A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. által kezelt CIB Gótika Private Banking Alapok Alapja, CIB Reneszánsz Private Banking Alapok Alapja, CIB Impresszió Private Banking Alapok Alapja és CIB Euró Reneszánsz Private Banking Alapok Alapja Tájékoztatójának és kezelési szabályzatának valamint Rövidített tájékoztatójának módosítása

A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4–14., cg.: 01-10-044283, tevékenységi engedély száma: III/100 036-4/2002.) (a továbbiakban: Alapkezelő) ezúton tájékoztatja Tisztelt Befektetőit, hogy a CIB Gótika Private Banking Alapok Alapja, a CIB Reneszánsz Private Banking Alapok Alapja, a CIB Impresszió Private Banking Alapok Alapja és a CIB Euró Reneszánsz Private Banking Alapok Alapja Tájékoztatójának és kezelési szabályzatának, valamint Rövidített tájékoztatójának módosítását a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete engedélyezte.

A CIB Impresszió Private Banking Alapok Alapja és a CIB Euró Reneszánsz Private Banking Alapok Alapja esetében megváltozik az alapok könyvvizsgálójának személye. A módosítások a jelen közzététel megjelenésének napján lépnek hatályba.

A CIB Gótika Private Banking Alapok Alapja, a CIB Reneszánsz Private Banking Alapok Alapja, a CIB Impresszió Private Banking Alapok Alapja és a CIB Euró Reneszánsz Private Banking Alapok Alapja esetében megváltozik az alapra terhelhető költségek bemutatása. A módosítások a jelen közzététel megjelenésének napját követő 6. naptól lépnek hatályba.

A CIB Gótika Private Banking Alapok Alapja estében változik az alap befektetési politikája, így az alap portfoliójában a befektetési alapokon túl szereplő, más egyedi eszközök átlagos hátralévő futamideje meghaladhatja az 1 évet. A módosítás a jelen közzététel megjelenésének napját követő 31. naptól lép hatályba.

A módosított tájékoztatók és kezelési szabályzatok, valamint rövidített tájékoztatók megtekinthető az Alapkezelő székhelyén, a www.cib.hu és a www.cibalap.hu Internet oldalakon, valamint a forgalmazók székhelyén és fiókjaiban a meghirdetett üzleti órák alatt.

Budapest, 2008 február 5.
CIB Befektetési Alapkezelő Zrt.

---

A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. által kezelt CIB Gótika Private Banking Alapok Alapja, CIB Reneszánsz Private Banking Alapok Alapja, CIB Impresszió Private Banking Alapok Alapja és CIB Euró Reneszánsz Private Banking Alapok Alapja