MNB Növekedési Hitelprogram fix

Tehergépjármű és kishaszongépjármű finanszírozás

A CIB Lízingnél is elérhető a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogram fix (NHP fix) keretében igénylehető finanszírozás, amelynek célja, hogy elősegítse és javítsa a mikro-, kis- vagy középvállalkozások finanszírozási helyzetét.


Miért előnyös?

  • Rendkívül kedvező, maximum 2,5%-os kamat, amely a futamidő végéig fix

  • A vállalkozásoknak lehetősége nyílik olyan beruházások megvalósítására, amelyekre eddig a magas finanszírozási költség miatt nem volt mód

Kik vehetik igénybe?

Azok a 2004. évi XXXIV. törvény szerinti, magyarországi székhelyű mikro-, kis- és középvállalkozások (összefoglalóan KKV-k) vehetik igénybe, amelyek megfelelnek az MNB Növekedési Hitelprogram fix programra vonatkozó mindenkor hatályos terméktájékoztatóban meghatározott egyéb feltételeknek, továbbá  amelyek - a hitelszerződés megkötésekor - akár külföldön lévő kapcsolt- és partnervállalkozásaikkal összevont (konszolidált) éves beszámolójuk, annak hiányában a vállalkozás nyilvántartása alapján is KKV-nak minősülnek.


A finanszírozás főbb paraméterei:

Finanszírozás célja

új vagy használt kishaszongépjárművek, nagyhaszongépjárművek beszerzése

Devizanem

Forint

Futamidő

minimum: 3 év

maximum: eszköz típusától függ, de maximum 7 év

Finanszírozás összege

minimum: 3 millió forint

maximum: 1 milliárd forint*

Finanszírozási konstrukciók

  • zárt végű pénzügyi lízing
  • nyílt végű pénzügyi lízing

*Maximum összeg alatt értendő: Az igénylő vállalkozás által a partnervállalkozásaival és kapcsolódó vállalkozásaival együttesen, a programban résztvevő összes hitelintézettől és pénzügyi vállalkozástól kapható maximális összeget jelenti.


 

Bővebb terméktájékoztató az alábbi helyen érhető el: https://net.cib.hu/lizing_csoport/ugyfelszolgalat/nyomtatvanyok/gepber

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Lízing Zrt. részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A CIB Lízing Zrt. a hitelbírálat jogát fenntartja.

 

A részletesebb feltételeket a Magyar Nemzeti Bank "a Növekedési Hitelprogram fix keretében folyósított refinanszírozási hitelek igénybevételének módjáról és feltételeiről" elnevezésű terméktájékoztatója tartalmazza.

A mindenkor hatályos MNB terméktájékoztató megtalálható a http://www.mnb.hu/monetaris-politika/novekedesi-hitelprogram-nhp weboldalon.