Növekedési Hitelprogram és Fix kamatozású hitelek

A CIB Banknál is elérhető a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett, 2019 januárjától induló Növekedési Hitelprogram keretében igényelhető fix kamatozású hitelkonstrukció, amelyet a mikro-, kis- vagy középvállalkozások igényelhetnek beruházási hitelcélra vagy lízingfinanszírozásra.

Azon közép- és nagyvállalati ügyfeleinknek, akik a program feltételeinek nem felelnek meg, de fix kamatozás mellett szeretnének finanszírozást igénybe venni, a saját forrású CIB Eseti vagy Beruházási Hitel fix kamatozású konstrukciót ajánljuk.


Növekedési Hitelprogram Fix (NHP Fix)

A CIB Banknál is elérhető a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett, 2019 januárjától induló Növekedési Hitelprogram Fix keretében igénylehető hitelkonstrukció, mely beruházási hitelcélra használható.


NHP III.

A CIB Banknál is elérhető a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogram III. szakasza keretében igényelhető hitelkonstrukció.


CIB Eseti vagy Beruházási Hitel fix kamatozással

Amennyiben a vállalkozása fix kamatozású forint vagy euro devizanemű kölcsönt keres, akkor az Ön figyelmébe ajánljuk a saját forrású fix kamatozású CIB Eseti Hitelt vagy CIB Beruházási Hitelt, mely beruházásra és forgóeszközigények finanszírozására is igénybe vehető.


 

Ha szolgáltatásunkkal kapcsolatban további részletek is érdeklik, kérjük, forduljon üzletkötőinkhez vagy hívja a CIB Hitelvonalat a (+36 1) 399 8888-as számon.

A CIB Hitelvonal a várható hitelösszegre vonatkozóan semmilyen előzetes adatot nem szolgáltat, és semmiféle előzetes hitelbírálatot nem végez.
Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Bank részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.