Számoljon velünk!

Hitelcél:

Minimum havi nettó jövedelmem ÉS vállalt havi jóváírás CIB-es bankszámlára: ?

Hitel összege

Futamidő

Havi törlesztőrészlet:
THM: %
 • Kérjen visszahívást!

Ingyenes telefonos előbírálat

Regisztráljon és Munkatársaink 1 órán belül visszahívják Önt munkanapokon 9:00-18:00 óra között.

Kérjük, jelölje meg azon feltételeket, melyek igazak Önre:
Az "Érdekel!" gombra való kattintással Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatkezelési nyilatkozatot. A kattintás még nem jelent azonnal igénylést és semmilyen kötelezettséget Önre nézve. Személyi kölcsön szakértőnk felhívja Önt, válaszol kérdéseire, és amennyiben Ön úgy dönt, rögzíti igénylését.


Év bankja díj 2018

2018-ban is az év lakossági hitelterméke lett a CIB Előrelépő Személyi Kölcsön a Mastercard – év bankja versenyen. Az idei elismerés többek között annak is köszönhető, hogy most már új ügyfeleknek is biztosítjuk az online hitelfelvétel lehetőségét!

Emellett a hitelezéssel kapcsolatban bevezetett digitális újítások eredményeképpen a Mastercard - Az év leginnovatívabb bankja – 3. helyezést is elnyertük a bankszakma legrangosabb seregszemléjének számító versenyen.

További részletek a díjról 


LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK


IGÉNYELHETŐ HITELÖSSZEG


300 000 Ft-tól 10 000 000 Ft

AKTÍV250, AKTÍV450 és MAGNIFICA kedvezmény esetében 500 000 Ft-tól 10 000 000-ig; 7M+AKTÍV250, 7M+AKTÍV450 és 7M+MAGNIFICA kedvezmény esetében 7 000 000 Ft-tól 10 000 000 Ft-ig

Fontos!  A www.cib.hu-n történő igényléssel a felvehető maximális hitelösszeg 3 000 000 Ft, CIB Bank Mobilalkalmazáson keresztül 6 990 000 Ft.


IGÉNYLÉS IDŐTARTAMA ONLINE FOLYAMATOKKAL:

 • CIB Bank Mobilalkalmazáson keresztül:
 • akár 7 perc amennyiben meglévő ügyfél és a Bank felajánlja a kölcsönszerződés megkötését ezen a csatornán.

 • A honlapon elérhető teljesen online igényléssel:
 • 3 millió Ft hitelösszegig
 • videobankáros segítséggel
 • akár 20 perc alatt, amennyiben új ügyfél


FUTAMIDŐ

 • 12-84 hónap között (AKTÍV450, 7M+AKTIV450, MAGNIFICA és 7M+MAGNIFICA kamatkedvezmény esetén 96 hónap), 6 havi lépésközzel
 • CIB Mobilalkalmazáson keresztül maximum 72 hónap


JOGI INFORMÁCIÓK


THM: 7,22 - 21,05%

A THM értéke a 2019. augusztus 16. napjától benyújtott kérelem esetén érvényes. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat.

A Bank az újonnan igényelt CIB Előrelépő Személyi Kölcsönre a Kapcsolódó dokumentumok között található Kamatkedvezmények összefoglaló táblázatában meghatározott feltételek teljesítése esetében az ott megadott kedvezményeket biztosítja a hitelcélnak megfelelő sztenderd Éves Ügyleti Kamat mértékéből.

Reprezentatív példa 

Kereskedelmi kommunikációs reprezentatív példa: a hitel teljes összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 60 hónap, hitelkamat típusa: fix. Reprezentatív példa további részletei: AKTÍV250, AKTÍV450, és MAGNIFICA kedvezmény esetén: hitelkamat mértéke: 7,77%, THM: 8,17%, havi törlesztőrészlet: 60 654 Ft, a hitel teljes díjában foglalt díj, jutalék, költség és adó összege: 639 244 Ft, a fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 639 244 Ft. AKTÍV120 kamatkedvezmény esetén: hitelkamat mértéke: 10,99%, THM: 11,73%, havi törlesztőrészlet: 65 441 Ft, a hitel teljes díjában foglalt díj, jutalék, költség és adó összege: 926 453 Ft, a fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 926 453 Ft. AKTÍVMBÉR kamatkedvezmény esetén: hitelkamat mértéke: 14,99%, THM: 16,30%, havi törlesztőrészlet: 71 682 Ft, a hitel teljes díjában foglalt díj, jutalék, költség és adó összege: 1 300 937 Ft, a fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4 300 937 Ft. Sztenderd ügyleti kamat esetén: hitelkamat mértéke: 18,99%, THM: 21,05%, havi törlesztőrészlet: 78 241 Ft, a hitel teljes díjában foglalt díj, jutalék, költség és adó összege: 1 694 468 Ft, a fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4 694 468 Ft.


A CIB Előrelépő Személyi Kölcsönre vonatkozó részletes feltételeket a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók részére szóló Ingatlanfedezettel nem biztosított hitel- és kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat és a devizabelföldi magánszemélyek CIB Előrelépő Személyi Kölcsöneire vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza.

Amikor az igényelt kölcsön összegéről dönt, kérjük, hogy az egész háztartása teljes teherviselő képességét vegye figyelembe, hiszen egy nem várt rendkívüli esemény (munkanélküliség, tartós betegség) miatt megnehezülhet a kölcsön törlesztése. 

A bank a hitelbírálat jogát fenntartja


LETÖLTHETŐ KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK
CIB Bank Mobilalkalmazás


A CIB Előrelépő Személyi Kölcsön szerződés CIB Bank Mobilalkalmazáson való megkötése olyan természetes személyeknek lehetséges, akik a CIB Banknál számlát vezetnek, az igazolt havi nettó jövedelmük (munkabérük) a CIB Banknál vezetett számlára érkezik, és akik részére a Bank felajánlja a kölcsönszerződés megkötését ezen a csatornán. A Bank a hitelbírálat jogát ezen a csatornán is fenntartja. Az igénylés kezdetétől (hitelképességvizsgálat iránti kérelem aláírásától) a folyósításig akár 7 perc akkor elegendő, ha Banki napokon 8-16 óra közötti az igénylés (hitelképességvizsgálat iránti kérelem aláírása), ha az igénylő megfelel minden hitelbírálati feltételnek, nem szakítja meg az igénylést, azaz minden következő lépést megtesz, és minden informatikai rendszer megfelelően működik.Személyre szabott tájékoztatásért forduljon munkatársunkhoz bizalommal bármelyik CIB bankfiókban, vagy hívja az éjjel-nappal hívható CIB Hitelvonalat a (+36 1) 399 8888 számon!


CIB Bank elérhetőségei:
 • Személyes: 1027 Budapest, Medve utca 4-14., Bankfiókjaink
 • Postai: 1537 Pf. 394.


* 2018-ban megszerzett jövedelem esetén 91.770 Ft, 2019-ben megszerzett jövedelem esetén 99.085 Ft  A CIB Előrelépő személyi kölcsönt számos hitelcélra használhatja:


 • Szabadfelhasználás

Ön által választott tetszőleges cél:

Pl. lakásfelújítás, lakáshitel-kiegészítés, kertalakítás, autó vagy motor vásárlás, bútor vagy műszaki berendezések vásárlása, családi esemény megvalósítása (pl. esküvő, utazás), egészségügyi célok (pl. fogászati kezelés, műtéti beavatkozás).


 • Idegen banki hitel kiváltása

Mely azt jelenti, hogy a Bank az Ügyfélnek az alábbi feltételeknek megfelelő más bank/bankok fedezetlen hiteleit (személyi kölcsönt, hitelkártyát, folyószámlahitelt) egyszerre kiváltja és Ügyfél igény esetében ezen felül egyúttal szabadfelhasználásra további összeget is nyújt.

Nem vehető igénybe CIB-nél fennálló kölcsön/hitel kiváltásra. 

 

Kiváltandó kölcsönre vonatkozó feltételek:

o    Egy ügyletben maximum 10 db idegen banki fedezetlen hitel (hitelkártya, folyószámlahitel, személyi kölcsön) kiváltása lehetséges.

o    Egy ügyletben maximum 5 db idegen banki személyi kölcsön típusú termék kiváltása lehetséges.

o    Olyan személy(ek) lehet(nek) az igénylő(k) aki(k) a kiváltandó hitelben szerepel(nek). Kétszereplős ügylet esetén, az adós vagy az adóstárs akár egyedül is kezdeményezheti a kiváltást. A kiváltandó hitel adósi és adóstársi pozíciói felcserélhetőek a kiváltó hitelben.   

o    A kiváltandó kölcsön legalább 6 hónapja fennáll, azaz a kiváltandó kölcsönszerződés KHR rendszerben lévő szerződéskötés napja és az igénylés napja között legalább 6 hónap eltelt. Folyószámlahitel és Hitelkártya típusú termékre ez a korlátozás nem vonatkozik.

o    A kiváltandó kölcsön alapján késedelem nem áll fenn.  Folyószámlahitel és Hitelkártya típusú termékre ez a korlátozás nem vonatkozik.

o    A kiváltandó kölcsön a KHR rendszerben az alábbi érték és jelentés egyikével szerepel:

Személyi hitel, Fogyasztási, áruvásárlási hitel, Egyéb hitelügylet, Kombinált személyi hitel, Kombinált egyéb hitel, Lakáscélú jelzálog nélküli hitel, Folyószámla hitelkeret, Hitelkártya

o    A kiváltandó kölcsönt nyújtó az alábbi pénzügyi intézmény egyike:

Allianz Bank ZRT., UniCredit Bank Hungary ZRT., Bank of China ( Hungária ) Hitelintézet ZRT., BNP Paribas Magyarországi Fióktelepe, BB Budapest Hitel- és Fejlesztési Bank ZRT., Citibank ZRT., Commerzbank ZRT., Deutsche Bank ZRT., Erste Bank Hungary Zrt., FHB Kereskedelmi Bank ZRT., NHB Növekedési Hitel Bank ZRT., ING Bank ZRT.,  KDB Bank Európa ZRT., K&H Kereskedelmi és Hitelbank ZRT., Kinizsi Bank ZRT., Magyar Takarékszövetkezeti Bank ZRT., Sberbank Magyarország ZRT., MKB Bank ZRT., OTP Bank NYRT., Raiffeisen Bank ZRT., Sopron Bank Burgenland ZRT., Takarékszövetkezet, Gránit Bank ZRT., Magyar Cetelem Bank ZRT., Cofidis Magyarországi Fióktelepe


 

 • CIB hitel kiváltása és szabadfelhasználás

Ez a hitelcél személyre szóló banki megkeresés esetén vehető igénybe, jelentése: az újonnan folyósított CIB Előrelépő Személyi Kölcsönből először az ügyfél meglévő CIB Banknál lévő személyi kölcsön teljes előtörlesztése történik meg és a kölcsön összegének fennmaradó részével rendelkezhet szabadon az ügyfél.


 IGÉNYLÉSI FELTÉTELEK

Alapfeltételek:

 • Állandó magyarországi lakcímmel rendelkező, devizabelföldi magánszemély
 • Életkor: 20 éves életkor betöltése az igényléskor, s a hitel futamidejének végén nem töltheti be a 72. életévet. Amennyiben a hitel futamidejének végén az adós betölti a 72. életévet, akkor olyan adóstárssal igényelhető, aki igényléskor betöltötte már a 20. életévét, s a hitel futamidejének lejáratakor nem töltötte be a 72. életévet és a személyi kölcsön további igénylési feltételeinek megfelel.
 • Magánszemély nyilatkozata, hogy hozzájárul az adatai Központi Hitelinformációs Rendszerből történő, más referenciaadat-szolgáltató általi átvételéhez
 • Magánszemélyről a Központi Hitelinformációs Rendszerben nincs negatív és/vagy adósságrendezési eljárással kapcsolatos információ
 • A Bank az ügyfelet hitelképesnek tartja, mely döntés során a Bank figyelembe veszi a Központi Hitelinformációs Rendszerből kapott adatokat, a magánszemély által megadott jövedelmi adatokat és a CIB Csoport nyilvántartásaiban szereplő adatokat.

Igénylési feltétel:

 • Pozitív alapfeltétel vizsgálat
 • Legalább 3 hónapos folyamatos határozatlan idejű munkaviszony a jelenlegi munkahelyen. Cégtulajdonos esetén 12 hónapos folyamatos tevékenység azonos tevékenységi körben.
 • Minimum havi nettó jövedelem összege (adóstárs bevonásakor személyenként) a minimálbér (2018-ban megszerzett jövedelem esetén 91 770 Ft, 2019-ben megszerzett jövedelem esetén 99 085 Ft.

Az igényléshez szükséges dokumentumok:

 • Érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímet igazoló hatósági igazolvány
 • Utolsó három havi jövedelemjóváírást tartalmazó bankszámlakivonat:
  • alkalmazottak esetén: munkaviszonyból származó jövedelem jóváírás
  • nyugdíjasok esetén: nyugdíjjóváírás
  • Ha az adós vagy jövedelmével részt vevő adóstárs a CIB-nél vezetett folyószámlával rendelkeznek, nem kell az igénylés során bankszámlakivonatot benyújtaniuk a CIB számlára érkező jövedelem/nyugdíjjóváírásról
  • Abban az esetben, ha nem az adós vagy jövedelmével részt vevő adóstárs nevére szól a bankszámlakivonat adott banktól igazolás szükséges arról, hogy az ügyfél rendelkező vagy társtulajdonos a számlán
  • Elektronikus kivonatot hitelesített formában fogadunk el.
 • Munkáltatói igazolás: 2.000.000 Ft feletti igénylés esetén szükséges, amennyiben még nem érkezik legalább 3 hónapja CIB folyószámlára a rendszeres jövedelem/bevétel.
 • Az előző adóévre vonatkozó, az adóhatóság által (NAV) kiállított jövedelemigazolás egyéni vállalkozó, cégtulajdonos, illetve családi vállalkozásban dolgozó esetén;

Kizárólag idegen banki hitel kiváltása hitelcél esetben szükséges további dokumentumok:

 • Kiváltandó személyi kölcsön fennálló tartozásáról szóló igazolás (eredeti, az kiváltandó hitelt nyújtó pénzintézet által aláírva)

A kiváltandó kölcsön fennálló tartozásról szóló igazolásnak az igénybefogadástól számított 7 naptári napon belülinek kell lennie.

Kérés esetén a bank rendelkezésre bocsát mintanyomtatványt, nem a CIB Bank Zrt. mintanyomtatványának alkalmazása esetén elvárt minimális tartalmi elem a kölcsönt felvevő adatain, továbbá a kiváltandó kölcsön és a fennálló kölcsöntartozásra vonatkozó adatokon kívül, a teljes előtörlesztésére meghatározott számla, mely számla egy technikai számla, e felett az ügyfél nem rendelkezhet.

További csak szerződéskötéshez szükséges, dokumentumok:

 • A kiváltandó személyi kölcsönt nyújtó által érkeztetett teljes előtörlesztésre vonatkozó eredeti kérelem bemutatása, melyről a bank másolatot készít.

A teljes előtörlesztésre vonatkozó eredeti kérelem az előtörlesztés értéknapjának a CIB-hez való benyújtás (szerződéskötés) napjától számított 5 banki napon túlinak kell lennie!

Több kiváltandó személyi kölcsön esetében annyi teljes előtörlesztésre vonatkozó eredeti kérelem benyújtása szükséges, ahány személyi kölcsönt kiváltása történik.

A kérelmet a kölcsön igénylésének jóváhagyását követően kell benyújtani.

 • Hitelkártya és Folyószámlahitel termékek esetében nem szükséges az előtörlesztési kérelem.


A CIB Előrelépő Személyi Kölcsönre vonatkozó részletes feltételeket az Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók részére szóló Ingatlanfedezettel nem biztosított hitel- és kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat és a devizabelföldi magánszemélyek CIB Előrelépő Személyi Kölcsöneire vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza.

Felhívjuk szíves figyelmét a "Hasznos tanácsok hitelfelvétel előtt" elnevezésű tájékotatónkra, amely CIB24-en, a www.cib.hu honlapunkon és a Bankfiókjainkban érhető el.

Amikor az igényelt kölcsön összegéről dönt, kérjük, hogy az egész háztartása teljes teherviselő képességét vegye figyelembe, hiszen egy nem várt rendkívüli esemény (munkanélküliség, tartós betegség) miatt megnehezülhet a kölcsön törlesztése.

A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.


XRendben