CIB Kártyaelfogadás


POS (fizikai) kártyaelfogadás

Az CIB Bank POS kártyaelfogadói szolgáltatásával, különböző hazai és nemzetközi kibocsátású kártyák elfogadását biztosítja azon jogi- vagy természetes személy ügyfelei részére, akik Bankunkkal erre vonatkozóan szerződést kötnek, így a bankkártyát mint fizetőeszközt az áruvásárlás vagy szolgáltatás ellenértékének kiegyenlítésére elfogadják.


POS (fizikai) kártyaelfogadás

eCommerce (internetes) kártyaelfogadás

Interneten keresztüli bankkártyás fizettetés lehetőségének biztosítása azon cégek számára, akik kereskedelmi tevékenységüket az interneten keresztül kívánják végezni. A CIB Bank az eCommerce szolgáltatással a vevő és kereskedő közötti online pénzáramlás biztosítását és ennek biztonságos lebonyolítását végzi.


eCommerce (internetes) kártyaelfogadás


Aktuális

2019.06.13.

Tájékoztatjuk, hogy 2019. október 19-től megváltoznak a VISA és a Mastercard bankközi jutalékai az Európai Gazdasági Térségben, EU-n kívüli bankkártyákkal végzett tranzakciók esetén. A "Kereskedői forgalom és Kifizetések" kivonaton a "Bankközi jutalék" díj mezőben 2019. október 19. után az új díjak lesznek feltüntetve.

A módosítás következtében az összes tranzakciós jutalék mértéke nem változik, így ez semmilyen többlet díjat nem eredményez az Ön számára.

Bankközi jutalék mértéke 2019. október 19-től:


lakossági betéti kártya

lakossági hitelkártya

POS terminálon végzett tranzakció esetén

0,2%

0,3%

eCommerce tranzakció esetén

1,15%

1,5%

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a CIB Bank Kereskedői Kártyaelfogadás Ügyfélszolgálatunkon: 06-1-399-8998.