CIB Treasury szolgáltatások

A Treasury széles körű pénz- és tőkepiaci műveleteket, valamint befektetési és kiegészítő befektetési szolgáltatási tevékenységet végez.

2018. november 30-án a CIB Bank Zrt. elfogadta az „Fx Global Code” devizapiaci kódex alapelveit.


A Treasury számos pénzpiaci és derivatív terméket kínál az árfolyam- és kamatkockázat csökkentésére, és szakembereink a tanácsadás mellett egyedi, személyre szabott termékek kidolgozásával is rendelkezésre állnak. Bankunk a Budapesti Értéktőzsde és az állampapírok elsődleges forgalomba hozatalára alakult Primary Dealer Rendszer tagja, a befektetési piac aktív szereplője, kedvező feltételekkel, kiváló szakemberekkel és rugalmas ügyintézéssel járul hozzá az intézmények és vállalatok szabad pénzeszközeinek hatékony befektetéséhez, kezeléséhez. Az értékpapír műveletekhez kapcsolódó tevékenység felöleli a számlavezetést, a tőkepiaci tanácsadást, a részvény- és határidős kereskedelmet, a külföldi értékpapírokra adott megbízásokat, az állampapírok, a kötvények és a CIB befektetési jegyek adásvételét.

  • Devizakereskedés Margin letéttel >>
  • Egyedi árfolyamos konverziós ügyletek készpénzfedezet mellett >>
  • devizaműveletek az összes fő devizanemben, spot és határidős ügyletek egész és tört periódusokra is
  • swap műveletek a fenti devizanemekben
  • származékos műveletek széles skálája (pl. árfolyam- és kamatláb opciók, előzetes kamat megállapodások /FRA-k/, kamatláb-swapok) - A termékek részletes terméktájékoztatója elérhető a kapcsolódó MiFID anyagok között. 
  • Treasury Főosztályunk szakemberei 10 millió forint vagy ennek megfelelő más devizaösszegtől egyedi árfolyam jegyzésével és testreszabott fedezeti ügyletek kidolgozásával állnak ügyfeleink rendelkezésére.


CIB FOREX online devizakereskedési rendszer >>

Részletesebb felvilágosításért kérjük, forduljon szakembereinkhez a 06/1-489-8300 telefonszámon, a e-mailcímen, vagy a 06/1-489-6660 faxszámon.

Devizanaptár >>