A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. tájékoztatása az általa kezelt CIB Hozamgarantált Betét Alap, CIB Pénzpiaci Alap, CIB Euró Pénzpiaci Alap és CIB Ingatlan Alapok Alapja Tájékoztatójának, Kezelési szabályzatának és Rövidített tájékoztatójának módosításáról

2008. november 20.

A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4–14., cg.: 01-10-044283, tevékenységi engedély száma: III/100 036-4/2002.) tájékoztatja Tisztelt Befektetőit, hogy az általa kezelt  CIB Hozamgarantált Betét Alap, CIB Pénzpiaci Alap, CIB Euró Pénzpiaci Alap és CIB Ingatlan Alapok Alapja Tájékoztatójának és kezelési szabályzatának, valamint Rövidített tájékoztatójának módosítását a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete engedélyezte.

A CIB Ingatlan Alapok Alapja  esetében módosításra kerültek a befektetési jegyek forgalmazásának valamint a portfólió egyes elemeinek értékelési szabályai.

A  CIB Hozamgarantált Betét Alap, CIB Pénzpiaci Alap és CIB Euró Pénzpiaci Alap  esetében módosításra kerültek a  portfólió egyes elemeinek értékelési szabályai.

A befektetési jegyek forgalmazásának szabályait érintő módosítások a jelen közzététel megjelenésének napján lépnek hatályba. A  portfólió egyes elemeinek értékelési szabályait érintő módosítások a jelen közzététel megjelenésének napját követő 5. naptól lépnek hatályba. A módosított tájékoztatók és kezelési szabályzatok, rövidített tájékoztatók megtekinthetők az alapkezelő székhelyén, a forgalmazó székhelyén és fiókjaiban, valamint az alapkezelő és a forgalmazó honlapján.

CIB Befektetési Alapkezelő Zrt.