Idén is kiosztják az év internetes kereskedője díját

2008. szeptember 12.

Idén negyedik alkalommal hirdették meg az Év Internetes Kereskedője Díjat, amelyet a www.evker.hu  internet oldalon kezdődő közönségszavazás és a szakmai zsűri véleménye alapján legjobbnak ítélt internetes kereskedő nyerhet meg.

Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és az ez év januárjában a CIB Bankkal egyesült Inter-Európa Bank mint alapítók, valamint a Kirowski mint támogató 2005-ben közösen hívta életre az Év Internetes Kereskedője Díjat. A kitüntető elismerést minden évben az az internetes kereskedő vállalkozás kapja, amely a vásárlók internetes szavazása, illetve a szakmai zsűri döntése alapján a legtöbbet tette a hazai e-kereskedelem területén, és a zsűri véleménye alapján a legjobbnak bizonyul.

A díjat alapító Inter-Európa Bank (ma: CIB Bank Zrt.) a magyarországi bankok közül elsőként lépett be az elektronikus kereskedelem banki szolgáltatóinak körébe. Az azóta eltelt időben e téren a hazai piacon egyedülálló tapasztalatokra tett szert, s a nála felhalmozódott szakmai tudást az ügyfelek immár a CIB rangos elismerésekben részesült elektronikus banki szolgáltatásaival együtt használhatják.

Az idei közönségszavazás a www.evker.hu oldalon folyik szeptember 15. és október 15. éjfél között.

A szavazás után kialakult sorrend alapján a szakmai zsűri a legtöbb szavazatot kapott 30 vállalkozás közül jelöli ki – több körös elbírálás során – Az Év Internetes Kereskedőjét. A fődíj elnyerője mellett a szakmai zsűri kiválasztja Az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét is.

A díj ünnepélyes átadására 2008. november 11-én kerül sor. Az Év Internetes Kereskedője jogot szerez arra, hogy egy évig használhassa a megtisztelő címet, valamint az alapítók és a támogatók által felajánlott számos kedvezményt is igénybe veheti.

További részletek >>