Pálmai Anna új szerepben: exkluzív arany ruhában a kifutón

2013. október 4.

Egyedi ruhadarabbal rukkol elő a nemzetközi hírű magyar tervezőhármas, a NUBU: aranyba öltöztetik Pálmai Anna színésznőt. A népszerű designer márka tervezői a CIB felkérésére olyan különleges estélyi ruhát készítettek a színésznőre szabva, amely exkluzivitást és eleganciát képvisel, és jelképezi azt a kiemelt figyelmet, amit a bank Gold kártyája nyújt. A merész szabású, exkluzív kivitelezésű Gold ruha a klasszikus, mégis mindig aktuális arany szín árnyalataiba öltözteti Pálmai Annát, aki a színpad után most a kifutón is kipróbálja magát.

Talán szokatlan párosítás egy bankkártya alapján ruhát tervezni, de az eredmény pont ennek köszönhetően egy nem mindennapi, rendkívül izgalmas darab lett. Az arany estélyi egyszerre ötvözi a NUBU őszi és téli kollekcióinak stíluselemeit, a színésznő karakterét és a bankkártya mintázata által sugallt eleganciát. Tetten érhető rajta a letisztult, egyszerű, de mégis elegáns formavilág és a minimalista megközelítés is. Színe dinamizmust, erőt és presztízst sugároz, csakúgy, mint a bank kiemelt ügyfeleknek szóló aranykártyája. Az alkalmi viselet a NUBU-tól már megszokott, kiváló minőségű anyagokból készült: a finom kikészítésű bőr felsőrész és a pliszírozott szoknyarész sajátos kombinációja valódi exkluzivitást kölcsönöz a ruhának. Érdekesség, hogy a hajtogatott és speciálisan kezelt anyag előállításához, a hajtogatott hatás eléréséhez az elkészült ruhán látható anyagmennyiség többszörösére volt szükség. "Izgalmas, amikor egy adott szituációhoz tervezünk, mert ezek a feladatok fokozott, illetve más jellegű kreativitást igényelnek. A ruhával kapcsolatosan elsőként megfogalmazódott gondolatainkat - stílusosság, egyediség, exkluzivitás, elegancia - Anna karakteréhez, majd alkatához formáltuk. A ruha sziluettjét, amely egy hátat mutató, lefelé enyhén bővülő darab, úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legszebben mutasson a modellen"- mondta el Garam Judit, a NUBU alapítója, a ruha tervezője.

Pálmai Annának színésznőként alkalma nyílik teljesen eltérő stílusú, akár extrém ruhákat is hordani a színpadon, azonban egy kifejezetten rá megálmodott exkluzív ruhaköltemény viselése még neki is különleges élményt jelent. "Megtisztelő számomra, hogy én viselhetem a CIB Gold ruhát, és külön öröm, hogy a NUBU az estélyit kifejezetten rám tervezte, figyelembe véve az egyéniségemet is. A mindennapi életben is igyekszem egyedien öltözni, ötvözni a különböző stílusokat és anyagokat. Azt gondolom, hogy egy ruha a viselőjének személyisége által tud teljessé, extravagánssá vagy éppen letisztultan egyszerűvé válni. Számomra ez a ruha is ettől válik igazán különlegessé" - tette hozzá a színésznő.

A Gold ruhát Pálmai Anna a Marie Claire Fashion Days-en viseli elsőként nagyközönség előtt, az arany ihlette Gold divatbemutató utolsó lookjaként.


A CIB Bank

A CIB Bank Zrt. az Intesa Sanpaolo Csoport leányvállalataként a hazai pénzpiacon az egyik legtőkeerősebb pénzintézet. Meghatározó anyabanki háttérrel és több mint 30 éves tapasztalattal univerzális hitelintézetként a kereskedelmi banki és befektetési szolgáltatások teljes körét nyújtja, amelyet leányvállalatai (CIB Lízing, CIB Faktor, CIB Alkusz) termékei, konstrukciói egészítenek ki. A CIB Bank Zrt. országos lefedettséget jelentő több mint 100 fiókjában áll rendelkezésére 600 ezernél is több ügyfelének, miközben folyamatosan keresi az innovatív, ügyfeleire szabott megoldásokat. A CIB Bank Zrt. szolgáltatásai társas vállalkozások, intézmények, önkormányzatok és egyéni vállalkozók, valamint lakossági ügyfelek számára egyaránt elérhetők. A bankfiókok mellett rendkívül sokféle elektronikus csatorna is az ügyfelek rendelkezésre áll pénzügyeik gyors és kényelmes intézéséhez, mint például a CIB Internet Bank, mobilCIB, vagy az eBroker információs és értékpapír-kereskedési rendszer.


További információ:

CIB Bank Kommunikációs Osztály

  • Matus Eszter
  •  (+36) 70 451 6733