CIB Alapok tájékoztatóinak módosítása

2008. október 15.

A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. tájékoztatása az általa kezelt CIB Ingatlan Alapok Alapja, CIB Indexkövető Részvény Alap és CIB Nyersanyag Alapok Alapja Tájékoztatójának, Kezelési szabályzatának és Rövidített tájékoztatójának módosításáról

A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4–14., cg.: 01-10-044283, tevékenységi engedély száma: III/100 036-4/2002.) tájékoztatja Tisztelt Befektetőit, hogy az általa kezelt CIB Ingatlan Alapok Alapja, CIB Indexkövető Részvény Alap és CIB Nyersanyag Alapok Alapja  Tájékoztatójának és kezelési szabályzatának, valamint Rövidített tájékoztatójának módosítását a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete engedélyezte.

A CIB Ingatlan Alapok Alapja  esetében módosításra került az alap saját tőkéjének 25%-át esetlegesen meghaladó mértékű befektetési alapok bemutatása.

A CIB Indexkövető Részvény Alap és CIB Nyersanyag Alapok Alapja  esetében módosításra került a befektetőket közvetlenül terhelő költségek bemutatása.

A befektetőket közvetlenül terhelő költségeket érintő módosítások a jelen közzététel megjelenésének napját követő 5. naptól lépnek hatályba. A befektetési politikát érintő módosítások a jelen közzététel megjelenésének napját követő 30. naptól lépnek hatályba.

A módosított tájékoztatók és kezelési szabályzatok, rövidített tájékoztatók megtekinthetők az alapkezelő székhelyén, a forgalmazó székhelyén és fiókjaiban, valamint az alapkezelő és a forgalmazó honlapján.

CIB Befektetési Alapkezelő Zrt.