Aranykor Hitelkártya

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy az Aranykor Hitelkártya értékesítését 2012. március 22-én felfüggesztettük.
A döntés a meglévő Aranykor Hitelkártyákat nem érinti, azok a hatályos kondíciós listáknak megfelelően, változatlan feltételekkel használhatóak.

Ön gondol a jövőjére, mi segítünk a jelenben

Aranykor Hitelkártya minden évben kártyadíj nélkül, csak Önnek, mert Aranykor tag.

Milyen lehetőséget teremt az Aranykor Hitelkártya?

 • 200 000 - 750 000 forintos hitelkeret, amely folyamatosan rendelkezésre áll
 • Nem szükséges bankszámlát nyitnia, sem a CIB Bankhoz utalnia fizetését.
 • Díjmentes vásárlás belföldön és külföldön is
 • Rugalmas visszafizetési lehetőséget biztosít, hiszen választása szerint fizethet egy összegben vagy havonta - legalább a fennálló tartozás 5%-át, de minimum 3000 Ft-ot elérő - változó összegű részletekben is.
 • Minden évben kártyadíj nélkül* élvezheti az Aranykor Hitelkártya előnyeit.
 • Vásárlásai után visszatérítést kap!  

* Az Aranykor Országos Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár és az Aranykor Egészségpénztár tagjai számára a főkártya éves tagsági díja minden évben 0 Ft, mindaddig, amíg Aranykor nyugdíjpénztári, illetve Aranykor egészségpénztári tagságuk fennáll.


A vásárlás szabadsága

Ön is észrevette már, hogy mindig hónap végén találkozhatunk a kihagyhatatlannak tűnő, már-már bosszantóan kedvező akciókkal? Akkor, amikor folyószámlánk egyenlege jelentősen lecsökken?
Mostantól nem kell lemondania semmiről csak azért, mert hó vége van. Az Aranykor Hitelkártya megadja Önnek azt a szabadságot, amire legtöbben csak vágyakoznak.

Az Aranykor Hitelkártyával egész hónapban, akár minden nap vásárolhat és tartozását elég havonta egyszer, utólag rendezni. A vásárlásra elköltött összeg akár 45 napig kamatmentes**, azaz a vásárlások összegére a Bank nem számít fel kamatot, ha a fordulónapon fennálló tartozás*** összegét határidőre teljes mértékben rendezi.


Vásárlás és készpénzfelvétel

Vásárlás határok nélkül

Az Aranykor Hitelkártya olyan dombornyomott kártya, amellyel Magyarországon több mint 25 000, világszerte több millió elfogadóhelyen fizethet kényelmesen. Hitelkártyáját bevásárlóközpontokban, éttermekben, szállodákban, benzinkutaknál egyaránt szívesen fogadják. Az Aranykor Hitelkártyával külföldön és belföldön is korlátlan számban, díjmentesen vásárolhat. Külföldi kiadásait ráér utólag, forintban rendezni.

Minden részletében kedvező!

  • A hagyományos bankkártyáktól eltérően működik, mert nem szükséges bankszámlát nyitnia vagy fizetését a bankhoz utalnia.
  • Rugalmas visszafizetési lehetőséget biztosít, hiszen – választása szerint – fizethet egy összegben vagy havonta változó összegű részletekben is.
  • A vásárlásra elköltött összeg akár 45 napig kamatmentes* és semmilyen egyéb költség nem terheli, ha a fordulónapon fennálló tartozás** összegét határidőre teljes mértékben rendezi.

Azonnal készpénzhez juthat

A hitelkártya elsősorban vásárlásra szolgál, de készpénz felvételére is alkalmas. Magyarországon több mint 2 500 bankjegykiadó automatából, világszerte több százezer helyen vehet fel készpénzt.
A hitelkártyával történő készpénzfelvételnek minden esetben díja van és a tranzakció napjától kezdve kamatot számít fel a bank.

Rugalmas visszafizetés

A fennálló tartozás részleteiről számlakivonat készül minden hónap azonos napján, a fordulónapon. Az ezt követő 15 napos türelmi időn belül kell a befizetésnek a hitelkártyaszámlára beérkeznie. Ön dönti el, hogy a fennálló tartozást teljes egészében vagy részletekben fizeti vissza. Ha a részletfizetés mellett dönt, elegendő a fordulónapon fennálló tartozás 10%-át visszafizetnie, a többit továbbviheti a következő hónapokra. Ebben az esetben a fordulónapon fennálló tartozás nem teljes mértékben kerül kiegyenlítésre, így a fordulónapon fennálló telje tartozás összegére a mindenkori Kondíciós Listában meghatározott kamat kerül felszámításra. Ez a hitelkamat a tranzakció terhelésének napjától a visszafizetés időpontjáig kerül kiszámításra, terhelése a következő számlakivonat készítésének napján történik.


Biztonság

CIB Mobilbank Kártyafigyelő szolgáltatás

Az Aranykor Hitelkártyához alacsony havi díj ellenében kínáljuk a CIB Mobilbank Kártyafigyelő szolgáltatást, amely SMS-ben értesíti Önt a kártyával történt vásárlásokról és készpénzfelvételről. Továbbá a fordulónapon díjmentes SMS-üzenetet küldünk fennálló tartozásáról, a minimum visszafizetendő összegről, a beérkezési határidőről és a rendelkezésre álló hitelkeretről.

Választható készpénzfelvételi és napi vásárlási limit

Az induló napi vásárlási limit 100 000 Ft. Ez azt jelenti, hogy naponta csak a limitnek megfelelő összeget költheti el kártyájával. A limitet bármikor módosíthatja CIB24 nonstop telefonos ügyfélszolgálatunkon, a CIB Internet Bankon keresztül.

Felelősségvállalás az Aranykor Hitelkártya elvesztése esetén

Amennyiben kártyáját elveszti vagy ellopják, azonnal hívja a CIB24 nonstop telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 40 242 242 (külföldről +36 1 399 88 77) telefonszámon. A bejelentést követően a jogosulatlan használatért a felelősséget teljes egészében a bank viseli, így Önt a bejelentés pillanatától kezdve nem érheti kár.

CIB Hitelfedezeti Védelem

A hitelfedezeti védelem az Aranykor Hitelkártyához kapcsolódó kiegészítő szolgáltatás. Igénylése esetén bankunk partnere megfizeti Ön helyett a havi minimálisan befizetendő összeget vagy a teljes fennálló tartozását, amennyiben a következő biztosítási esetek valamelyike bekövetkezik:

  • Munkanélküliség
  • Keresőképtelenség
  • Halál
  • Rokkantság


Aranykor Hitelkártyával az utazás is biztonságosabb!

Külföldi utazásaira egyszeri, alacsony összegű éves díj ellenében Utazási Védelem szolgáltatást (poggyász-, utazási és balesetbiztosítást) igényelhet, amely egy teljes éven keresztül tetszőleges számú utazásra érvényes.


Kondíciók és díjak


** Tájékoztatjuk, hogy a 45 napos kamatmentesség kizárólag azon vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik,amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján hajt végre, feltéve, hogy a kártyabirtokos a fordulónapon fennálló tartozás összegét határidőre teljes mértékben rendezi. Ettől kezdve a kamatmentes periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken.

*** Tájékoztatjuk, hogy a tartozásba a kártyabirtokos által igénybe vett összege(ke)n felül a bank által felszámított kamatok, díjak, költségek is beleszámítanak, ha ilyen kamatok, díjak vagy költségek felmerültek. A készpénzfelvétel nem kamatmentes tranzakció.


További információért hívja az Aranykor Infovonalat (+36 1) 399 8888-es telefonszámon, vagy forduljon bizalommal munkatársainkhoz bankfiókjainkban.


THM: 44,46%.
Az Aranykor Hitelkártya és a kamatmentesség részletes feltételeit a Lakossági Üzletág Általános Szerződési Feltételek, és az Aranykor Hitelkártyákra vonatkozó kondíciós lista tartalmazza. A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A feltüntetett THM érték számítása 375.000.- Ft hitelkeret és egy éves futamidő figyelembevételével történt.