MNB NHP III.

Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram III. szakaszában igényelhető refinanszírozási hitel

A CIB Banknál is elérhető a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogram III. szakasza keretében igénylehető hitelkonstrukció, amelynek célja, hogy elősegítse és javítsa a mikro-, kis-, vagy középvállalkozások finanszírozási helyzetét.


Miért előnyös?

  • Rendkívül kedvező - az MNB által felülről korlátozott - kamatmarzs mellett vehető igénybe.
  • Az ügyfeleknek lehetőségük nyílik olyan beruházások megvalósítására, amelyekre eddig a magas finanszírozási költség miatt nem volt módjuk.
  • Egyszerűsített, gyors eljárás.
  • Intézményi kezesség (pl. Garantiqa Hitelgarancia Zrt., AVHGA) is bevonható a fedezeti körbe.


Kik vehetik igénybe?

Az a 2004. évi XXXIV. törvény szerinti magyarországi székhelyű mikro-, kis-, és középvállalkozás (KKV), amely megfelel az MNB Növekedési Hitelprogram III. szakaszára vonatkozó mindenkor hatályos terméktájékoztatójában meghatározott egyéb feltételeknek, továbbá, amely a - hitelszerződés megkötésekor - akár külföldön lévő kapcsolt - és partnervállalkozásaival összevont (konszolidált) éves beszámolója, annak hiányában a vállalkozás nyilvántartása alapján is KKV-nak minősül.


Mik a hitel főbb paraméterei?

 

I.Pillér

Devizanem

HUF

Hitelcél

korábban az MNB NHP III. Szakasz I. pillérében, más Hitelintézetnél felvett beruházási hitel kiváltása

Futamidő

maximum 10 év, de az ügylet véglejárata legkésőbb 2026.11.20

(A konkrét futamidő megállapítása üzleti döntés keretében történik.)

Felvehető hitelösszeg

minimum 1 millió Ft, maximum 1 milliárd FtTovábbi információk elérhetők az MNB honlapján.


Ha szolgáltatásunkkal kapcsolatban további részletek is érdeklik, kérjük, forduljon üzletkötőinkhez vagy hívja a CIB Hitelvonalat a (+36 1) 399 8888-as számon.


A CIB Hitelvonal a várható hitelösszegre vonatkozóan semmilyen előzetes adatot nem szolgáltat, és semmiféle előzetes hitelbírálatot nem végez.
Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Bank részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.