Újabb ingatlan aukciókat tart a CIB Csoport

2013. október 22.

A magyar ingatlanpiac élénkülését jelzi, hogy továbbra is gyorsan nő a CIB Bank által novemberre szervezett internetes árverésre regisztráló résztvevők száma.

A 2013 júniusban megtartott első, majd az októberben megtartott második aukció sikerei nyomán november 11-12-13-án újabb 28 ingatlant árvereznek el a CIB nyilvános internetes licitrendszerében (www.cibingatlanaukcio.hu).

A 2013. október 18-án befejeződött második aukció jelentős érdeklődést generált: a felkínált ingatlanok több mint 50%-ára érkezett vételi ajánlat, melyek többségét a CIB Csoport elfogadta.

Az eddigi tapasztalatok alapján a mostani aukció keretében eladásra felkínált ingatlanokra is előre lecsaphatnak a licitálók a "Buy Now" ("Villámár") funkció használatával, melynek révén egy fix, a korábban meghirdetett árhoz képest kedvezményes árat fizethetnek még az árverés megkezdése előtt. Ez a lehetőség október 25-én 11 órától november 5-én 18 óráig áll rendelkezésre a novemberi aukción.

A birtokában levő ingatlanállomány csökkentése érdekében a CIB Csoport nemrég átfogó programot indított az ingatlanok online árverések keretében történő újraértékesítésére. Az aukciós program mellett a CIB Csoport további ingatlanokat kínál eladásra kiválasztott ingatlanközvetítő cégeken és a CIB Csoport ingatlankezelő részlegén keresztül.

Az árverésre kerülő ingatlanok adatai, árverési információk és regisztráció a www.cibingatlanaukcio.hu honlapon tekinthetők meg. Az árverés részletes szabályait az ÁSzF tartalmazza, mely a fenti honlapon olvasható. Fenntartjuk a jogot, hogy az árverési kiírást legkésőbb az árverés kezdetéig visszavonjuk.

CIB Csoport


További informcáió:

CIB Bank Kommunikáció

  • (+36 1) 423 2699
  • (+36) 70 454 9528