Év Honlapja 2005 díj nyertese

www.cib.hu - Az Év Honlapja 2005 díj nyertese a CIB Csoport internetes portálja

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Klub által meghirdetett online marketingkommunikációs pályázaton a 2004-es verseny után ismét a CIB Bank nyerte el az „Év Honlapja 2005” díjat.

A szakmai zsűri 10 kategóriában (szolgáltatás, egészségügy, e-marketing megoldások, kereskedelem, kormányzat, kultúra, márkasite, média, nonprofit, oktatás) hirdetett eredményt, melyek közül a CIB Csoport a szolgáltatás kategóriában induló közel 40 pályázó közül vehette át az elsőséget jelentő megtisztelő elismerést.

A zsűri a honlapokat az információ komplexitása és frissessége, az interaktivitás, az ügyfélszolgálat elérhetősége és nem utolsósorban a marketing tevékenységhez felhasznált online eszközök szempontjából értékelte.

Első helyezett portálunk kiemelkedő információ tartalmával tűnt ki a mezőnyből. A 2004-es díjnyertes CIB Bank honlapja a tavalyi verseny óta számtalan új szolgáltatással egészült ki, ezáltal az átfogó pénzügyi szolgáltatást nyújtó bankcsoport internetes jelenléte is teljeskörűvé vált, jelenleg mintegy 1000 oldalnyi információt tartalmaz.

    • Funkcionalitásában, kezelhetőségében és formavilágában is megújult a CIB Internet Bank, illetve elkészültek a CIB Csoport tagvállalatainak honlapjai:
    • CIB Lízing Csoport (www.ciblizing.hu),
    • CIB Befektetési Alapkezelő Rt. (www.cibalap.hu),
    • CIB Faktor Rt. (www.cibfaktor.hu).
    • Az álláskeresőket is segíti bankcsoportunk online Karrier megoldása, ahol az érdeklődők által feltöltött önéletrajzok azonnal a bankcsoport toborzó munkatársainak rendelkezésére állnak, akik a pályázatokat gyorsan, és hatékonyan tudják kiértékelni.

A verseny honlapja >>