Visszahívjuk!

Kérjük az "Érdekel" gombra kattintás előtt olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat, mely részletes információkat ad az adatkezelés körülményeiről. A kattintás még nem jelent azonnal igénylést és semmilyen kötelezettséget Önre nézve.


Hitelajánlatot kérek!

Felejtse el az éves adminisztrációt! A CIB Dinamikus Folyószámlahitel már akár 36 hónapos futamidőre is igényelhető, ezzel biztosítva vállalkozása számára a kiegyensúlyozott, hosszú távú pénzügyi hátteret! A hitelhez a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezesség-vállalása kapcsolódik.*


Kapcsolódó kedvezmények

A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. kezességvállalásának éves díjához állami garanciadíj-támogatás kapcsolódik.** 
Nem számítunk fel hitelbírálati díjat.
Miért érdemes ezt a hitelt választani?


  • A termék akár 36 hónapos futamidőre is igényelhető (választható futamidők: 12, 24 vagy 36 hónap)
  • A hitelkeret összege 1 millió forinttól akár 50 millió forintig - illetve ennek megfelelő euró összeg erejéig - terjedhet. 
  • Tárgyi fedezet nélkül igényelhető, magánszemély kezességvállalása mellett: a vállalkozásban a szavazatok legalább 50%-ával rendelkező tulajdonos(ok), egyéni vállalkozó, őstermelő és egyéni cég esetén egy másik magánszemély, Bt. esetében a kültag készfizető kezességvállalása mellett.  
  • A hitelkeret szabadon felhasználható.

A finanszírozás mértéke függ vállalkozásának adósminő­sítésétől, árbevételétől és eladósodottságától.

Mely vállalkozásnak ajánljuk?

Azon 300 millió forint éves nettó árbevétel alatti devizabelföldi gazdasági társaságnak, egyéni vállalkozásnak, őstermelőknek vagy egyéni cégnek, mely:

  • Egy teljes lezárt üzleti évvel rendelkezik,
  • saját tőkéje nem negatív, 
  • az elmúlt 3 évben és jelenleg sem áll csőd-, felszá­molási vagy végelszámolási eljárás alatt, továbbá nincs ellene folyamatban végrehajtási eljárás, 
  • köztartozás-mentességét igazolja.


Kapcsolódó anyagok

Adobe Acrobat Reader ingyenes letöltése itt.

* A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. kezességvállalásának mértéke a tőketartozás, a kamat és a kamatszerűen fizetendő járulékok (ide nem értve a késedelmi kamatot) 80%-a.

** Az ügyfél által fizetendő Garantiqa Hitelgarancia Zrt. kezességvállalásának éves díját a mindenkori hatályos CIB Dinamikus Folyószámlahitelre vonatkozó kondíciós lista (Kisvállalkozások részére szóló CIB Folyószámlahitel Kondíciós Lista) tartalmazza.

Kisvállalkozásnak minősülnek a 300 millió forint éves nettó árbe­vétel alatti egyéni és társas vállalkozások.

A CIB Dinamikus Folyószámlahitel aktuális kondícióit és egyéb költségeit a mindenkor érvényben lévő kondíciós listák tartalmazzák, az általános szerződési feltételeket társas vállalkozások esetén a Hitelszerződések és Bankgarancia és Akkreditív Megbízási Szerződések Általános Szerződési Feltételei Kisvállalkozások részére, a Hitel- és Kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a Biztosítékokra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, és az azokat kiegészítő Általános Vállalati Üzletszabályzat, valamint egyéni vállalkozók tekintetében Hitelszerződések és Bankgarancia és Akkreditív Megbízási Szerződések Általános Szerződési Feltételei egyéni vállalkozók részére, az egyéni vállalkozók részére szóló Hitel- és Kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Biztosítékokra vonatkozó Különös Üzletszabályzat és az azokat kiegészítő, fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat, valamint az Ügyféltájékoztató tartalmazzák.

Ez a tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Bank részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.