CIB ECO BANKSZÁMLA

Ismerje meg a CIB ECO Bankszámla előnyeit és akár pár kattintással nyissa meg online/mobilon!

CIB SZELFI SZÁMLANYITÁSI REGISZTRÁCIÓ


Kérjük olvassa el a regisztrálok gombra kattintás előtt az adatkezelési tájékoztatónkat.


A CIB EASY egy széleskörű kedvezményprogram, amelyben mind a munkáltatók, mind a munkavállalók előnyben részesülhetnek.

A CIB EASY Kedvezményprogram részleteiről ide kattintva olvashat.

Számlanyitás otthonról, gyorsan mobilapplikáción keresztül?

Nyissa meg CIB ECO számláját akár 20 perc alatt mobilapplikáción az új CIB Szelfi számlanyitáson keresztül! Kényelmes, praktikus és teljesen papírmentes folyamat. További részleteket az alábbi oldalon tudhat meg a folyamatunkról.

Amennyiben számláját a CIB Szelfi számlanyitáson keresztül nyitja meg, szükség van előzetes regisztrációra, hogy részesüljön a CIB EASY kedvezményeiben. Kérjük adja meg a jobb oldali táblázatban felsorolt adatokat a bankszámla megnyitása előtt!

Milyen számlavezetési kedvezményekkel és előnyökkel jár MUNKAVÁLLALÓKÉNT a CIB EASY Kedvezményprogram?

CIB ECO és CIB ECO Plusz bankszámlák igénylése esetén:


  • 0 Ft az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásainkon (CIB Internet Bank, CIB Bank Online, CIB Bank Mobilalkalmazás) keresztül indított átutalás belföldön, forintban (eseti átutalások) 2024.03.31-ig, akciós ajánlatunk keretében.1
  • 0 Ft a CIB ECO Bankszámla vagy CIB ECO Plusz Bankszámla mellé igényelt CIB Devizaszámla havi számlavezetési díja1


1A bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla-, valamint  a Fogyasztók részére szóló CIB ECO Plusz bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban.