A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. tájékoztatása az általa kezelt alapok Tájékoztatójának, kezelési szabályzatának és Rövidített tájékoztatójának módosításáról

A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4–14., cg.: 01-10-044283, tevékenységi engedély száma: III/100 036-4/2002.) tájékoztatja Tisztelt Befektetőit, hogy az általa kezelt befektetési alapok (IE Hunnia Pénzpiaci Nyíltvégű Befektetési Alap, IE Hunnia Euró Hozamtermelő Pénzpiaci Nyíltvégű Befektetési Alap, IE Hunnia Államkötvény Nyíltvégű Befektetési Alap, IE Hunnia Részvény Nyíltvégű Befektetési Alap, IE Hunnia Nemzetközi Részvény Nyíltvégű Befektetési Alap) Tájékoztatójának és kezelési szabályzatának, valamint Rövidített tájékoztatójának módosítását a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete engedélyezte. A módosítások alapján a jelen közzététel megjelenésének napját követő 30. naptól az alábbi változások lépnek hatályba:

    • Az IE Hunnia Pénzpiaci Nyíltvégű Befektetési Alap esetében módosításra kerül az alap befektetési politikája, valamint a portfolió egyes elemeinek értékelési szabályai.
    • Az IE Hunnia Euró Hozamtermelő Pénzpiaci Nyíltvégű Befektetési Alap esetében módosításra kerül az alap befektetési politikája, valamint a portfolió egyes elemeinek értékelési szabályai.
    • Az IE Hunnia Államkötvény Nyíltvégű Befektetési Alap esetében módosításra kerül az alap befektetési politikája, valamint a portfolió egyes elemeinek értékelési szabályai.
    • Az IE Hunnia Részvény Nyíltvégű Befektetési Alap esetében módosításra kerül az alap elnevezése, az alap befektetési alap fajtája, az alap befektetési politikája, valamint a portfolió egyes elemeinek értékelési szabályai.
    • Az IE Hunnia Nemzetközi Részvény Nyíltvégű Befektetési Alap esetében módosításra kerül az alap befektetési politikája, valamint a portfolió egyes elemeinek értékelési szabályai.

A módosított tájékoztatók és kezelési szabályzatok, valamint rövidített tájékoztatók megtekinthetők az alapkezelő székhelyén, a forgalmazó székhelyén és fiókjaiban, valamint az alapkezelő honlapján.

Budapest, 2008. június 13.

CIB Befektetési Alapkezelő Zrt.

Kapcsolódó anyagok