ONLINE SZÁMLANYITÁS

Nyisson CIB ECO Bankszámlát most!

REGISZTRÁCIÓ, VISSZAHÍVÁSKÉRÉS


Iratkozzon fel ingyenes és kötelezettség-mentes hírlevelünkre, hogy értesüljön a kedvezményekről vagy kérje ingyenes telefonos hitel előbírálatunkat.
Munkatársaink egy munkanapon belül visszahívják Önt, munkanapokon 9:00-18:00 óra között.

Kérjük az "Érdekel" gombra kattintás előtt olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat, mely részletes információkat ad az adatkezelés körülményeiről. A kattintás még nem jelent azonnal igénylést és semmilyen kötelezettséget Önre nézve.


Milyen kedvezményekkel és előnyökkel jár munkavállalóként a CIB EASY?

+ Számlavezetéshez és mindennapi pénzügyekhez kapcsolódó kedvezmények

CIB ECO és CIB ECO Plusz Bankszámlák igénylése esetén

0 Ft az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásainkon (CIB Internet Bank, CIB Bank Online, CIB Bank Mobilalkalmazás) keresztül indított átutalás belföldön, forintban (eseti átutalások) 2019. december 31-ig, akciós ajánlatunk keretében.


Ismerje meg a CIB ECO és CIB ECO Plusz Bankszámla előnyeit!

+ Hitelekhez kapcsolódó kedvezmények

Lakáshitel 100 000 Ft jóváírással, hitelkiváltás esetén is - THM: 3,09% - 9,34%1
Ismerje meg Jelzáloghiteleinket!

Hitelkártya 0 Ft-os első éves főkártya díjjal - THM: 37,15% - 39,88%2
Ismerje meg hitelkártyáinkat!

Személyi kölcsön 10,99% kamattal jóváírási feltétel nélkül - THM: 11,73%3

Nyílt végű és zárt végű pénzügyi lízing éves standard ügyleti kamat mértékéből származó kedvezmény 0,6% a teljes futamidőre. - THM: 6,51% - 24,90%4

+ Ingyenes, szakértői pénzügyi tanácsadási szolgáltatás.

+ Tájékoztatás aktuális kedvezményekről és további hasznos információk ingyenes elektronikus hírlevelünkben.

 

Jogi információk

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül a CIB Bank részéről ajánlatételnek és nem jogosít kedvezmény igénybevételére. A CIB EASY kedvezményeket olyan cég munkavállalója veheti igénybe, aki az igénylés időpontjában munkajogviszonyban áll olyan vállalkozással, amely   csatlakozott a CIB EASY kedvezményprogramhoz. A CIB EASY kedvezmények részletes feltételeit a CIB EASY kedvezményprogram kondíciós lista tartalmazza, amely megtalálható a www.cib.hu oldalon, valamint a CIB bankfiókokban.


1Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. 
A 2019. augusztus 1-jétől érvényes THM számítás alapja a 2019. július 29-i 12 havi BUBOR, amelynek értéke: 0,45%. 

THM CIB UNO Ingatlanfedezetes kölcsön: 4,24%-5,83%
THM 15 éves futamidejű CIB Végig Fix Ingatlanfedezetes kölcsön: 7,70% - 9,34%
THM CIB Bank Otthonteremtési Kamattámogatott hitel esetén: 3,09% - 3,18%
THM CIB 5 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel: 4,64%-5,39%
THM CIB 10 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel: 4,69%-5,44%

A kölcsön folyósításának feltétele a fedezetül szolgáló ingatlan(ok)ra vonatkozó vagyonbiztosítási szerződés megkötésének kezdeményezése vagy fennállta, melynek 500.000 Ft feletti biztosítási összege tekintetében a CIB Bank van zálogjogosultként megjelölve, valamint a kölcsönszerződésnek megfelelő tartalmú, közjegyzői okiratba foglalt, egyoldalú kötelezettségvállalásról szóló nyilatkozat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül a CIB Bank részéről ajánlatételnek és nem jogosít kedvezmény igénybevételére, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A kedvezmények részletes feltételeit a hatályos termékek kondíciós listái tartalmazzák, amelyek megtalálhatóak a www.cib.hu oldalon, valamint a CIB bankfiókokban. 


2CIB Optimum Hitelkártya THM: 37,15%, CIB Mastercard Gold Hitelkártya THM: 39,88%. A feltüntetett THM-érték számítása CIB Optimum Hitelkártya esetén 375 000 forint hitelkeret és 3 éves futamidő, CIB Mastercard Gold Hitelkártya esetén 750 000 forint hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. 
CIB Optimum Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 375 000 Ft hitelösszeg, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 2800 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi zárlati díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 102 144 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 477 144 Ft. A hitelkamat típusa változó. 
CIB Mastercard Gold Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 750 000 Ft hitelösszeg és a teljes felhasznált hitelkeret vissza nem fizetése esetén, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 15 800 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi számlavezetési díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 218 022 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 968 022 Ft. A hitelkamat típusa változó. 
A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül a CIB Bank részéről ajánlatételnek és nem jogosít kedvezmény igénybevételére. A kedvezmények részletes feltételeit a hatályos termékek kondíciós listái és részvételi szabályzat tartalmazzák, amelyek megtalálhatóak a www.cib.hu oldalon, valamint a CIB bankfiókokban.


3CIB Előrelépő Személyi Kölcsön THM 11,73%. A CIB EASY kamatkedvezmény mértéke szabad felhasználás esetén 8% a sztenderd Éves Ügyleti Kamat mértékéből. A CIB EASY kamatkedvezmény a futamidő végéig jár. 
A CIB EASY kamatkedvezményre vonatkozó reprezentatív példa: Hitelösszeg: 3 000 000 Ft, Törlesztőrészlet: 65 441 Ft, Hitelkamat típusa: fix, a hitel teljes díjában foglalt kamat összege: 926 453 Ft, a fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 926 453 Ft, futamidő: 60 hónap. 
A CIB Előrelépő Személyi Kölcsönre vonatkozó részletes feltételeket a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók részére szóló Ingatlanfedezettel nem biztosított hitel- és kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat és a devizabelföldi magánszemélyek CIB Előrelépő Személyi Kölcsöneire vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza.

4THM Nyílt végű pénzügyi lízing esetén: 3 millió forint, 3 éves futamidővel 6,58% - 24,90% és 3 millió forint, 5 éves futamidővel 6,51% - 24,90%
THM Zárt végű pénzügyi lízing esetén: 500 ezer forint, 3 éves futamidővel 12,26% - 24,90% és 3 millió forint, 5 éves futamidővel 8,34% - 24,90%

A pénzügyi lízing kapcsán a CIB Bank Zrt., mint a CIB Lízing Zrt. kiemelt közvetítője jár el. A CIB Bank Zrt. közvetítői tevékenysége során eljáró felügyeleti hatósága: Magyar Nemzeti Bank (MNB), címe: 1054 Budapest, Szabadság tér 8-9. Az MNB a Hpt. szerinti adatokat tartja nyilván a CIB Bank Zrt.-ről. Ezen adatok a www.mnb.hu honlapon bárki által elérhetőek és ellenőrizhetőek. A CIB Bank Zrt. a megbízó CIB Lízing Zrt. pénzügyi intézmény nevében és javára jár el, a megbízó érdekeit képviseli. A CIB Bank Zrt. közvetítői tevékenységéért kizárólag a CIB Lízing Zrt.-től, mint megbízójától részesül díjazásban. A feltüntetett THM-érték a CIB EASY Kedvezményprogramban elérhető kamat kedvezményt tartalmazza. A jelen tájékoztató nem teljes körű, bővebb tájékoztatást az ügyfél-tájékoztatók, a CIB Lízing Zrt. Általános Szerződési Feltételeket tartalmazó üzletszabályzata (Személy- és kishaszon-gépjárművek zártvégű és nyíltvégű pénzügyi lízing és zártvégű pénzügyi visszlízing) és a vonatkozó díjtételeket, költségeket, illetve az alkalmazott kamatmértékeket az egyes pénzügyi szolgáltatásokra vonatkozó kamattájékoztatók és hirdetmények tartalmazzák, amelyek megtalálhatók a honlapunkon (www.ciblizing.hu).