Folyószámlahitel

Folyószámlahitel esetén vállalati ügyfeleink folyószámláján hitelkeret áll a rendelkezésükre, amelynek terhére fizetési megbízások szabadon teljesíthetők, az engedélyezett hitelkeret összegéig.ű


CIB Folyószámlahitel

A vállalkozások igényeire szabott, egyedi feltételrendszerrel igénylehető folyószámlahitel rugalmasan alkalmazkodik a vállalatok likviditási igényeihez.


CIB Dinamikus Folyószámlahitel

Szabadon felhasználható hitel, mely a vállalkozások rendszeres havi kiadásainak finanszírozására vagy keret jellegű hiteleinek kiváltására, az átmeneti likviditási problémák áthidalására használható fel, a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. vonatkozó üzletszabályzata szerinti 80%-os készfizető kezességvállalása mellett.


CIB Dinamikus COSME Folyószámlahitel

A CIB Bank elsőként kötött megállapodást a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. garantőr intézménnyel a COSME portfoliógarancia programban nyújtott kezességvállalás igénybevételére. A CIB Dinamikus COSME hitelkonstrukció tárgyi fedezet és természetes személy kezességvállalása nélkül igényelhető folyószámlahitel finanszírozásra.


CIB Agro és Vidékfejlesztési Folyószámlahitel

Agrártevékenységű vállalkozások rendszeres havi kiadásainak finanszírozására, illetve az átmeneti likviditási problémák áthidalására ajánljuk szabadon felhasználható termékünket az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány készfizető kezességvállalása mellett.


Ha szolgáltatásunkkal kapcsolatban további részletek is érdeklik, kérjük, forduljon üzletkötőinkhez vagy hívja a CIB Hitelvonalat a (+36 1) 399 8888-as számon.

A CIB Hitelvonal a várható hitelösszegre vonatkozóan semmilyen előzetes adatot nem szolgáltat, és semmiféle előzetes hitelbírálatot nem végez.
Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Bank részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.