Növekedési Hitelprogram Fix (NHP Fix)

A CIB Banknál is elérhető a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogram Fix keretében igénylehető hitelkonstrukció, amelynek célja, hogy elősegítse és javítsa a mikro-, kis- vagy középvállalkozások finanszírozási helyzetét.

Miért előnyös?

  • Rendkívül kedvező, maximum 2,5%-os kamat, amely a futamidő végéig fix
  • A vállalkozásoknak lehetősége nyílik olyan beruházások megvalósítására, amelyekre eddig a magas finanszírozási költség miatt nem volt mód
  • Intézményi kezesség (pl. Garantiqa Hitelgarancia Zrt., AVHGA) is bevonható a fedezeti körbe

Kik vehetik igénybe?

Azok a 2004. évi XXXIV. törvény szerinti, magyarországi székhelyű mikro-, kis- és középvállalkozások (KKV) vehetik igénybe, amelyek megfelelnek az MNB Növekedési Hitelprogram Fix programra vonatkozó mindenkor hatályos terméktájékoztatóban meghatározott egyéb feltételeknek, továbbá  amelyek - a hitelszerződés megkötésekor - akár külföldön lévő kapcsolt- és partnervállalkozásaikkal összevont (konszolidált) éves beszámolójuk, annak hiányában a vállalkozás nyilvántartása alapján is KKV-nak minősülnek.


A hitel főbb paraméterei:

Devizanem

Forint

Hitelcél

  • Új beruházás
  • Tárgyi eszközök és immateriális javak beszerzése, átalakítása, korszerűsítése és kapacitásuk bővítése
  • Az NHP Fix keretében felvett beruházási hitelek kiváltása

Futamidő *

minimum 3 év, maximum 10 év

Felvehető hitelösszeg *

minimum 3 millió forint, maximum 1 milliárd forint


* vállalkozás éves nettó árbevételétől, hitelmúltjától és bankunk adósminősítésétől függően, egyedi jóváhagyás alapján

 

További információk elérhetők az MNB honlapján.

Ha szolgáltatásunkkal kapcsolatban további részletek is érdeklik, kérjük, forduljon üzletkötőinkhez vagy hívja a CIB Hitelvonalat a (+36 1) 399 8888-as számon.

A CIB Hitelvonal a várható hitelösszegre vonatkozóan semmilyen előzetes adatot nem szolgáltat, és semmiféle előzetes hitelbírálatot nem végez.
Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Bank részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.