ONLINE SZÁMLANYITÁS

Nyisson CIB ECO Bankszámlát most!

REGISZTRÁCIÓ, VISSZAHÍVÁSKÉRÉS

Regisztráljon a CIB Welcome Programra és kérje ingyenes és kötelezettségmentes hívásunkat!
Munkatársaink egy munkanapon belül visszahívják Önt, munkanapokon 9:00-18:00 óra között.

Kérjük a "Regisztrálok" gombra kattintás előtt olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat, mely részletes információkat ad az adatkezelés körülményeiről. A kattintás még nem jelent azonnal igénylést és semmilyen kötelezettséget Önre nézve.


Most érdemes ajánlani, vagy ajánlással számlavezetést igényelni (bankunknál bankszámlát nyitni), mert a CIB Welcome Program
keretében mind az ajánlót, mind az ajánlottat megjutalmazzuk.

A CIB Welcome Program keretében 2021. július 22. és 2021. december 31. közötti promóciós időszakban lakossági2 és kisvállalkozói3
bankszámlák igényelhetők.


Mekkora jóváírásban részesülhet?

Ajánlóként

Ajánlottként

10 000 Ft

új lakossági / kisvállalkozói számlát nyitó ügyfél sikeres ajánlása esetén

10 000 Ft

bankfiókban / online történő új lakossági számla nyitásakor

4X

lehetősége van akár 4 ügyfél ajánlásra is!

10 000 Ft

új kisvállalkozói számla nyitásakor
Hogyan tudom megnyitni a bankszámlámat?

Amennyiben a CIB Welcome Program keretében szeretné megnyitni számláját, úgy erre 3 módon van lehetősége:

 • Ha online szeretne számlát nyitni, erre két lehetősége van:

1.  Válassza ki az Önnek megfelelő számlacsomagot az alábbi linken és pár kattintással online elindíthatja a számla nyitását. A folyamat alatt szükséges lesz videóhívásban is igazolnia magát. A részletekről tájékoztatást olvashat a fenti linken.

2.  Választhatja az ÚJ, szelfi azonosítással történő online számlanyitási folyamatunkat, mely mobilapplikációnkon keresztül gyorsan, bárhonnan elvégezhető. A részletekről tudjon meg többet az alábbi linken.

Mindkét esetben előre tájékozódjon az Ajánlója egyedi azonosító kódjáról, mert csak ennek megadásával (A számlanyitási folyamatban a "Promóciós kód" mezőben szükséges a Kód megadása) válhat Ön és Ajánlója a program kedvezményezettjévé.

 • Ha bankfiókban szeretne számlát nyitni, első lépésben adja meg a jobb oldalon található regisztrációs felületen adatait és a CIB-es ismerősétől kapott azonosító kódot ("Egyedi kód").

Legkorábban a regisztrációt követő munkanapon keresse fel bármely bankfiókunkat és kollégáink segítenek Önnek megnyitni a számláját. Erre a linkre kattintva akár időpontot is foglalhat!

A számlanyitást követő hónap 15. munkanapjáig jóváírjuk az Ön számláján a 10 000 Ft-ot.Mit kell tennem, ha ajánlani szeretném a bankot ismerősömnek?

Önnek csak annyi a dolga, hogy ossza meg egyedi ügyfélajánló kódját ismerősével! Fontos, hogy ajánlottja felhasználja az Öntől kapott kódot, hogy mindketten jutalomban részesüljenek.

Az egyedi ügyfélajánló kód megszerzésére több lehetősége is van:

 • e-mailben küldünk tájékoztatást a promócióról,
 • a CIB Bank Mobilalkalmazásában (Beállítások-Profilom-Ismerős ajánlása),
 • CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton ((+36 1) 4 242 242) keresztül TAK azonosítást követően,
 • bármelyik bankfiókban

Amennyiben e-mailen keresztül értesült a CIB Welcome Programról, és Ajánlottja bankfiókban szeretne számlát nyitni, akkor javasoljuk, hogy a kapott levelet továbbítsa ismerősének. Az e-mailben található gombokra kattintva az ajánláshoz szükséges egyedi ügyfélajánló kód automatikusan kitöltődik a jobb oldalon található regisztrációs mezőben ("Egyedi kód"). Ezután csak annyit kell tennie ajánlottjának, hogy a rá vonatkozó személyes adatokat megadja, illetve az igénybe venni kívánt szolgáltatást jelöli.

Ne felejtse el felhívni ismerőse figyelmét, hogy amennyiben szeretne részt venni a programban, és bankfióban kíván számlát nyitni, akkor a számlanyitás megkezdése előtt legalább 1 nappal regisztráljon ezen a weboldalon.

A számlanyitást követő hónap 15. munkanapjáig jóváírjuk az Ön számláján a 10 000 Ft-ot.Milyen számlákat ajánlunk?

Lakossági ügyfelek számára

Válassza a CIB ECO Bankszámlát! Élvezze az online világ kényelmét és intézze gazdaságosan mindennapi pénzügyeit a CIB Bankban!

 • 0 Ft havi számlavezetési díj, már minimálbér jóváírása esetén4
 • 0 Ft betétikártya-szolgáltatás igénybevételével a Visa Inspire Elektronikus Betétikártya első éves főkártya díja5
 • 0 Ft a készpénzfelvétel külföldön ATM-bőlCIB Visa Inspire Bankkártyájával korlátlan alkalommal és összegig az Intesa Sanpaolo csoport készpénzkiadó automatáiból 12 országban6.
 • 0 Ft a betéti kártyával történő vásárlás bel- és külföldön

A promócióban elérhető lakossági bankszámlák:

 • CIB ECO Bankszámla,
 • CIB ECO ForYou Bankszámla,
 • CIB ECO Plusz Bankszámla,
 • CIB Private Banking Magánszámla

A vastagon szedett számlacsomagok online is igényelhetőek.Kisvállalkozások számára

Válassza a CIB Partner Vállalkozói Számlacsomagok3 közül a számlaforgalma nagyságának megfelelőt! Olyan lehetőségeket kínálunk, amelyek ideális megoldást nyújtanak vállalkozása igényeire és segítségével gazdaságosan intézheti pénzügyeit partnereivel!

 • 0 Ft számlavezetési díj az elvárt számlaforgalom teljesítése esetén
 • Ajánlatunk keretében visszavonásig, de legalább 2021. december 31-ig:
  • 0 Ft az elektronikus csatornákon indított bankon belüli forint és deviza átutalások teljesítésének díja7
  • 0 Ft az elektronikus csatornákon indított NAV részére történő belföldi forint átutalás teljesítésének díja7
 • 0 Ft a CIB VISA Kompakt vagy CIB VISA Business (HUF) Üzleti Kártya első éves díja
 • 0 Ft a CIB Bank Mobilalkalmazás és CIB Internet Bank / CIB Bank Online regisztrációs díja (a bankszámlaszerződés megkötésének időpontjában történő igénylés esetén)
 • 0 Ft a CIB Bank Mobilalkalmazás havi díja, mely szolgáltatással okostelefonon kényelmesen intézheti pénzügyeit

A promócióban elérhető kisvállalkozói számlacsomagjaink:

 • CIB Partner Start vállalkozói számlacsomag,
 • CIB Partner Médium vállalkozói számlacsomag,
 • CIB Partner Maximum vállalkozói számlacsomag,
 • CIB Partner Könyvelői vállalkozói Számlacsomag

Online felületünkön kisvállalkozói számla nyitására jelenleg nincsen lehetőség.  Ügyfeleink véleménye

Az alábbiakban néhány olyan visszajelzés olvasható, melyet a programban résztvevők osztottak meg velünk a számlanyitásuk kapcsán:

"Teljes mértékben ajánlom! Profin és gördülékenyen ment minden, kezdve a kapcsolatfelvételtől egészen a számlanyitásig. Nem is számítottam rá, hogy ez ilyen egyszerű, sima ügymenet lesz. A pozitív tapasztalatomat már több ismerősömmel megosztottam. :) tényleg teljes mértékben elégedett vagyok! Köszönöm"

"Telefonos visszahívást kértem tájékozódási célból és 10 percen belül már hívtak is. Másnap délelőtt pedig már meg is volt nyitva a számla. Nagyon gördülékenyen és gyorsan zajlott a folyamat."

"Kényelmesen, otthonról nyitottam bankszámlát. Sokkal egyszerűbb volt, mint gondoltam!"

A CIB Welcome Programban a 2021. július 22. és 2021. december 31-e között megtörtént számlanyitások vehetnek részt. 


1A tájékoztatás nem teljes körű. A jóváírás teljesítésének és a promócióban való részvételnek a feltételeit a "CIB Welcome Ügyfélajánló Program promóció Promóciós szabályzat lakossági és kisvállalati ügyfelek részére" című szabályzat tartalmazza, amely erre a linkre kattintva érhető el! Kérjük, hogy olvassa el a Promóciós Szabályzatban foglaltakat, mert a jóváírás csak a Promóciós Szabályzatban felsorolt feltételek hiánytalan teljesülése esetén jár. A Promócióban érintett termékekre irányadó feltételeket a mindenkor hatályos vonatkozó üzletszabályzatok és kondíciós listák tartalmazzák.

Az Ajánló ügyfél maximum 4 ügyfél sikeres ajánlása útján részesül promóciós jóváírásban, melybe beleszámít a korábbi promóciós időszakok során tett ajánlások száma is. Az Ajánlott ügyfél maximum 1 számlanyitásért részesül promóciós jóváírásban.

2 Promóció keretén belül bankfiókban igényelhető lakossági forint folyószámla termék: CIB ECO Bankszámla, CIB ECO ForYou Bankszámla, CIB ECO Plusz Bankszámla, CIB Private Banking Magánszámla. A Promóció keretén belül online igényelhető lakossági forint folyószámla termékek: CIB ECO Bankszámla, CIB ECO ForYou Bankszámla, CIB ECO Plusz Bankszámla. A bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla-, a Fogyasztók részére szóló CIB ECO Plusz bankszámla kondíciós lista, valamint a CIB Private banking magánszámla csomag Private Banking ügyfelek részére szóló kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban.

3Promóció keretén belül igényelhető kisvállalati folyószámla termékek: CIB Partner Start vállalkozói számlacsomag, CIB Partner Médium vállalkozói számlacsomag, CIB Partner Maximum vállalkozói számlacsomag, CIB Partner Könyvelői vállalkozói Számlacsomag. Online felületünkön kisvállalkozói számla nyitására nincsen lehetőség.  A számlacsomagokra vonatkozó  részletes feltételeket  a vonatkozó  "Kisvállalkozói kondíciós lista gazdálkodó és egyéb szervezetek, egyéni vállalkozók és egyéni ügyvédek részére" és a  "Kisvállalkozói kiegészítő kondíciós lista gazdálkodó és egyéb szervezetek, egyéni vállalkozók és egyéni ügyvédek részére" elnevezésű kondíciós listák, valamint egyéni vállalkozók esetén a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és Fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, társas vállalkozások esetén az Általános Vállalati Üzletszabályzat, valamint  a Bankszámlákra és Fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat tartalmazzák.

4A CIB ECO Bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összeg havonta jóváírásra kerül számláján. A számlanyitás hónapját követő 3 naptári hónapban a jóváírási feltételek teljesülését a Bank nem vizsgálja, a havi számlavezetési díj ebben az időszakban nem kerül terhelésre. Az első számlavezetési díj terhelésére a számlanyitás hónapját követő 4. hónapban kerül sor, amennyiben a lent leírt díjmentes számlavezetés feltételének nem tesz eleget. Amennyiben a számlavezetési díj terhelését megelőző hónapban legalább a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással (a saját számlák közötti átvezetés, illetve készpénzes befizetés nem számít bele a jóváírási összegbe) a bankszámlára (akár több részletben is), akkor a következő hónapban a havi számlavezetési díj nem kerül terhelésre. A jóváírások beérkezését a Bank havi rendszerességgel vizsgálja. A bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO Bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza.

5 Az akció kizárólag a 2021. január 1. és 2021. december 31. között nyitott ECO bankszámlák mellé, a promóció ideje alatt a számlatulajdonos nevére igényelt első VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozik. Az ajánlat számlával rendelkező, ECO számlára váltó ügyfelek esetében csak abban az esetben érvényes, amennyiben az ügyfél a számlacsomagváltás pillanatában nem rendelkezik aktivált elektronikus betéti bankkártyával. A VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozó részletes feltételeket, díjakat a Bankkártya Kondíciós lista, valamint a Bankkártyákra vonatkozó különös üzletszabályzat fogyasztók részére elnevezésű dokumentum tartalmazza.

6 A CIB Visa Inspire Elektronikus és a CIB VISA Inspire Dombornyomott bankkártya esetében Intesa Sanpaolo bankcsoport tagjainak minősül: Olaszország, Horvátország, Egyiptom, Szlovákia, Szlovénia, Románia, Bosznia-Hercegovina, Albánia, Oroszország, Szerbia, Ukrajna, Moldávia.

7 A tranzakciók után a számlacsomagra vonatkozó mindenkor hatályos kondíciós lista szerinti pénzforgalmi díj felszámításra kerül.