CIB Alapok tájékoztatóinak módosítása

2008. október 10.

A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. tájékoztatása az általa kezelt CIB Gótika Private Banking Alapok Alapja, CIB Reneszánsz Private Banking Alapok Alapja, CIB Impresszió Private Banking Alapok Alapja, CIB Euró Reneszánsz Private Banking Alapok Alapja, CIB Koktél 1 Alapok Alapja, CIB Koktél 2 Alapok Alapja és CIB Koktél 3 Alapok Alapja Tájékoztatójának, Kezelési szabályzatának és Rövidített tájékoztatójának módosításáról

A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4–14., cg.: 01-10-044283, tevékenységi engedély száma: III/100 036-4/2002.) tájékoztatja Tisztelt Befektetőit, hogy az általa kezelt CIB Gótika Private Banking Alapok Alapja, CIB Reneszánsz Private Banking Alapok Alapja, CIB Impresszió Private Banking Alapok Alapja, CIB Euró Reneszánsz Private Banking Alapok Alapja, CIB Koktél 1 Alapok Alapja, CIB Koktél 2 Alapok Alapja és CIB Koktél 3 Alapok Alapja  Tájékoztatójának és kezelési szabályzatának, valamint Rövidített tájékoztatójának módosítását a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete engedélyezte.

A CIB Koktél 1 Alapok Alapja, a CIB Koktél 2 Alapok Alapja és a CIB Koktél 3 Alapok Alapja  esetébenmódosításra került az alapok befektetési politikájának, a portfolió lehetséges elemeinek minimális, tervezett, és maximális arányának, a portfolió egyes elemeinek értékelési szabályainak, az alapokra terhelhető költségek valamint az alapok saját tőkéjének 25%-át esetlegesen meghaladó mértékű befektetési alapok bemutatása.

A CIB Gótika Private Banking Alapok Alapja, a CIB Reneszánsz Private Banking Alapok Alapja, a CIB Impresszió Private Banking Alapok Alapja és a CIB Euró Reneszánsz Private Banking Alapok Alapja  esetében módosításra került az alapok befektetési politikájának, a portfolió lehetséges elemeinek minimális, tervezett, és maximális arányának, a portfolió egyes elemeinek értékelési szabályainak valamint az alapok saját tőkéjének 25%-át esetlegesen meghaladó mértékű befektetési alapok bemutatása.

A portfólió egyes elemeinek értékelési szabályait érintő módosítások a jelen közzététel megjelenésének napját követő 5. naptól lépnek hatályba. A befektetési politikát érintő módosítások a jelen közzététel megjelenésének napját követő 30. naptól lépnek hatályba.

A módosított tájékoztatók és kezelési szabályzatok, rövidített tájékoztatók megtekinthetők az alapkezelő székhelyén, a forgalmazó székhelyén és fiókjaiban, valamint az alapkezelő és a forgalmazó honlapján.

CIB Befektetési Alapkezelő Zrt.