Kereskedelemfinanszírozás és EU Szolgáltatások

Bemutatkozás

A vállalati hitelezésben közel 40 éves tapasztalattal rendelkező CIB Bank meghatározó szerepet tölt be a kereskedelemfinanszírozás terén.  Kiemelten fontos számunkra, hogy szakértő választ adhassunk mind a külkereskedelmi tevékenységet folytató, mind pedig a belföldre értékesítő és versenyképességüket növelni kívánó vállalkozások pénzügyi igényeire.


A nemzetközi és a hazai üzleti életben egyaránt felmerülhet a kérdés, melyik fél teljesítsen előbb, és ki vállalja az első lépés kockázatát? Az okmányos ügyletek körébe tartozó szolgáltatások segítenek ezen - nem teljesítésből eredő - kockázatok csökkentésében, illetve finanszírozási lehetőséget is jelenthetnek.


Bankunk az alábbi okmányos szolgáltatásokat kínálja:

 


A CIB Bank stratégiai együttműködést alakított ki a Magyarországon exporthitel-ügynökségi feladatokat is ellátó EXIM-mel, így az okmányos szolgáltatások mellett kiszámítható finanszírozási megoldásokat kínál Önnek, amennyiben:

  • Vállalkozása exporttevékenységet folytat.
  • Exporthoz nem kötődő társaságként szeretné növelni versenyképességét.
  • A teljes futamidő alatt fix kamatot kíván fizetni.
  • Finanaszírozási igényeire tartós, kedvező árazású megoldást keres.


A fentieken kívül a CIB Csoport a vállalati pénzügyi szolgáltatások széles spektrumát nyújtja, így forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben olyan személyre szabott, egykapus kiszolgálásra vágyik, mely kiemelkedő szakmai színvonalon, partneri viszonyt kialakítva mindig a megfelelő megoldást találja meg az Ön számára.Bővebb információkért kérjük,keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Kereskedelemfinanszírozás és EU Szolgáltatások

Telefon: (+36-1)-423-2432

e-mail: