Lakáshitel kalkulátor

-
Ft
+
-
 év
+

Munkatársaink egy munkanapon belül visszahívják Önt, munkanapokon 9:00-18:00 óra között.

Az "Érdekel" gombra való kattintással Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatkezelési nyilatkozatot.
A kattintás még nem jelent azonnali igénylést és semmilyen kötelezettséget Önre nézve.

Biztonsági okokból kérjük, írja be a képen látható szöveget!
 

További információk

A CIB Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott feltételeknek megfelelő "Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel".

Induló díj akcióval igényelhető.**

Mire fordítható
: használt vagy új építésű lakás, lakóház, illetve építési telek vásárlására vagy építésre, továbbá lakáscélú hitel kiváltására .

Futamidő 5 éves kamatperiódus esetén: 5-30 év.
Futamidő 10 éves kamatperiódus esetén: 10-30 év.

Igényelhető kölcsönösszeg: minimum 1 millió Ft, a maximális összeg a fedezetül szolgáló ingatlan értéke alapján kerül meghatározásra, figyelembe véve az igénylő(k) jövedelmi helyzetét.

Kiszámítható: az Ön döntésétől függően 5 vagy 10 évig nem változnak a törlesztőrészletek.

Gyors hitelbírálat: az értékbecslés rendelkezésre állásától számított maximum 15 munkanapon belül megtörténik a hitelbírálat.

Gyors folyósítás: a folyósítási feltételek teljesítésétől számított 2 munkanapon belül megtörténik a hitel folyósítása.

Kedvező elő- vagy végtörlesztés: az előtörlesztési díj csupán az előtörlesztett összeg 1%-a, maximum 30.000 Ft, míg a lakástakarék-pénztári megtakarításból történő elő-, vagy végtörlesztés díjmentes.


Induló díj akcióval igényelhető.*

Mire fordítható: lakáscélra, így használt vagy új építésű lakás, lakóház, illetve építési telek vásárlására, korszerűsítésre, bővítésre vagy építésre, továbbá lakáscélú hitel kiváltására.

Futamidő: 15 év.

Igényelhető kölcsönösszeg: a minimálisan igényelhető kölcsönösszeg 1 000 000 Ft. A maximális összeg a fedezetül szolgáló ingatlan értéke alapján kerül meghatározásra, figyelembe véve az igénylő(k) jövedelmi helyzetét.

2018. augusztus 15-től a CIB Bank felfüggeszti a CIB Végig FIX10 Lakáskölcsön és a CIB Végig FIX10 Szabad Felhasználású Ingatlanfedezetes Kölcsön értékesítését!
Hitelkiváltás jóváírási akció

A Bank jóváírási akció keretében a folyósított kölcsön összegének 1%-át, maximum 100.000 forintot ír jóvá az ügyfél bankszámláján, amennyiben:
- 2020. október 1. - 2020. december 31. között a hitelkérelem hiánytalanul befogadásra kerül,
- a kölcsön célja bármely más banknál fennálló kölcsön(ök) kiváltása
- a befogadott hitelkérelem alapján legkésőbb 2021. február 28-ig megtörténik a kölcsön folyósítása.

A jóváírást a Bank az érintett kölcsön folyósítását követő 30 naptári napon belül az ügyfélnek a kölcsön folyósítására szolgáló lakossági forint bankszámláján írja jóvá. Jelen kedvezmény hitelügyletenként értendő, illetve, más kedvezményekkel összevonható (kivétel a 40 000 forintos jóváírási akció).


Hitelkiváltás

Mire fordítható: lakáscélú meglévő jelzáloghitelének kedvezőbbre váltására

Mit kell tennie, ha szeretné kiváltani meglévő lakáscélú kölcsönét?

- A kalkulációt követően adatai megadásával kérje ingyenes hívásunkat.

- A bankfiókban megkapja a lakáscélú kölcsön kiváltásához szükséges dokumentumok listáját, illetve a kölcsönigényléshez szükséges egyéb dokumentumokat. Ha van rá lehetősége, érdemes ekkora magával hoznia a meglévő lakáshitelét nyújtó banktól egy tartozásigazolást arról, hogy nem volt az igénybeadást megelőző 6 hónapon belül 30 napon túlnyúló hátralékos tartozása.

- A hitelkérelem elbírálásához értékbecslésre is szükség lesz, az értékbecslő kiválasztását és a kapcsolatfelvételt mi intézzük Ön helyett.

- A pozitív eredménnyel záruló hitelbírálatot követően telefonon egyeztetjük Önnel a szerződéstervezet átvételének időpontját, de a tervezetet elküldjük e-mailen is. A szerződéstervezet átvétele és a szerződéskötés között 3 napnak legalább el kell telnie a vonatkozó törvényi előírások szerint.

- Ha még nem rendelkezik nálunk bankszámlával, a szerződéskötéskor nyisson egyet, hiszen ez szükséges a kölcsön folyósításához.

- A fedezetként szolgáló ingatlan(ok)ra még a szerződéskötés előtt kötelező vagyonbiztosítást (lakásbiztosítást) kötni (ha korábban ezt nem tettük meg), és a biztosító részére a zálogszerződés megkötésének bejelentése is kötelező. A biztosítást bankfiókunkban is megkötheti.

- Egy előre egyeztetett időpontban megtörténik a bankfiókban a kölcsön- és a zálogszerződés aláírása. A kölcsönszerződés alapján a közjegyzőnél közokiratba foglalt tartozáselismerő nyilatkozatot kell tenni.

- Ezt követően a folyósítási feltételek teljesülése esetén folyósítjuk a kölcsönösszeget a kiváltandó kölcsönt kezelő pénzintézet részére, illetve ha Ön a meglévő tartozásánál magasabb összeget igényelt, akkor azt bankszámlájára folyósítjuk.


CIB5 és CIB10 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel, CIB Végig Fix Lakáskölcsön – Kondíciók és díjak
Lakásvásárlást tervez, de nem tudja, hogy mennyi lakáskölcsönt igényelhet, és milyen értékű ingatlanokat nézzen? Mi segítünk!

Az Ön számára ingyenes és kötelezettségmentes CIB Előminősítő Szolgáltatás igénybevételével a jövedelmi helyzete alapján előre meghatározzuk, hogy mekkora kölcsönösszegre lehet jogosult. 

Hogyan működik a szolgáltatás?

1. A bank az Ön jövedelmi helyzete alapján, valamint a központi hitelinformációs rendszer adatainak figyelembevételével kiszámolja mekkora összegű lakáshitelre lehet jogosult.

2. Kiállítunk Önnek egy Előminősítő levelet, mely tartalmazza, hogy a Bank milyen kondíciókkal nyújthat kölcsönt. E levél kiállításától számítva 6 hónap áll a rendelkezésére, hogy megtalálja álmai otthonát, valamint megkösse az adásvételi szerződést és azt benyújtsa Bankunk felé.

3. Mivel az igénybe vehető kölcsön összegének végleges meghatározására, a kiválasztott lakóingatlan értékelését követően, hitelbírálat keretében kerül sor, így következő lépésként kiküldjük az értékbecslőt az ingatlanhoz.

4. A hitelbírálathoz a megvásárolni kívánt ingatlannal kapcsolatos dokumentumokon kívül szükséges az utolsó 2 havi bankszámlakivonat benyújtása is.

5. A hitel jóváhagyását követően történik a szerződéskötés és a lakáskölcsön folyósítása.


A CIB Előminősítő szolgáltatás az alábbi termékek esetében érhető el, lakásvásárláshoz:

CIB Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel
CIB Végig Fix Lakáskölcsön


A kölcsönszerződés megkötésének feltétele a Bank által előírt dokumentáció benyújtása, az alapfeltételeknek való megfelelés, pozitív hitelbírálat és a Bank által meghatározott szerződési feltételek elfogadása. Az igénybe vehető kölcsön összegének végleges meghatározására a kiválasztott lakóingatlan értékelését követően kerül sor.

A Bank hitelbírálata alapján, az ügyfél pénzügyi helyzetében időközben bekövetkező változások miatt, továbbá tekintettel arra, hogy a maximálisan nyújtható kölcsönösszeg mértékét az ingatlan értéke is befolyásolja, előállhat olyan eset, hogy az előminősítő levélben feltüntetett kölcsönösszeghez képest alacsonyabb kölcsönösszeg igénybevételére lesz jogosult.

A CIB Bank felelős pénzintézetként javasolja, hogy döntését nem csak ezt a reklámcélú tájékoztatást olvasva hozza meg, informálódjon körültekintően!

A tájékoztatás nem teljes körű.
A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása a 2020. október 1-én érvényes feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke a változó kamatozású kölcsön esetén nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
A kölcsön folyósításának feltétele a fedezetül szolgáló ingatlan(ok)ra vonatkozó vagyonbiztosítási szerződés megkötése, valamint a kölcsönszerződésnek megfelelő tartalmú, közjegyzői okiratba foglalt, egyoldalú kötelezettségvállalásról szóló nyilatkozat.

CIB Végig FIX 15 éves futamidejű Ingatlanfedezetes lakáskölcsön: 4,34-7,62%
CIB5 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel: 3,04-4,22%
CIB10 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel: 3,65-4,73%

Reprezentatív példák: A CIB Végig FIX Lakáskölcsönre és a CIB Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelre vonatkozó reprezentatív példák a termék nevére kattintva érhetők el. 

Kondíciós listák: A CIB Végig FIX Lakáskölcsönre és a CIB Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelre vonatkozó Kondíciók és díjak a linkre kattintva érhetők el. 

* Induló díj akció CIB Végig Fix Lakáskölcsön esetén: a Bank a 2020. május 1-jétől befogadott, hiánytalan kölcsönigénylések esetén az Induló díj akció keretében az alábbi akciókat nyújtja: A folyósítási díj: díjmentes, valamennyi, fedezetül felajánlott ingatlan vonatkozásában a fedezetminősítési díj visszatérítésre kerül a folyósítást követő 30 napon belül, a kölcsönszerződés megkötése kapcsán az önálló zálogjog bejegyzéséért fizetendő ingatlan-nyilvántartási igazgatási szolgáltatási díjat a Bank fizeti, a kölcsönigénylés befogadásához és a folyósításhoz szükséges Takarnet lekérdezés díját a Bank fizeti, a kölcsönszerződés megkötése kapcsán a földhivatali ügyintézést a Bank díjmentesen átvállalja. Az akció visszavonásig érvényes!

** Induló díj akció Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek esetén: a Bank a 2020. május 1-jétől befogadott, hiánytalan kölcsönigénylések esetén az Induló díj akció keretében az alábbi akciókat nyújtja: A folyósítási díj: díjmentes, valamennyi, fedezetül felajánlott ingatlan vonatkozásában a fedezetminősítési díj visszatérítésre kerül a folyósítást követő 30 napon belül, a kölcsönszerződés megkötése kapcsán az önálló zálogjog bejegyzéséért fizetendő ingatlan-nyilvántartási igazgatási szolgáltatási díjat a Bank fizeti, a kölcsönigénylés befogadásához és a folyósításhoz szükséges Takarnet lekérdezés díját a Bank fizeti, a kölcsönhöz kapcsolódó átutalás(ok) díja (a kölcsönösszeg eladó részére történő átutalása, hitelkiváltáshoz kapcsolódóan a kiváltott kölcsönt nyújtó bankhoz történő átutalás) díjmentes. Az akció visszavonásig érvényes!


A CIB Végig FIX, a CIB 5,10 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel kölcsönökre vonatkozó részletes feltételeket a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók részére szóló Ingatlanfedezettel biztosított hitel- és kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a CIB Végig FIX, a CIB Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelre vonatkozó Kondíciós Lista, valamint a vonatkozó ügyféltájékoztató  tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu oldalon és a CIB bankfiókokban. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.
XRendben