Forgóeszköz-finanszírozás és beruházási hitel fixkamatozással is

CIB Rulírozó Hitel

A vállalkozások rövid- vagy középtávú forgóeszköz-finanszírozási problémáira nyújthat megoldást, mely a gazdálkodó szervezetek átmeneti, a termelési-értékesítési ciklusok eltéréséből adódó forrásszükségletét biztosítja, tőkeellátottságát egészíti ki.


CIB Eseti Hitel

A vállalkozások rövid- vagy középtávú forgóeszköz- vagy tőkefinanszírozási problémáira nyújt megoldást, mely a gazdálkodó szervezetek átmeneti, a termelési-értékesítési ciklusból adódó forrás-szükségletét biztosítja, tőkeellátottságát egészít ki, valamint gyorsan / futamidő alatt megtérülő tárgyi eszköz megvásárlására nyújthat segítséget.


CIB Kompakt Eseti Hitel

Amennyiben devizabelföldi vállalkozása fedezetként magánszemély által nyújtott bankbetétet vagy állampapírt tud felajánlani, akkor ajánljuk a CIB Kompakt Eseti Hitelt, mely forgóeszköz-finanszírozási problémáira nyújt megoldást, tőkeellátottságát egészíti ki, vagy valamely tárgyi eszköz megvásárlását teszi lehetővé.


CIB Beruházási Hitel

A vállalkozás beruházásainak, fejlesztéseinek finanszírozására nyújt segítséget. A CIB Beruházási Hitel ingatlanvásárlás, építés, bővítés, felújítás, átalakítással egybekötött ingatlanvásárlás, építési céllal egybekötött telekvásárlás, tárgyieszköz-vásárlás és részesedés megvásárlása céljából igényelhető.Ha szolgáltatásunkkal kapcsolatban további részletek is érdeklik, kérjük, forduljon üzletkötőinkhez vagy hívja a CIB Hitelvonalat a (+36 1) 399 8888-as számon.

A CIB Hitelvonal a várható hitelösszegre vonatkozóan semmilyen előzetes adatot nem szolgáltat, és semmiféle előzetes hitelbírálatot nem végez.
Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Bank részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.