Díjazták a CIB nagycsaládosok iránti elkötelezettségét

2011. április 18.

A CIB Bank a hazai pénzintézetek közül egyedüliként kapta meg a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) Bölcső-díjának arany fokozatát 2011-ben.

A NOE minden évben olyan személyeknek és szervezeteknek ítéli oda ezt a díjat, akik az egyesület céljainak megfelelő tevékenységükkel megkönnyítik a nagycsaládosok mindennapi életét, illetve segítik az egyesület működését.

A CIB eddig is igyekezett családos ügyfeleinek mind termékpalettájával, mind egyéb szolgáltatásaival kedvezni. Egyre bővül például azoknak a CIB-fiókoknak a száma, amelyekben játszósarkot alakítottak ki, hogy a gyermekeikkel érkező ügyfelek nyugodtan intézhessék pénzügyeiket.

A nagycsaládosok érdekeit tartotta szem előtt a pénzintézet, amikor tavaly augusztusban kifejezetten részükre kialakított egy termékcsomagot, és együttműködést kötött a Nagycsaládosok Országos Egyesületével. Az eltelt nem egészen egy év alatt mintegy 700 család vette igénybe a CIB Bank NOE tagoknak nyújtott szolgáltatásait. A bank úgy állította össze a CIB-NOE Családi Csomagot, hogy az általa nyújtott kedvezmények valóban megkönnyítsék a három, vagy annál több gyermeket nevelő családok hétköznapjait, és a családi kasszában is több maradhasson.

A CIB-NOE csomag két számlatípushoz (CIB Classic Magánszámla és CIB Online Számlacsomag) is díjmentes számlavezetést biztosít a nagycsaládosoknak. A CIB-NOE Családi Kártyához - azon kívül, hogy kártyadíjat nem számol fel rá a bank - tranzakciós díjkedvezmények is társulnak, egyebek mellett az, hogy havi négy belföldi készpénzfelvétel ingyenes. Ezen felül a kártyával a NOE kereskedelmi partnereinél kedvezményesen lehet vásárolni.

A NOE Bölcső-díjakat április 16-án osztották ki, idén 19 arany, 11 ezüst és 27 bronz fokozatú Bölcső-díjat adtak át. A CIB Bank tavalyi tevékenységét - a pénzügyi szektorból egyedüliként - „a Nagycsaládosok Országos Egyesületének Aranybölcsős támogatója” címmel ismerték el.