Széfszolgáltatás

Az érték biztonsága

Szolgáltatásunkat azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik értéktárgyakat / értékpapírokat birtokolnak és ezeket biztonságos, értékbiztosított helyen kívánják tárolni.

A széfek bankbiztonságilag védett, őrzött helyiségben vannak beépítve, és csak az Ügyfél, illetve a banki kulcs/kód együttes használatával nyithatók.

A széfbérleti szolgáltatás tartalma
A bank és a bérlő között megkötött széfbérleti szerződés alapján, a bank a határozatlan időre bérbe adja, a bérlő pedig bérbe veszi a bank tulajdonában lévő széfet.
 
A széfben őrizhető vagyontárgyak
A bérlő a széfet kizárólag olyan értéktárgyak megőrzésére veheti igénybe, amelyek tüzet, robbanást, nedvességet stb., valamint egyéb környezetkárosító hatást nem idézhetnek elő; folyamatos karbantartást nem igényelnek és a bank elektronikus rendszerét nem károsítják.
A széfben nem helyezhető el továbbá olyan tárgy, amelynek a bérlő általi birtoklását jogszabály tiltja, bünteti vagy korlátozza (pl. robbanó, sugárzó anyagok).
 
Széf kategóriák
A Bank fiókhálózatában A, B,C, D, E, F, G kategóriájú széfek bérlésére van lehetőség, ezen belül az egyes fiókokban bérelhető széfek kategóriája, illetve az egyes kategóriákon belüli mérete fiókonként eltérő.
A széfkategóriák űrméret alapján kerültek meghatározásra, növekvő sorrendben az ábécé betűivel jelölve: a legkisebb széf ( A kategória ) űrtartalma 4-5,99 dm3, míg a legnagyobbiké ( G kategória ) 35-49,99 dm3.

Több száz széfrekesz - értékei biztonságáért!

Tárolja értékes vagyontárgyait fokozottan védett, őrzött helyen. Vegye igénybe a CIB Bank széfszolgáltatását! A nagy keresletre való tekintettel több száz széfrekeszt helyeztünk üzembe, ezek között a budapesti Medve utcai fiókunkban néhány extrém nagy méretű széfrekesz is ügyfeleink rendelkezésére áll, amelyek a nyári időszakban különösen hasznosak lehetnek, hogy nyaralása alatt is biztonságban tudhassa értéktárgyait.

Az Ön kényelme érdekében mielőtt igénybe venné a széf szolgáltatást kérjük hívja fel telefonos ügyfélszolgálatunkat a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon, hogy mely széfek állnak rendelkezésre vagy érdeklődjön bármely bankfiókunkban.

Kapcsolódó anyagok