Közüzemi szolgáltatók keresése

  • melyek javára a CIB Bank Zrt.-nél forint folyószámlát vezető magán- és vállalkozói ügyfelek közüzemi díjak rendszeres átutalására megbízást adhatnak, illetve
  • melyek részéről érkező csoportos beszedési megbízás teljesítésére felhatalmazást adhatnak

A CIB Bank Zrt.-nél forint pénzforgalmi számlával rendelkező magán- és vállalkozói ügyfelek megbízhatják a CIB Bankot, hogy a különféle szolgáltatóknak fizetendő fix, vagy változó összegű számláikat a CIB a szolgáltatók által indított csoportos beszedési megbízás alapján automatikusan teljesítse. A szolgáltatók 5 munkanappal a beszedést megelőzően kötelesek számlát küldeni a fogyasztónak a beszedés összegéről. Felhatalmazást beszedési megbízásra a CIB Internet Bankon keresztül, vagy a számlavezető bankfiókban lehet megadni, a Felhatalmazás nyomtavány kitöltésével, és a legutolsó szolgáltatói számla bemutatásával. A Felhatalmazásban megadható a megbízás érvényességi ideje, valamint az a maximális összeg, felső limit, amelynél magasabb összegű számlát a Bank már ne egyenlítsen ki. A Bank csak akkor tudja a megbízást teljesíteni, ha a fizetés esedékességekor elegendő fedezet van a számlán a teljes díj kiegyenlítésére.

Az alábbiakban olvasható azon szolgáltatók köre, amelyekre jelenleg ilyen Felhatalmazást elfogadunk. A Felhatalmazást elfogadó szolgáltatók listája napról-napra bővül, melyről bankfiókjainkban személyesen, illetve a CIB24 nonstop telefonos ügyfélszolgálatunktól kérhetnek felvilágosítást.

Keresés

szolgáltató azonosító alapján:  
vagy
szolgáltató neve alapján: