Növekedési Hitelprogram fix (NHP Fix)

A CIB Banknál is elérhető a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogram fix keretében igénylehető hitelkonstrukció, amelynek célja, hogy elősegítse a mikro-, kis- vagy középvállalkozások hitelhez jutását.

Szívesen költözne új irodába vállalkozásával? Vagy régóta tervezi, hogy saját üzlethelyiséget vásárol? Valósítsa meg nagyszabású terveit a kedvező és végig fix kamatozású MNB Növekedési Hitelprogram fix (MNB NHP fix) segítségével.


Miért előnyös?

  • Rendkívül kedvező, maximum 2,5%-os kamat, amely a futamidő végéig fix
  • Forint alapú finanszírozás, árfolyamkockázat nélkül
  • Akár 10 éves futamidő, így hosszú távú célok megvalósítását is szolgálja

Mely célokra és milyen feltételekkel igényelhető?

Kik igényelhetik?

300 millió forint éves nettó árbevétel alatti kisvállalkozások1

Devizanem

Forint

Hitelcél

  • Üzleti célú ingatlanvásárlás
  • Az NHP fix keretében felvett beruházási hitelek kiváltása

Futamidő

3-10 év

Felvehető hitelösszeg

3-150 millió forint


Ügyféltájékoztató >>

ONLINE HITELAJÁNLAT KÉRÉS NÉHÁNY PERC ALATT
AMENNYIBEN FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT, KÉRJEN VISSZAHÍVÁST! FOGLALJON IDŐPONTOT BANKFIÓKUNKBA!

Hitelajánlatot kérek!

Visszahívást kérek!

Időpontfoglalás1 A programban azok a 2004. évi XXXIV. törvény szerinti, magyarországi székhelyű mikro-, kis- és középvállalkozások (KKV) vehetnek részt, amelyek megfelelnek az MNB Növekedési Hitelprogram Fix programra vonatkozó mindenkor hatályos terméktájékoztatóban meghatározott egyéb feltételeknek, továbbá  amelyek - a hitelszerződés megkötésekor - akár külföldön lévő kapcsolt- és partnervállalkozásaikkal összevont (konszolidált) éves beszámolójuk, annak hiányában a vállalkozás nyilvántartása alapján is KKV-nak minősülnek.

 A részletesebb feltételeket a Magyar Nemzeti Bank "a Növekedési Hitelprogram fix keretében folyósított refinanszírozási hitelek igénybevételének módjáról és feltételeiről" elnevezésű terméktájékoztatója tartalmazza.

A mindenkor hatályos MNB terméktájékoztató megtalálható a http://www.mnb.hu/monetaris-politika/novekedesi-hitelprogram-nhp weboldalon.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Bank részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.