egy összegben vagy havonta - legalább a fennálló tartozás 5%-át, de minimum 3000 Ft-ot elérő - változó összegű részletekben is. Ezen kívül új CIB Bevásárlókártya igénylése esetén Ön szabhatja meg visszafizetésének határidejét!
  • A vásárlásokról és az aktuális egyenlegről kérésére sms-t küldünk a mobiltelefonjára!
  • Közüzemi számlák díjmentes rendezése: A CIB Bevásárlókártya kerete terhére akár csoportos beszedési megbízást is adhat, ennek összege a vásárláshoz hasonlóan szintén akár 45 napig kamatmentes, ha a fordulónapon fennálló tartozás* összegét határidőre teljes mértékben rendezi. A csoportos beszedési megbízások teljesítése ráadásul díjmentes.
CIB Bevásárlókártyával az utazás is biztonságosabb!
Chip-pel is ellátott MasterCard Unembossed típusú CIB Bevásárlókártyájához külföldi utazásaira egyszeri, alacsony összegű éves díj ellenében Utazási Védelem Szolgáltatást (poggyász-, utazási és balesetbiztosítást) igényelhet, amely egy teljes éven keresztül tetszőleges számú külföldi utazásra érvényes.* Tájékoztatjuk, hogy a 45 napos kamatmentesség kizárólag azon vásárlási és átutalási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján hajt végre, feltéve, hogy a kártyabirtokos fordulónapon fennálló tartozás összegét határidőre teljes mértékben rendezi. Ettől kezdve a kamatmentes periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Tájékoztatjuk, hogy a tartozásba a kártyabirtokos által igénybe vett összege(ke)n felül a bank által felszámított kamatok, díjak, költségek is beleszámítanak, ha ilyen kamatok, díjak, vagy költségek felmerültek.

THM: 47,67%
A Bevásárlókártya és a kamatmentesség részletes feltételeit a Lakossági Üzletág Általános Szerződési Feltételek, és a Bevásárlókártyára vonatkozó kondíciós lista tartalmazza. A felhasznált hitelkeret összegének megfizetése nem egyenletes törlesztési móddal történik. A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A feltüntetett THM érték számítása 200.000.- Ft hitelkeret és egy éves futamidő figyelembevételével történt.