Zöld Béka-díjas a CIB

2008. október 9.

A CIB Bank nyerte az idén a Zöld Béka-díjat. Az elismerést azok a közép-európai vállalatok kaphatják meg, amelyek az adott évben a legjobb környezeti vagy fenntarthatósági jelentést készítik. A díjat hetedik alkalommal osztotta ki a Deloitte Magyarország Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft.

Az elismerésre ezúttal 36 cég pályázott, lényegesen több, mint a korábbi években. Érdekesség, hogy a pályázók között külföldiek is voltak. A CIB Bank mögött a második helyen a Magyar Telekom végzett, a harmadik helyezést pedig a horvát Hartmann Croatia kapta.

A bíráló bizottság a környezeti kérdések iránt elkötelezett, elismert független szakértőkből állt, akik nem vesznek részt vállalati környezeti jelentések elkészítésében, illetve hitelesítésében.

Különösen fontos számunkra ez az elismerés, hiszen Magyarország második legnagyobb bankcsoportjaként az eddiginél is aktívabban kívánunk hozzájárulni társadalmi, gazdasági és természeti környezetünk fenntartható fejlődéséhez. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az ügyfeleink ne csak azért válasszanak bennünket, mert üzleti értelemben minket jobbnak tartanak a versenytársainknál, hanem azért is, mert olyan partnernek tekintenek bennünket, akiről tudják, hogy üzleti stratégiájának egyik alappillére a fenntartható fejlődés.

A CIB Bank 2007-es Fenntarthatósági jelentése >>