CIB Kisvállalkozói agrár és területalapú támogatások előfinanszírozás

Bankunk lehetőséget kínál a területalapú és termeléshez kötött mezőgazdasági támogatások előfinanszírozására, a kisvállalkozói szegmens részére, hogy így segítse azon aktív mezőgazdasági tevékenységet végző vállalkozásokat, akiknek a vonatkozó Földművelésügyi Minisztériumi rendeletek értelmében a naptári év végén vagy a tárgyévet követő év elején kifizethető támogatás(ok) nem nyújtanak kellő időben pénzügyi segítséget, szükséges likviditást a folyamatos munkához.

Bankunk refinanszírozási konstrukciójának segítségével a támogatásra jogosult kisvállalkozók már a munkák megkezdése előtt biztosíthatják a kellő finanszírozáshoz elősegítve a mezőgazdasági termelés folytonosságát és a versenyképes működéshez szükséges likviditás meglétét a szektorban.

 

Mely vállalkozásnak ajánljuk az Agrár és Területalapú Támogatások Előfinanszírozást?

Azoknak a regisztrált aktív mezőgazdasági kisvállalkozóknak, gazdálkodóknak, akik a tárgyévet megelőző 1 évben egységes területalapú támogatásban részesültek. 

 

Miért érdemes Agrár és Területalapú Támogatás Előfinanszírozást Igényelni?

  • Kedvező kamatozás
  • Magas finanszírozási hányad
  • Egyszerűsített, gyors eljárás
  • Biztosíték, az AVHGA 80%-os készfizető kezességvállalása, és a várható támogatás teljes összegének jelzálogosításán keresztül
  • A mezőgazdasági idénymunkák megkezdése előtt juthat finanszírozáshoz, még a terület alapú támogatás megérkezése előtt, elősegítve ezzel a termelés folytonosságát


Ügyféltájékoztató


Kisvállalkozásnak minősülnek a 300 millió forint éves nettó árbevétel és mérlegfőösszeg alatti egyéni és társas vállalkozások.


Ha szolgáltatásunkkal kapcsolatban további részletek is érdeklik, kérjük, forduljon üzletkötőinkhez vagy hívja a CIB Hitelvonalat a (+36 1) 399 8888-as számon.

A CIB Hitelvonal a várható hitelösszegre vonatkozóan semmilyen előzetes adatot nem szolgáltat, és semmiféle előzetes hitelbírálatot nem végez.

Jelen tájékoztatás a CIB Bank részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.