EXPORT- ÉS VERSENYKÉPESSÉGET NÖVELŐ FINANSZÍROZÁS

ÜZLET HATÁROK NÉLKÜL

  • Kiemelkedően kedvező árazású, a futamidő alatt végig fix kamatozású hitelt keres?
  • Személyre szabott, gyors és szakértő kiszolgálást vár el?
  • A hitel mellett az okmányos műveletek, a lízing vagy a követelésvásárlás területén is tapasztalt pénzügyi partnerre vágyik?

Válassza partneréül a vállalati hitelezésben közel 40 éve meghatározó szerepet betöltő CIB Bankot, mely széles termékpalettájának köszönhetően szakértő választ kínál az exporttevékenységet folytató, beszállító vagy a belföldre értékesítő, és versenyképességüket növelni kívánó vállalkozások pénzügyi igényeire.

A CIB Bank mint az EXIM leggyorsabban bővülő, legtöbb új ügyletet bonyolító és a legtöbb KKV ügyfelet finanszírozó hitelintézeti partnere1 stratégiai együttműködést alakított ki a Magyarországon exporthitel-ügynökségi feladatokat is ellátó EXIM-mel, így kiszámítható, fix kamatozású finanszírozási megoldásokat kínál Önnek vállalkozása pénzügyi igényeihez igazodva.


A CIB Bank által nyújtott export hiteleket és versenyképességet javító hiteleket Önnek ajánljuk, amennyiben:

  • finanszírozási igényeit tartósan megoldó, kedvező árú megoldást keres;
  • a teljes futamidő alatt fix kamatot kíván fizetni, és szeretné elkerülni a referenciakamat változásának kockázatát, hogy a kamatköltséget a törlesztés teljes idejére előre láthassa;
  • egyszerűsített és gyors átfutás mellett szeretné a hitelt igénybe venni.


A CIB Bank Zrt. és a Magyar Export-Import Bank Zrt. (EXIM) között létrejött refinanszírozási keretmegállapodások, valamint eseti jelleggel egyedi megállapodások feltételei alapján a CIB Bank kedvező, fix kamatozású hitelt kínál euró vagy forint devizanemben a vállalkozások közvetlen áru- és szolgáltatásexportjának, valamint a hazai exportot közvetett áruszolgáltatással és szolgáltatásnyújtással elősegítő beszállító tevékenységének (elsőkörös exportőri beszállító) előmozdítása és versenyképességének növelése érdekében.


A kedvező árazású, fix kamatozású hitelek főbb jellemzői

EGYEDI MEGOLDÁSOK

A CIB Bank az EXIM-mel kötött stratégiai együttműködésnek köszönhetően számos egyedi, az Ön üzleti igényeire szabott megoldást kínál a két bank előzetes ügyleti jóváhagyását követően.

Melyek az egyedi konstrukciók előnyei?

  • Beruházásait kedvező, a futamidő alatt végig fix kamatozású beruházási hitel segítségével is megvalósíthatja. Exportcélú beruházási hitel esetében a hitel összege a beruházás nettó összegének maximum 85%-a, illetve maximum az Ügyfél Külkereskedelmi Szerződés alapján teljesített export 85%-a lehet.
  • Akár forintalapon is igényelhet finanszírozást.
  • Már nemcsak az exportőrök élhetnek a kedvező árazású és a futamidő alatt végig fix kamatozású EXIM refinanszírozott hitelek adta lehetőségekkel! Az exporthoz nem kötődő társaságok is hasonlóan előnyös feltételek mellett vehetik igénybe a versenyképességet javító beruházási és forgóeszköz hiteleinket.

Bővebb információkért kérjük, keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Kereskedelemfinanszírozás és EU Szolgáltatások

Telefon: +36 1 423 2432

e-mail:
1 A CIB Bank 2014-ben elnyerte "A leggyorsabban bővülő hitelintézeti partner", 2016-ban "A legtöbb új ügyletet bonyolító hitelintézeti partner" és "A legtöbb KKV ügyfelet finanszírozó hitelintézeti partner", valamint 2017-ben "A Legtöbb KKV ügyfelet finanszírozó hitelintézeti partnere" EXIM díjakat.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A termékek és szolgáltatások részletes feltételeit az Általános Vállalati Üzletszabályzat, a Hitel- és Kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a Biztosítékokra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint a vonatkozó kondíciós listák tartalmazzák.