Egyedülálló számlakonstrukció a CIB Banknál

CIB Családi Vállalkozói Számlacsomag

Budapest, 2010. március 1.

A CIB Bank (Intesa Sanpaolo Csoport) a hazai pénzügyi piacon egyedülálló termékkel bővítette kínálatát, amely a vállalkozások és magánszemélyek számára egyidejűleg biztosít kedvező feltételeket.

A CIB Bank folyamatosan olyan szolgáltatási kör kialakítására törekszik, amelyben valamennyi ügyfele - legyen szó akár vállalkozásról, akár magánszemélyről - megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Kisvállalkozóként a munka és a család szorosan összefonódik, ehhez kínál hatékony megoldást - a piacon egyedülálló - CIB Családi Vállalkozói Számlacsomag. Eddig elkülönültek a vállalkozói és a lakossági számlák, sőt ezeket gyakran más-más banknál vezették az ügyfelek. A CIB Családi Vállalkozói Számlacsomaggal pénzügyeit egyszerűbben és lényegesen kedvezőbb áron intézheti, mintha számláik különálló számlaként működnének.

Az önálló számlákból álló csomag egy CIB vállalkozói bankszámlát tartalmazhat, amelyhez akár 10 CIB lakossági bankszámla is kapcsolódhat. Mind a csomagba tartozó vállalkozói, mind az ehhez kapcsolt lakossági folyószámlák jellemzője, hogy díjmentesen adható korlátlan számú átutalási megbízás a számlacsomagba tartozó számlák között. Ezen túl, a magánszámlákra - szintén korlátlan számú - díjmentes csoportos beszedési megbízás is adható.
Az egy csomagba tartozó bankszámlákat rendkívül kedvező számlavezetési díjak jellemzik: a lakossági számlák esetében például átlagosan 50–60 százalékkal alacsonyabbakkal számolhatunk, mint más, standard díjszabású bankszámláknál. További előny, hogy a CIB Csoport stratégiai partnereinek kínálatából akár 20 százalék kedvezménnyel vásárolhatnak gépjárművet az új számlacsomag- tulajdonosok. Az Aranykor Magánnyugdíj Pénztárhoz csatlakozó ügyfelek pedig 5 ezer forint egyszeri jóváírást kapnak a banktól.  A február közepén indított, a hazai piacon egyedülálló számlacsomag március 1-jével a CIB Családfő Biztosítás lehetőségével is bővült.

A CIB Családi Vállalkozói Számlacsomag bármely CIB bankfiókban igényelhető.