Váltson levélről falevélre!

Ön még papír alapon kapja cége bankszámlakivonatait? Mi tudunk ennél jobbat! Ha gyakran intézi vállalkozása bankügyeit online, váltson elektronikus számlakivonatra! 


Kérjen Ön is elektronikus számlakivonatot!

Miért előnyös az elektronikus bankszámlakivonat?

 • Kényelmes
  A CIB Internet Bankba vagy a Business Terminálra belépve bárhonnan, bármikor elérheti az ezeken a csatornákon keresztül elérhető bankszámláihoz kapcsolódó számlakivonatait.
 • Praktikus
  A kivonatok online 6 hónapig visszakereshetőek, a Business Terminálon keresztül már letöltött bankszámlakivonatok pedig 999 napig automatikusan tárolódnak.
 • Biztonságos
  Számlakivonataihoz jelszóval védett felületen férhet hozzá.
 • Gyors
  Nincs szükség postai kiküldésre.
 • Környezetbarát
  A számlakivonatok nyomtatásával és kézbesítésével nem terheljük környezetünket.

 

Mi történik, ha mégis papír alapon van szüksége egy bankszámlakivonatra?

 • A CIB Internet Bankon és Business Terminálon keresztül elérhető bankszámlakivonatok saját számítógépére lementhetőek. Így, ha mégis szüksége lenne papír alapon egy számlakivonatra, könnyedén kinyomtathatja azt.

 

Hol tudja módosítani a bankszámlakivonat küldésének módját?

Azon bankszámlái esetében, melyeket a CIB Internet Bankon vagy a Business Terminálon keresztül elér, egyszerűen, a CIB Internet Bankon keresztül is módosíthatja számlakivonatainak küldési módját:

 • A CIB Internet Bank baloldali "Szolgáltatások" menüpontján belül válassza a "Kivonatok" alpontot, és itt kattintson a "Kivonat küldés módosítása" gombra.
 • A szerződés módosítását követően a CIB Internet Bankon vagy a Business Terminálon elektronikusan tekintheti meg számlakivonatait a postai kiküldés helyett.

 

Emellett természetesen arra is lehetőséget biztosítunk, hogy a cége számláihoz tartozó kivonatküldés módját személyesen, bankfiókunkban módosítsa.

 

Amennyiben a CIB Internet Bankon vagy a Business Terminálon keresztül nem éri el az összes számláját, személyesen vagy kapcsolattartóján keresztül kérheti az erre vonatkozó szerződés módosítását.*

 

* A kétoldalú szerződésmódosításra csak a CIB Internet Bankon keresztül elérhető valamennyi, befektetési ügyfélszámlának vagy értékpapírszámlának nem minősülő számlák esetén van lehetőség, amennyiben önállóan képviseli társaságát, szervezetét.