Nem emel árat a CIB

2009. július 31.

A CIB a korábban meghirdetett, július 15-ével hatályba lépett, és július 31-ével hatályba lépő kondíciók alkalmazását 2009. szeptember 30. napjáig felfüggeszti.
A felfüggesztés időtartamára a CIB és üzletfelei közötti üzleti kapcsolat során az ezt megelőzően hatályos kondíciós listák rendelkezései kerülnek alkalmazásra.

A felfüggesztés oka, hogy július 17-én a miniszterelnök találkozott a legnagyobb hazai bankok vezetőivel, így a CIB Bank vezérigazgatójával is. A találkozón a miniszterelnök felkérte a bankokat, hogy a következő két hónapban ne módosítsanak kondícióikon az ügyfelek számára kedvezőtlen módon.

A CIB Bank vezetősége ezek alapján úgy döntött, hogy két hónapra, 2009. szeptember 30-ig felfüggeszti a korábban meghirdetett, július 15-ével hatályba lépett, és július 31-ével hatályba lépő kondíciós listák és hirdetmények alkalmazását, azaz a CIB ügyfelei a felfüggesztés időtartama alatt továbbra is a korábban érvényes díj-, költség- és kamatmértéket fizetik meg. A döntés a CIB Csoport lakossági  és vállalati ügyfeleire egyaránt vonatkozik, beleértve a lízing-ügyfeleket is.

Az ügyfeleket a CIB Hirdetményben és Kondíciós Lista módosítása formájában értesíti, amelyek a mai naptól elérhetők a www.cib.hu honlapon és kifüggesztésre kerülnek a CIB valamennyi egységében.