CIB Treasury szolgáltatások

A CIB Treasury széles körű pénz- és tőkepiaci műveleteket, valamint befektetési és kiegészítő befektetési szolgáltatási tevékenységet végez.

A CIB Bank az azonnali és határidős devizaügyletek vonatkozásában a piacvezető bankok egyike, a derivatívák piacán a legjelentősebb szereplők között tartják számon.

A Treasury számos pénzpiaci és derivatív terméket kínál az árfolyam- és kamatkockázat csökkentésére, és munkatársaink egyedi, személyre szabott termékek kidolgozásával is az Önkormányzat rendelkezésre állnak.

    • Devizaműveletek az összes fő devizanemben, azonnali és határidős ügyletek egész és tört periódusokra is
    • Árfolyam- és kamatláb-elemzések, piaci információk, előrejelzések készítése, nemzetközi pénz- és tőkepiaci események elemzése
    • A Treasury munkatársai USD 100 000 összegtől, illetve ennek megfelelő más devizaösszeg esetén testre szabott fedezeti ügyletek kidolgozásával, valamint kedvező piaci árak telefonon történő jegyzésével állnak ügyfelei rendelkezésére

Részletesebb felvilágosításért, kérjük, forduljon munkatársainkhoz a (1) 212 1390 telefonszámon, vagy a  (1) 212 5809 faxszámon.