ONLINE SZÁMLANYITÁS

Nyisson CIB ECO Bankszámlát most!

REGISZTRÁCIÓ, VISSZAHÍVÁSKÉRÉS

Regisztráljon a CIB Welcome Programra és kérje ingyenes és kötelezettségmentes hívásunkat!
Munkatársaink egy munkanapon belül visszahívják Önt, munkanapokon 9:00-18:00 óra között.

Kérjük a "Regisztrálok" gombra kattintás előtt olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat, mely részletes információkat ad az adatkezelés körülményeiről. A kattintás még nem jelent azonnal igénylést és semmilyen kötelezettséget Önre nézve.


A CIB Welcome Program keretében 2021. május 1. és 2021. július 31. közötti promóciós időszakban lakossági2 és kisvállalkozói3
bankszámlák igényelhetők.


Mekkora jóváírásban részesülhet?

Ajánlóként

Ajánlottként

3 000 Ft

új lakossági számlát nyitó ügyfél sikeres ajánlása esetén

3 000 Ft

bankfiókban történő új lakossági számla nyitásakor

10 000 Ft

új kisvállalkozói számlát nyitó ügyfél sikeres ajánlása esetén

10 000 Ft

online történő új lakossági számla nyitásakor

4X

lehetősége van akár 4 ügyfél ajánlásra is!

10 000 Ft

új kisvállalkozói számla nyitásakorHogyan tudom megnyitni a bankszámlámat?

Amennyiben a CIB Welcome Program keretében szeretné megnyitni számláját, úgy erre 3 módon van lehetősége:

 • Ha online szeretne számlát nyitni, erre két lehetősége van:

1.  Válassza ki az Önnek megfelelő számlacsomagot az alábbi linken és pár kattintással online elindíthatja a számla nyitását. A folyamat alatt szükséges lesz videóhívásban is igazolnia magát. A részletekről tájékoztatást olvashat a fenti linken.

2.  Választhatja az ÚJ, szelfi azonosítással történő online számlanyitási folyamatunkat, mely mobilapplikációnkon keresztül gyorsan, bárhonnan elvégezhető. A részletekről tudjon meg többet az alábbi linken.

Mindkét esetben előre tájékozódjon az Ajánlója egyedi azonosító kódjáról, mert csak ennek megadásával (A számlanyitási folyamatban a "Promóciós kód" mezőben szükséges a Kód megadása) válhat Ön és Ajánlója a program kedvezményezettjévé.

 • Ha bankfiókban szeretne számlát nyitni, első lépésben adja meg a jobb oldalon található regisztrációs felületen adatait és a CIB-es ismerősétől kapott azonosító kódot ("Egyedi kód").

Legkorábban a regisztrációt követő munkanapon keresse fel bármely bankfiókunkat és kollégáink segítenek Önnek megnyitni a számláját. Erre a linkre kattintva akár időpontot is foglalhat!

A számlanyitást követő hónap 15. munkanapjáig jóváírjuk az Ön számláján a megnyitott számla típusától függően a 3 000 vagy 10 000 Ft-ot.


Mit kell tennem, ha ajánlani szeretném a bankot ismerősömnek?

Önnek csak annyi a dolga, hogy ossza meg egyedi ügyfélajánló kódját ismerősével! Fontos, hogy ajánlottja felhasználja az Öntől kapott kódot, hogy mindketten jutalomban részesüljenek.

Az egyedi ügyfélajánló kód megszerzésére több lehetősége is van:

 • e-mailben küldünk tájékoztatást a promócióról,
 • a CIB Bank Mobilalkalmazásában (Beállítások-Profilom-Ismerős ajánlása),
 • CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton ((+36 1) 4 242 242) keresztül TAK azonosítást követően,
 • bármelyik bankfiókban

Amennyiben e-mailen keresztül értesült a CIB Welcome Programról, és Ajánlottja bankfiókban szeretne számlát nyitni, akkor javasoljuk, hogy a kapott levelet továbbítsa ismerősének. Az e-mailben található gombokra kattintva az ajánláshoz szükséges egyedi ügyfélajánló kód automatikusan kitöltődik a jobb oldalon található regisztrációs mezőben ("Egyedi kód"). Ezután csak annyit kell tennie ajánlottjának, hogy a rá vonatkozó személyes adatokat megadja, illetve az igénybe venni kívánt szolgáltatást jelöli.

Ne felejtse el felhívni ismerőse figyelmét, hogy amennyiben szeretne részt venni a programban, és bankfióban kíván számlát nyitni, akkor a számlanyitás megkezdése előtt legalább 1 nappal regisztráljon ezen a weboldalon.

A számlanyitást követő hónap 15. munkanapjáig jóváírjuk az Ön számláján a megnyitott számla típusától függően a 3 000 vagy 10 000 Ft-ot.


Milyen számlákat ajánlunk?

Lakossági ügyfelek számára

Válassza a CIB ECO Bankszámlát! Élvezze az online világ kényelmét és intézze gazdaságosan mindennapi pénzügyeit a CIB Bankban!

 • 0 Ft havi számlavezetési díj, már minimálbér jóváírása esetén4
 • 0 Ft betétikártya-szolgáltatás igénybevételével a Visa Inspire Elektronikus Betétikártya első éves főkártya díja5
 • 0 Ft a készpénzfelvétel külföldön ATM-bőlCIB Visa Inspire Bankkártyájával korlátlan alkalommal és összegig az Intesa Sanpaolo csoport készpénzkiadó automatáiból 12 országban6.
 • 0 Ft a betéti kártyával történő vásárlás bel- és külföldön

A promócióban elérhető lakossági bankszámlák:

 • CIB ECO Bankszámla,
 • CIB ECO ForYou Bankszámla,
 • CIB ECO Plusz Bankszámla,
 • CIB Private Banking Magánszámla

A vastagon szedett számlacsomagok online is igényelhetőek.Kisvállalkozások számára

Válassza a CIB Partner Vállalkozói Számlacsomagok3 közül a számlaforgalma nagyságának megfelelőt! Olyan lehetőségeket kínálunk, amelyek ideális megoldást nyújtanak vállalkozása igényeire és segítségével gazdaságosan intézheti pénzügyeit partnereivel!

 • 0 Ft számlavezetési díj az elvárt számlaforgalom teljesítése esetén
 • Ajánlatunk keretében visszavonásig, de legalább 2021. december 31-ig:
  • 0 Ft az elektronikus csatornákon indított bankon belüli forint és deviza átutalások teljesítésének díja7
  • 0 Ft az elektronikus csatornákon indított NAV részére történő belföldi forint átutalás teljesítésének díja7
 • 0 Ft a CIB VISA Kompakt vagy CIB VISA Business (HUF) Üzleti Kártya első éves díja
 • 0 Ft a CIB Bank Mobilalkalmazás és CIB Internet Bank / CIB Bank Online regisztrációs díja (a bankszámlaszerződés megkötésének időpontjában történő igénylés esetén)
 • 0 Ft a CIB Bank Mobilalkalmazás havi díja, mely szolgáltatással okostelefonon kényelmesen intézheti pénzügyeit

A promócióban elérhető kisvállalkozói számlacsomagjaink:

 • CIB Partner Start vállalkozói számlacsomag,
 • CIB Partner Médium vállalkozói számlacsomag,
 • CIB Partner Maximum vállalkozói számlacsomag,
 • CIB Partner Könyvelői vállalkozói Számlacsomag

Online felületünkön kisvállalkozói számla nyitására jelenleg nincsen lehetőség.  Ügyfeleink véleménye

Az alábbiakban néhány olyan visszajelzés olvasható, melyet a programban résztvevők osztottak meg velünk a számlanyitásuk kapcsán:

"Teljes mértékben ajánlom! Profin és gördülékenyen ment minden, kezdve a kapcsolatfelvételtől egészen a számlanyitásig. Nem is számítottam rá, hogy ez ilyen egyszerű, sima ügymenet lesz. A pozitív tapasztalatomat már több ismerősömmel megosztottam. :) tényleg teljes mértékben elégedett vagyok! Köszönöm"

"Telefonos visszahívást kértem tájékozódási célból és 10 percen belül már hívtak is. Másnap délelőtt pedig már meg is volt nyitva a számla. Nagyon gördülékenyen és gyorsan zajlott a folyamat."

"Kényelmesen, otthonról nyitottam bankszámlát. Sokkal egyszerűbb volt, mint gondoltam!"

A CIB Welcome Programban a 2021. május 1. és 2021. július 31-e között megtörtént számlanyitások vehetnek részt.


1A tájékoztatás nem teljes körű. A jóváírás teljesítésének és a promócióban való részvételnek a feltételeit a "CIB Welcome Ügyfélajánló Program promóció Promóciós szabályzat lakossági és kisvállalati ügyfelek részére" című szabályzat tartalmazza, amely erre a linkre kattintva érhető el! Kérjük, hogy olvassa el a Promóciós Szabályzatban foglaltakat, mert a jóváírás csak a Promóciós Szabályzatban felsorolt feltételek hiánytalan teljesülése esetén jár. A Promócióban érintett termékekre irányadó feltételeket a mindenkor hatályos vonatkozó üzletszabályzatok és kondíciós listák tartalmazzák.

Az Ajánló ügyfél maximum 4 ügyfél sikeres ajánlása útján részesül promóciós jóváírásban, melybe beleszámít a korábbi promóciós időszakok során tett ajánlások száma is. Az Ajánlott ügyfél maximum 1 számlanyitásért részesül promóciós jóváírásban.

2 Promóció keretén belül bankfiókban igényelhető lakossági forint folyószámla termék: CIB ECO Bankszámla, CIB ECO ForYou Bankszámla, CIB ECO Plusz Bankszámla, CIB Private Banking Magánszámla. A Promóció keretén belül online igényelhető lakossági forint folyószámla termékek: CIB ECO Bankszámla, CIB ECO ForYou Bankszámla, CIB ECO Plusz Bankszámla. A bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla-, a Fogyasztók részére szóló CIB ECO Plusz bankszámla kondíciós lista, valamint a CIB Private banking magánszámla csomag Private Banking ügyfelek részére szóló kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban.

3Promóció keretén belül igényelhető kisvállalati folyószámla termékek: CIB Partner Start vállalkozói számlacsomag, CIB Partner Médium vállalkozói számlacsomag, CIB Partner Maximum vállalkozói számlacsomag, CIB Partner Könyvelői vállalkozói Számlacsomag. Online felületünkön kisvállalkozói számla nyitására nincsen lehetőség.  A számlacsomagokra vonatkozó  részletes feltételeket  a vonatkozó  "Kisvállalkozói kondíciós lista gazdálkodó és egyéb szervezetek, egyéni vállalkozók és egyéni ügyvédek részére" és a  "Kisvállalkozói kiegészítő kondíciós lista gazdálkodó és egyéb szervezetek, egyéni vállalkozók és egyéni ügyvédek részére" elnevezésű kondíciós listák, valamint egyéni vállalkozók esetén a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és Fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, társas vállalkozások esetén az Általános Vállalati Üzletszabályzat, valamint  a Bankszámlákra és Fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat tartalmazzák.

4A CIB ECO Bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összeg havonta jóváírásra kerül számláján. A számlanyitás hónapját követő 3 naptári hónapban a jóváírási feltételek teljesülését a Bank nem vizsgálja, a havi számlavezetési díj ebben az időszakban nem kerül terhelésre. Az első számlavezetési díj terhelésére a számlanyitás hónapját követő 4. hónapban kerül sor, amennyiben a lent leírt díjmentes számlavezetés feltételének nem tesz eleget. Amennyiben a számlavezetési díj terhelését megelőző hónapban legalább a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással (a saját számlák közötti átvezetés, illetve készpénzes befizetés nem számít bele a jóváírási összegbe) a bankszámlára (akár több részletben is), akkor a következő hónapban a havi számlavezetési díj nem kerül terhelésre. A jóváírások beérkezését a Bank havi rendszerességgel vizsgálja. A bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO Bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza.

5 Az akció kizárólag a 2021. január 1. és 2021. december 31. között nyitott ECO bankszámlák mellé, a promóció ideje alatt a számlatulajdonos nevére igényelt első VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozik. Az ajánlat számlával rendelkező, ECO számlára váltó ügyfelek esetében csak abban az esetben érvényes, amennyiben az ügyfél a számlacsomagváltás pillanatában nem rendelkezik aktivált elektronikus betéti bankkártyával. A VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozó részletes feltételeket, díjakat a Bankkártya Kondíciós lista, valamint a Bankkártyákra vonatkozó különös üzletszabályzat fogyasztók részére elnevezésű dokumentum tartalmazza.

6 A CIB Visa Inspire Elektronikus és a CIB VISA Inspire Dombornyomott bankkártya esetében Intesa Sanpaolo bankcsoport tagjainak minősül: Olaszország, Horvátország, Egyiptom, Szlovákia, Szlovénia, Románia, Bosznia-Hercegovina, Albánia, Oroszország, Szerbia, Ukrajna, Moldávia.

7 A tranzakciók után a számlacsomagra vonatkozó mindenkor hatályos kondíciós lista szerinti pénzforgalmi díj felszámításra kerül.