CIB Értékpapír szolgáltatások

Számlavezetés

Befektetési Számlavezetési szolgáltatásunk keretében

  • devizabelföldi, valamint devizakülföldi magán és jogi személyek részére Értékpapír Számla vezetése:
    • az értékpapírok (állampapírok, részvények, kötvények, CIB befektetési jegyek, stb.) pontos nyilvántartása
    • rendszeres kivonat küldés
  • Ügyfélszámla vezetés a pénzállományok nyilvántartására (az Ügyfélszámlát igény esetén a folyószámla minden tekintetben és teljes körűen helyettesítheti)
  • számlaátvezetés, transzferálás
  • kérésre külön kivonatküldés
  • igény esetén elkülönített alszámla nyitása a KELER ZRt.-nél
  • társasági események kezelése (pl. osztalék fizetés)


Befektetési Szolgáltatások

TUDJA, HONNAN MERÍTSEN?

Bankbetétek

Az aktuális piaci helyzet függvényében, nagy összegű betétek esetén a kamattájékoztatóban meghirdetett kondícióknál kedvezőbb feltételeket kínálunk kiemelt ügyfeleinknek.

Befektetési lehetőségek

Befektetési alapok

A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. által kezelt befektetési alapok a pénzeszközök rövid és hosszú távú elhelyezésére egyaránt lehetőséget kínálnak. Egymástól lényegesen különböző befektetési politikájú alapjaink révén, melyek száma folyamatosan bővül, Ön kockázatvállalási hajlandósága, likviditási igényei és hozamelvárásai függvényében jól egymásra épülően, diverzifikáltan alakíthatja ki megtakarításai szerkezetét versenyképes hozamkilátások mellett.

A CIB saját befektetési alapjai mellett – a még hatékonyabb portfóliókialakítás érdekében – ügyfeleink más pénzügyi szolgáltatók jól teljesítő és professzionálisan kezelt befektetési alapjait is elérhetik. Ez a termékpaletta is folyamatosan bővül a piac adta lehetőségek és ügyfeleink igényeinek megfelelően.

Kötvénybefektetések

A CIB Bank elsődleges forgalmazó az állampapírpiacon, így kiemelt ügyfeleink részére versenyképes hozamokkal ajánljuk ezen értékpapírokat.

Segítünk kiválasztani a megfelelő futamidejű államkötvényt, vállalati kötvényt, figyeljük annak kamatfizetéseit, lejáratát, de a teljes futamidő alatt mérlegeljük azt a helyzetet is, hogy mikor érdemes előállni alternatív ajánlattal egy esetleges újrabefektetésre vonatkozóan.

Részvénytranzakciók és nemzetközi befektetési lehetőségek

Folyamatosan nyomon követjük a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett részvények helyzetét, így a tranzakció előtt naprakész információkkal tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni. Nagyobb részvénypakett vásárlása vagy eladása előtt Ön közvetlenül is kérheti a CIB Bank elemzőinek véleményét.

Nemzetközi tőkepiac

A hazai termékek mellett egyre inkább előtérbe kerülnek a nemzetközi tőkepiac nyújtotta befektetési lehetőségek. Banki kapcsolattartói – konzultálva a CIB Treasury és a Banca Intesa Csoport milánói és londoni szakértőivel – a nemzetközi ügyletek esetében is részletes tájékoztatást, megbízható tanácsokat és kivitelezést biztosítanak Önnek.

Befektetési tanácsadás

Amennyiben a befektetések teljes futamideje alatt Ön szeretne konkrét befektetési döntéseket hozni, úgy abban az esetben befektetési tanácsadással igyekszünk tökéletes döntési helyzetet teremteni az Ön számára. A portfólióját érintő pénz- és tőkepiaci események bekövetkezése esetén pontos, átfogó információkra és elemzőink véleményére alapozhatja döntését, és garantáljuk Önnek rendelkezései pontos, precíz végrehajtását.Díjjegyzék >>